Domov Zanimivosti Znana slovenska vplivnica si je uresničila dolgoletno željo

Znana slovenska vplivnica si je uresničila dolgoletno željo

Priljubljena slovenska vplivneža, Jani in Teja Jugovic razveseljujeta mnoge s svojimi utrinki, ki jih iz zasebnega življenja delita med svoje oboževalce in sledilce na družbenih omrežjih. Tako so lahko le ti priča številnim dogodivščinam, ki jih družina Jugovic počne.

Jani in Teja imata skupaj dva otroka Sio in Inaja (starejšega sina pa ima Jani z drugo partnerico). V preteklih dneh so lahko sledilci spremljali, kako so skupaj uživali ob morju, predvsem moški del sledilcev pa tudi, kako seksi postavo ima Teja.

Včeraj pa je Jani objavil, da se je njegovi Teji izpolnila življenjska želja – jezdenje konja. Ob tem čudovitem dogodku pa so nastale zares lepe fotografije, ki sta jih zakonca Jugovic seveda z veseljem podelila s svojimi sledilci.

Pr 37ih letih sm se prvič usedla na konja. Kaj usedla, ulegla;) Vedno sem si želela jahat, ampak nikol ni bilo priložnosti. Do zdaj,” je na svoj Instagram zid zapisala Teja in objavila fotografijo, ki je zares čudovita.

Tej fila svoj bucket list že kar nekaj časa si je želela jahat konja in ekola, želja uresničena. Naslednji na bucket listi je skok s padalom, ki pa se mi zdi, da bo tud kmal realiziran,” pa je zapisal Jani in objavil nekaj umetniških fotografij.

Foto: Facebook