Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 22. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 22/08/2020

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj. Poglejmo, kam usmeriti našo energijo, da bomo imeli kar največ od tega.

“Manifestacija se dogaja v vsakem trenutku. To, kar je v tebi, se ustvarja zunaj tebe.”

Tjaša Dorelay

Dvaindvajsetega smo danes. Vpliv tega mojstrskega števila nas bo danes zelo prizemljil. Pripravil nas bo do marljivega in vztrajnega dela. Najbolj zadovoljni bomo, če se bomo umaknili v svoj svet ustvarjalnih zamisli in delali sami. Lahko se zgodi, da nas delo tako zelo zagrabi, da bomo delovali kot mule: ne bomo odnehali, dokler ne bomo z zadovoljstvom zaključili. Pravila in pogoji drugih nam bodo bolj kot običajno šli na živce.

Vsi utrujeni, napeti in nervozni deloholiki bomo danes potrebovali več počitka in sprostitve v naravi.

Vpliv števila dneva nas bo vzpodbujal k postavljanju in doseganju drznih ciljev. Težave in probleme pa bi najraje spregledali, kot da jih ni. 

Danes znamo biti bolj čustveni in impulzivni. Težave si lahko povzročimo sami zaradi nepremišljenosti. Upoštevati bi bilo dobro svoje občutke in intuicijo. 

Zaradi povečane empatije in dobrosrčnosti, nas lahko drugi ljudje izkoristijo. Tukaj bo potrebno paziti. Dobro bi se bilo izogibati ljudi z neugodnim vplivom na nas.

Miren dan vam želim.

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com