Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Peter Poles presenetil mnoge s tem, kar je počel na dopustu

Objavljeno

V redu

Priznamo, da smo morali dvakrat pogledati, kaj počne priljubljeni slovenski voditelj …

Nika Veger, žena priljubljenega voditelja Petra Polesa, je objavila nekaj fotografij, s katerimi je pokazala, kako lepo za naravo, za morje skrbi njen srčni izbranec.

Kot lahko vidite na spodnjih fotografijah, je Peter zares zavihal rokave in morsko dno očistil vseh smeti, ki jih odložijo neuki ljudje, pa tudi burja.

 ‘’Za vas pa zelena preproga, guspa okoljevarstvenica. ‘’
Našo čudovito plažo z belimi kamenčki in turkiznim morjem smo očistili vseh smeti. Veliko njih. Čevlja, vrat z jadrnice, pokrova motorja s čolna, treh zvitkov laksa s trneki in utežmi, plastičnega lavorja, kup plastičnih vrečk, lončkov, plastenk, počene blazine … in ja, celo zelenega tepiha.
Nismo blizu mesta, celo daleč od vasi smo. Nikjer nikogar. A ne delam si utvar, jugo bo že kmalu prinesel nove smeti, nekaj še uporabnih, predvsem pa veliko koščkov plastike in stiropora. Žalostna sem, prvič sem tudi na Jadranu letos doživela, da plavam med koščki plastike,”
je zapisala Nika in dodala še nekaj nasvetov, ki bi morda pripomogli, da bi imeli bolj čisto okolje: “Zato zbiram misli in nasvete (hvala tudi za tvojo pomoč), kako bi lahko prispevali k čistejšima vodam in plažam:
👉 res veliko bi naredili že z nekupovanjem reči, predvsem hrane, v plastični embalaži. To je izziv tudi zame, priznam. 🤷‍♀️
👉 Poskrbimo, da s plaže res odnesemo vse, kar smo nanjo prinesli. Vključno s cigaretnimi ogorki.
👉 Če ob koncu dopusta želiš še dobro blazino in igračke za v mivko pustiti za druge turiste, to ne puščaj kar tako na plaži, ampak predaj ‘dediščino’ določeni družini, ker bo bolj verjetno, da na koncu poletja ne bo kar obvisela na plaži. 🥰
👉 Med vsakim plavanjem ali sprehodom poberi smeti in jih odvrzi v kanto s pokrovom. 💃
👉 Podpri organizacije in akcije, ki organizirajo čiščenje voda in obal. Letos sem zasledila npr. @biotherm Water Lover Project, katere cilj je ohranitev Jadranskega morja, podvodnega sveta in plaž, zato del sredstev od prodaje (od julija do konca leta) donirajo Inštitutu za potapljanje in vodne aktivnosti Piran, ki bo organiziralo različne aktivnosti in čiščenje naših voda in obal.”

Foto: Facebook

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO