Domov Zanimivosti Monica Belucci je v intimni zvezi z žensko

Monica Belucci je v intimni zvezi z žensko

Ves splet in svet govori o tem.

Monica Bellucci je z žensko posnela intimne prizore, kmalu pa si bomo lahko ogledali film, o katerem javnost že tako dolgo govori.

Monica Belluci in Carole Bouquet bosta skupaj zaigrali v filmu “Fantazije” Stefana in Davida Foenkinose. Ta komedija je sestavljena iz šestih projekcij in prav toliko parov, ki duhovito raziskujejo skrite plati svojih želja.

Glavni vlogi sta dobili lepi Italijanki, Monica in Carole Bouquet, gre za dve najlepši ženski na svetu. Monica Bellucci, je za portal “News at 24” povedala, da je Carole razlog za njeno sodelovanje v tej komediji, v kateri sta imeti na pogrebu intimno razmerje.

“Ta film sem posnela, ker sem hotela poljubiti Carole Bouquet. Veliko govori in se smeji, a iz nje vedno pride neka skrivnostnost, ki me strašno privlači,” je povedala Monica. Nato sta obe igralki predstavili svojo vizijo kontroverznega prizora na pokopališču.

Film duhovito raziskuje” neprijetne fantazije “vseh, običajno skrite norosti. Vsi imamo svoje težave” je še dejala Monica.

Spoznala sem že ljudi, ki so se ljubili na pokopališčih. Drugi imajo raje cerkve. Zamisel o” prepovedanem “je lahko zelo vznemirljiva in privlačna. Na spletu poiščite seznam bizarnih fantazij in domišljije, veliko je bolj norih stvari kot to, “je dejala Carole.

foto: Instagram