Connect with us

Zabava

Popolnoma se je zapustila in pridobila nekaj kilogramov

Published

on

Alicia Silverstone, najbolj znana po svoji vlogi v filmu ‘Girls from Beverly Hills’ in v glasbenem spotu Aerosmith za pesem Cryin, zdaj izgleda skoraj neprepoznavno. Igralka je vrsto let negovala svoj brezhiben videz, v zadnjem času pa se je zelo zapostavila. 

Poleg tega, da je pridobila nekaj kilogramov, se je Alicia nehala lepo oblačiti, tako da jo ponavadi vidimo kar v trenirkah in širokih športnih majicah, zadnjih nekaj dni pa se sploh ni trudila nositi nedrček. Mimogrede, k njenemu zanemarjanju fizičnega videza je verjetno prispevala ločitev od dolgoletnega moža. Februarja 2018 se je izvedelo, da se igralka po kar 20 letih skupaj ločuje od glasbenika Christopherja Jareckija, od tega jih je 13 preživela v zakonski zvezi. “Še vedno se močno ljubita in spoštujeta in bosta ostala zelo tesna prijatelja, a skupaj sta se odločila, da se ločita, potem ko sta skupaj preživela 20 let. Imata sina in bosta še naprej enako skrbna” je takrat dejal par. 

https://www.instagram.com/p/CBtvp2WH7z5/

Za mnoge je bil to velik šok, saj naj bi veljala za enega najstabilnejših parov, a nihče niti ni mogel vedeti, da vrtnice v njunem zakonu več ne cvetijo. Da pa ni vse tako črno, dokazuje Aliciain Instagram, kjer igralka pogosto objavlja fotografije iz mladosti, pa tudi takšne, kjer je urejena in nas spominja na različico sebe, ki so jo vsi oboževali.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zabava

Ta kandidatka šova Ljubezen po domače je danes neprepoznavna! Tudi vi boste brez besed

Published

on

Znana resničnostna zvezdnica je danes popolnoma spremenjena. Ko boste videli, kako je videti, boste ostali popolnoma brez besed.

Zagotovo se še spomnite simpatične svetlolaske Špele Leskovar, ki je vstopila v šov Ljubezen po domače. Bila je ena izmed kandidatk Jureta Novaka. Takrat med njima iskrica ni preskočila, Špela se je kmalu poslovila in odšla domov.

Nato je ponovno presenetila, gledali smo jo v šovu MasterChef, a že tam je bila videti popolnoma drugače. Spremenila je pričesko, znebila pa se je tudi nekaj odvečnih kilogramov.

Danes pa Špela navdušuje v popolnoma novi preobrazbi, postala je zares prava lepotica, ki je očitno zelo navdušena tudi nad športom.

»Uzivaj in zivi zivljenje, ker je prekratko, da bi se ukvarjal z nepomembnimi stvarm,« je zapisala poleg ene izmed zadnjih dodanih fotografij na Instagram.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Vlasta (Poroka na prvi pogled) je danes videti zelo drugače. Presenečeni boste

Published

on

Vlasta, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, je presenetila z novo fotografijo.

Priljubljena nevesta Vlasta, ki se je s svojo karizmo prikupila mnogim v letošnjem šovu Poroka na prvi pogled, je na Instagramu presenetila svoje spletne prijatelje.

Delila je namreč fotografijo, na kateri je videti zelo zapeljivo in zelo samozavestno.

»Za vsako močno, neodvisno žensko stoji majhna deklica, ki se je morala naučiti postaviti se zase, brez, da bi se zanašala na druge,« je zapisala poleg in takoj požela številne všečke.

Tudi vam bo zelo všeč!

Njeno objavo boste našli tukaj.

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Opa, Rok (Poroka na prvi pogled) ujet v objemu s to znano Slovenko

Published

on

Rok, ki smo ga spoznali v letošnjem šovu Poroka na prvi pogled, je presenetil mnoge. Takole se je namreč objemal z zelo znano Slovenko …

Rok je bil v letošnjem šovu Poroka na prvi pogled poročen z Vlasto. In čeprav je pred kamero delovalo, kot da imata popolno ljubezensko pravljico, se je kasneje izkazalo, da temu ni tako. Kmalu po eksperimentu se je parček razšel in odšla sta vsak svojo pot.

Pogosto se oglasita preko družbenih omrežij, Vlasta je nedavno objavila nekaj fotografij v Instagram zgodbi, s katerimi je pokazala, da uživa nekje ob morju. Rok pa je presenetil s fotografijo, na kateri je objet z znano tekmovalko resničnostnega šova Kmetija, Aneto Andollini.

Ali se med njima kaj plete, je pojasnil za žurnal24.

»Srečala sva se na Roštiljadi. Poznava se že 20 let, ko sem jaz delal v diskoteki, ki jo je obiskovala tudi Aneta. Zdaj sva se srečala po zelo dolgem času. Sva le znanca, med nama ni nič romantičnega,« je pojasnil za omenjeni portal.

Foto: Planet TV, Instagram zgodba

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals