Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Princ Harry napovedal knjigo spominov, šokom ni videti konca

Objavljeno

V redu

Zdi se, da nemirom v kraljevi družini ni videti konca. Princ Harry je napovedal izid knjige spominov na življenje v kraljevi družini, v katerih je razkril nekaj neznanih podrobnosti o svojem življenju.

In ravno, ko se je po odkritju kipa princese Diane zdelo, da je premirje med princem Harryjem in ostalo kraljevo družino neizbežno, se je zgodil še en dogodek, ki bi lahko še bolj zamajal odnose. Princ Harry zadnje leto skrivaj piše spomine o svojem življenju v kraljevi družini, knjiga pa bi lahko luč sveta ugledala že prihodnje leto.

Princ bo prvič razkril svoje izkušnje, podrobnosti iz zasebnega življenja, zmage in poraze, pa tudi lekcije, ki se jih je skozi svoje spomine naučil skozi življenje.

Spominov nisem napisal kot princ, ki sem se rodil, ampak kot človek, ki sem postal. Upam, da vam bom skozi svojo zgodbo, padce, napake in naučene lekcije pokazal, da ne glede na to, od kod prihajamo, imamo več skupnega, kot si mislimo. Globoko sem hvaležen za priložnost, da sporočim, kar sem se naučil v svojem dosedanjem življenju in navdušen, da bodo ljudje prebrali moje sporočilo o življenju, ki je natančno in popolnoma resnično ,” je dejal ob tem Harry.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals