Kontaktirajte nas

Zabava

Popolnoma se je zapustila in pridobila nekaj kilogramov

Objavljeno

V redu

Alicia Silverstone, najbolj znana po svoji vlogi v filmu ‘Girls from Beverly Hills’ in v glasbenem spotu Aerosmith za pesem Cryin, zdaj izgleda skoraj neprepoznavno. Igralka je vrsto let negovala svoj brezhiben videz, v zadnjem času pa se je zelo zapostavila. 

Poleg tega, da je pridobila nekaj kilogramov, se je Alicia nehala lepo oblačiti, tako da jo ponavadi vidimo kar v trenirkah in širokih športnih majicah, zadnjih nekaj dni pa se sploh ni trudila nositi nedrček. Mimogrede, k njenemu zanemarjanju fizičnega videza je verjetno prispevala ločitev od dolgoletnega moža. Februarja 2018 se je izvedelo, da se igralka po kar 20 letih skupaj ločuje od glasbenika Christopherja Jareckija, od tega jih je 13 preživela v zakonski zvezi. “Še vedno se močno ljubita in spoštujeta in bosta ostala zelo tesna prijatelja, a skupaj sta se odločila, da se ločita, potem ko sta skupaj preživela 20 let. Imata sina in bosta še naprej enako skrbna” je takrat dejal par. 

https://www.instagram.com/p/CBtvp2WH7z5/

Za mnoge je bil to velik šok, saj naj bi veljala za enega najstabilnejših parov, a nihče niti ni mogel vedeti, da vrtnice v njunem zakonu več ne cvetijo. Da pa ni vse tako črno, dokazuje Aliciain Instagram, kjer igralka pogosto objavlja fotografije iz mladosti, pa tudi takšne, kjer je urejena in nas spominja na različico sebe, ki so jo vsi oboževali.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zabava

Kmetija: Kaj sta imela Aneta in Ivan, ki ga doma čaka partnerica? Manja je povedala šokantno resnico

Objavljeno

V redu

Avtor

Se je Ivan zaljubil v Aneto? To je razkrito sedaj …

Manja je brez dlake na jeziku spregovorila o tem, da naj bi Ivanu bila všeč zapeljiva Aneta. Kar je seveda šokantna informacija, saj Ivana doma čaka partnerica in njuna dva sinova.

Kaj se je dogajalo med tekmovalcema?

»Meni je rekel včeraj (Ivan, op. a.), da sem neumna. Jaz sem neumna, tip se pa žrtvuje za neko žensko, ki jo je spoznal na kmetiji medtem ko ima družino doma. Jaz sem pa neumna? Ma, dajte, lepo vas prosim. Jaz vse vidim, mi vsi vse vidimo, samo smo pač tiho,« je razkrila Manja in pojasnila, da se je Ivan očitno malce zagledal v zapeljivo Aneto.

»Ivan ima neko simpatijo do Anete, ker pač ga Aneta noče. Če bi ga pa Aneta hotela imeti, dragi moji, tukaj bi mi gledali eno izmed najbolj škandaloznih zgodb, ki je bila kadarkoli na kmetiji,« je razkrila Manja.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kristina Miler (Sanjski moški) pokazala, kakšna grda sporočila dobiva. Šokirani boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Kandidatka letošnjega šova Sanjski moški je sklenila, da tudi to objavi na družbenem omrežju.

Dekleta, ki so se letos odločila sodelovati v šovu Sanjski moški, so večinoma med gledalci tega priljubljenega resničnostnega šova zelo dobro sprejete in dobivajo številne lepe komentarje in pohvale.

Še posebej priljubljena je letos Kristina Miler, a prav slednja se je odločila, da pokaže, da ni vedno tako in da ne dobi le množico lepih besed.

»Poznam tvojo skrivnost, kera bogica,« ji je nekdo napisal.

»Ali se lahko, prosim, nehaš smejati, kot da si prizadeta, pa si prekrivat usta,« je komentiral nekdo drug.

»Joj, kako si otročja in nadležna s tem smehom, res,« je zapisal tretji komentator.

A Kristina je sklenila, da objavi tudi negativne komentarje v svojo Instagram zgodbo in na tak način izniči njihov pomen. Zdi se, da kljub temu, da je simpatična temnolaska še zelo mlada, točno ve, kdaj je potrebno le zamahniti z roko.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ta znana Slovenka je danes popolnoma spremenjena

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako je videti sedaj in povedala, kakšno je ozadje njene odločitve.

Priljubljena slovenska spletna vplivnica Anja Širovnik, ki smo jo lani spremljali v šovu Sanjski moški, sedaj pa številne spletne sledilce navdušuje s prigodami na Tenerifu, se je tokrat javila iz domačega kraja. Za nekaj dni je pripotovala v Slovenijo in kar takoj poskrbela za veliko spremembo.

»Nekaj pa je spremembe,« je dejala v Instagram posnetku in pokazala, da si je pobarvala lase. »Tale odločitev je včeraj padla čisto tako, neplanirano. Mami me je barvala.«

Anja je tako iz svetlolaske postala ponovno rjavolaska, pravi, da ve, da se bo barva hitro sprala na vročem soncu, ki ga je deležna na Tenerifu.

V Sloveniji bo le kratek čas, s svojo družino bo preživela pet dni, nato pa se vrača nazaj.

Instagram zgodba

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals