Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Monica Belucci je v intimni zvezi z žensko

Objavljeno

V redu

Ves splet in svet govori o tem.

Monica Bellucci je z žensko posnela intimne prizore, kmalu pa si bomo lahko ogledali film, o katerem javnost že tako dolgo govori.

Monica Belluci in Carole Bouquet bosta skupaj zaigrali v filmu “Fantazije” Stefana in Davida Foenkinose. Ta komedija je sestavljena iz šestih projekcij in prav toliko parov, ki duhovito raziskujejo skrite plati svojih želja.

Glavni vlogi sta dobili lepi Italijanki, Monica in Carole Bouquet, gre za dve najlepši ženski na svetu. Monica Bellucci, je za portal “News at 24” povedala, da je Carole razlog za njeno sodelovanje v tej komediji, v kateri sta imeti na pogrebu intimno razmerje.

“Ta film sem posnela, ker sem hotela poljubiti Carole Bouquet. Veliko govori in se smeji, a iz nje vedno pride neka skrivnostnost, ki me strašno privlači,” je povedala Monica. Nato sta obe igralki predstavili svojo vizijo kontroverznega prizora na pokopališču.

Film duhovito raziskuje” neprijetne fantazije “vseh, običajno skrite norosti. Vsi imamo svoje težave” je še dejala Monica.

Spoznala sem že ljudi, ki so se ljubili na pokopališčih. Drugi imajo raje cerkve. Zamisel o” prepovedanem “je lahko zelo vznemirljiva in privlačna. Na spletu poiščite seznam bizarnih fantazij in domišljije, veliko je bolj norih stvari kot to, “je dejala Carole.

foto: Instagram

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals