Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Severina vsem na očeh v imenu mafije

Objavljeno

V redu

Zagreb Comic Con, največji regionalni festival stripa, je bil predstavljen knjigi “V imenu mafije”, naslovnico krasi Severina Vučković. Glasbenica nam je odkrila, da je bila navdušena, ko so jo poiskali, da pozira za naslovnico romana avtorjev, ki sta s svojimi stripi obeležila njeno otroštvo in mladost.

“Presenečena sem bila, da so me poklicali, ker je bil Max Bunker idol mojega otroštva, oni pa so bili presenečeni, da sem pristala, to je bilo zame neverjetno. Odraščala sem ob njihovih citatih, ki jih je mogoče oživiti. Knjiga je zelo zanimiva in jo priporočam vsem. Odlično je biti na naslovnici knjige človeka, ki je na nek način soustvaril vaše otroštvo, mladost in ki je s svojo duhovitostjo nekako pomagal zgradil vašo. Odlično je, ko umetnik preide s stripa na romane in moram reči, da je roman zelo zanimiv, prebrala sem ga v hipu“, je povedala Severina na predstavitvi knjige” V imenu mafije “.

Ovitek, ki ga krasi Severina je bil posnet v noir duhu, kar daje kanček slutiti za kakšen žanr in vzdušja gre v knjigi. Skupaj s Severino sta na naslovnici romana tudi njena sodelavca, skladatelj in producent Filip Miletić in tonski mojster Domagoj Perišić. Fante je izbrala sama, da so z njo okrasili naslovnico knjige “V imenu mafije”, tako so knjigo tudi skupaj promovirali.

Foto: DARKO TOMAS/CROPIX

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Je to res Helena Blagne? Saj je ne boste prepoznali

Objavljeno

V redu

Avtor

Te fotografije vas bodo zares presenetile.

Odkar lahko v šovu Znan obraz ima svoj glas med žiranti spremljamo tudi priljubljeno pevko Heleno Blagne, so se njene objave na družbenih omrežjih povečale. Redno razveseljuje svoje spletne prijatelje z novimi fotografijami, s katerimi prikaže, kako je iz oddaje v oddajo videti vedno popolno.

Tokrat je prva dama slovenske glasbe delila nekaj fotografij, na katerih je v čudoviti turkizni obleki, tudi njena frizura in make up sta popolna.

»Vedno čudovita, prava diva,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev, ki jih je prejela.

Fotografije si lahko pogledate spodaj in verjamemo, da vas bodo navdušile.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals