Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 22.6.2020

Dobro jutro in pozdravljeni  na ponedeljek. 

Poglejmo, kaj pravijo števila za ta dan in kaj lahko storimo, da se bomo počutili izpolnjeni in srečni.

Danes bomo pod vplivom mojstrskega števila 22; velikega intuitivnega mojstra graditelja.  Pomembno je, da danes poslušamo svojo intuicijo in verjamemo, da je vse mogoče. Modro se je odločiti, da pravila in poznane koncepte pustimo na strani za drugič ter da danes z darom intuicije naredimo po svoje, drugače.  

Današnji dan je naravnost odličen za prizemljevanje naših vizionarskih idej, za to, da poskusimo uresničiti tisto, kar se nam že dolgo plete po glavi, a nismo našli načina, imeli moči ali vere,  da to lahko storimo. Energija današnjega dne nas bo potisnila naprej, da bomo našli poti, kako čim bolj preprosto uresničiti zamisli in s tem pomagati sebi in drugim.  Pa naj bo to načrtovanje, projektiranje, gradnja najbolj nenavadnega objekta na svetu , nov kuharski podvig pri pripravi nedeljskega kosila ali sajenje novih sort podtaknjencev na vrtu. Če si želite, da bi agrumi rasli tudi pri vas na hladnejšem podnebnem območju, boste našli nek nov način ali pa ustvarili neko tretjo sorto, s katero boste tudi zadovoljni. No, v tej smeri bo šla energija dneva.  Bioritemsko število 1 tega dne nam zagotavlja mentalno moč, fokusiranost, metodičnost, preciznost, tako da se lahko vsaj približamo rešitvi zamisli, če že ne njenemu uresničenju. Kakorkoli, na uresničevanju svojih nenavadnih zamislih lahko danes naredimo korak naprej, če bomo videli možnosti in kombinacije, ki si jih običajno ne moremo zamisliti. 

Pogumni in inventivni boste danes, pustolovskega duha, vztrajni in marljivi.

Vaša dobrosrčnost  lahko kot magnet privlači lažne prijatelje. 

Danes se je treba izogibati špekulacijam z denarjem. Tako hitro, kot pride, tudi gre. Kopičenje stvari in denarja ne bo prineslo koristi.

Lahko se vam danes zgodi skok čez mejo v tujino.

Osvetljene poti  do uresničenih zamislic vam želim danes. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com