Domov Zanimivosti Princ Harry napovedal knjigo spominov, šokom ni videti konca

Princ Harry napovedal knjigo spominov, šokom ni videti konca

Zdi se, da nemirom v kraljevi družini ni videti konca. Princ Harry je napovedal izid knjige spominov na življenje v kraljevi družini, v katerih je razkril nekaj neznanih podrobnosti o svojem življenju.

In ravno, ko se je po odkritju kipa princese Diane zdelo, da je premirje med princem Harryjem in ostalo kraljevo družino neizbežno, se je zgodil še en dogodek, ki bi lahko še bolj zamajal odnose. Princ Harry zadnje leto skrivaj piše spomine o svojem življenju v kraljevi družini, knjiga pa bi lahko luč sveta ugledala že prihodnje leto.

Princ bo prvič razkril svoje izkušnje, podrobnosti iz zasebnega življenja, zmage in poraze, pa tudi lekcije, ki se jih je skozi svoje spomine naučil skozi življenje.

Spominov nisem napisal kot princ, ki sem se rodil, ampak kot človek, ki sem postal. Upam, da vam bom skozi svojo zgodbo, padce, napake in naučene lekcije pokazal, da ne glede na to, od kod prihajamo, imamo več skupnega, kot si mislimo. Globoko sem hvaležen za priložnost, da sporočim, kar sem se naučil v svojem dosedanjem življenju in navdušen, da bodo ljudje prebrali moje sporočilo o življenju, ki je natančno in popolnoma resnično ,” je dejal ob tem Harry.

Foto: SHUTTERSTOCK