Kontaktirajte nas

Zabava

Popolnoma se je zapustila in pridobila nekaj kilogramov

Objavljeno

V redu

Alicia Silverstone, najbolj znana po svoji vlogi v filmu ‘Girls from Beverly Hills’ in v glasbenem spotu Aerosmith za pesem Cryin, zdaj izgleda skoraj neprepoznavno. Igralka je vrsto let negovala svoj brezhiben videz, v zadnjem času pa se je zelo zapostavila. 

Poleg tega, da je pridobila nekaj kilogramov, se je Alicia nehala lepo oblačiti, tako da jo ponavadi vidimo kar v trenirkah in širokih športnih majicah, zadnjih nekaj dni pa se sploh ni trudila nositi nedrček. Mimogrede, k njenemu zanemarjanju fizičnega videza je verjetno prispevala ločitev od dolgoletnega moža. Februarja 2018 se je izvedelo, da se igralka po kar 20 letih skupaj ločuje od glasbenika Christopherja Jareckija, od tega jih je 13 preživela v zakonski zvezi. “Še vedno se močno ljubita in spoštujeta in bosta ostala zelo tesna prijatelja, a skupaj sta se odločila, da se ločita, potem ko sta skupaj preživela 20 let. Imata sina in bosta še naprej enako skrbna” je takrat dejal par. 

https://www.instagram.com/p/CBtvp2WH7z5/

Za mnoge je bil to velik šok, saj naj bi veljala za enega najstabilnejših parov, a nihče niti ni mogel vedeti, da vrtnice v njunem zakonu več ne cvetijo. Da pa ni vse tako črno, dokazuje Aliciain Instagram, kjer igralka pogosto objavlja fotografije iz mladosti, pa tudi takšne, kjer je urejena in nas spominja na različico sebe, ki so jo vsi oboževali.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals