Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Peter Poles presenetil mnoge s tem, kar je počel na dopustu

Objavljeno

V redu

Priznamo, da smo morali dvakrat pogledati, kaj počne priljubljeni slovenski voditelj …

Nika Veger, žena priljubljenega voditelja Petra Polesa, je objavila nekaj fotografij, s katerimi je pokazala, kako lepo za naravo, za morje skrbi njen srčni izbranec.

Kot lahko vidite na spodnjih fotografijah, je Peter zares zavihal rokave in morsko dno očistil vseh smeti, ki jih odložijo neuki ljudje, pa tudi burja.

 ‘’Za vas pa zelena preproga, guspa okoljevarstvenica. ‘’
Našo čudovito plažo z belimi kamenčki in turkiznim morjem smo očistili vseh smeti. Veliko njih. Čevlja, vrat z jadrnice, pokrova motorja s čolna, treh zvitkov laksa s trneki in utežmi, plastičnega lavorja, kup plastičnih vrečk, lončkov, plastenk, počene blazine … in ja, celo zelenega tepiha.
Nismo blizu mesta, celo daleč od vasi smo. Nikjer nikogar. A ne delam si utvar, jugo bo že kmalu prinesel nove smeti, nekaj še uporabnih, predvsem pa veliko koščkov plastike in stiropora. Žalostna sem, prvič sem tudi na Jadranu letos doživela, da plavam med koščki plastike,”
je zapisala Nika in dodala še nekaj nasvetov, ki bi morda pripomogli, da bi imeli bolj čisto okolje: “Zato zbiram misli in nasvete (hvala tudi za tvojo pomoč), kako bi lahko prispevali k čistejšima vodam in plažam:
👉 res veliko bi naredili že z nekupovanjem reči, predvsem hrane, v plastični embalaži. To je izziv tudi zame, priznam. 🤷‍♀️
👉 Poskrbimo, da s plaže res odnesemo vse, kar smo nanjo prinesli. Vključno s cigaretnimi ogorki.
👉 Če ob koncu dopusta želiš še dobro blazino in igračke za v mivko pustiti za druge turiste, to ne puščaj kar tako na plaži, ampak predaj ‘dediščino’ določeni družini, ker bo bolj verjetno, da na koncu poletja ne bo kar obvisela na plaži. 🥰
👉 Med vsakim plavanjem ali sprehodom poberi smeti in jih odvrzi v kanto s pokrovom. 💃
👉 Podpri organizacije in akcije, ki organizirajo čiščenje voda in obal. Letos sem zasledila npr. @biotherm Water Lover Project, katere cilj je ohranitev Jadranskega morja, podvodnega sveta in plaž, zato del sredstev od prodaje (od julija do konca leta) donirajo Inštitutu za potapljanje in vodne aktivnosti Piran, ki bo organiziralo različne aktivnosti in čiščenje naših voda in obal.”

Foto: Facebook

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals