Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Torek, 22. 9. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Torek, 22. 9. 2020

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj!

Manifestacija se dogaja v vsakem trenutku. To, kar je v tebi, se ustvarja zunaj tebe.” Tjaša Dorelay

Današnji dan je pod vplivom delovanja dveh materialnih števil. Prvo je mojstrsko število 22, ki je število dneva, drugo pa je število 8, ki predstavlja vsoto vseh cifer današnjega datuma.

Danes je zelo, zelo pomembno, da se ne prepuščamo prepričanju: »Ah bo že kako.«, da se ne prepuščamo trenutnim vzgibom in da se ne obračamo po vetru, ampak, da imamo sebe in stvari pod nadzorom. Dve možnosti imamo: da sanjarimo in se prepuščamo lenobi, zaradi česar nam bodo priložnosti splavale po vodi, ali pa se organiziramo, naravnamo svoj GPS in delamo. In tudi vztrajamo in »borbamo«, če bodo okoliščine to od nas zahtevale. S prepuščanjem trenutnemu razpoloženju bomo sebi le škodovali danes. 

Vsi, ki se bomo odločili za marljivo delo, bomo bolj ali manj utrujeni, napeti in nervozni. Potrebno bo poskrbeti za počitek in sprostitev v naravi. Mnogi bomo bolj občutljivi kot običajno, naj gre za področje zdravja ali imetja. Dan je idealen za ustvarjalna ročna dela. Delo z zemljo, z rastlinami, lončarjenje, slikanje, pletenje, sestavljanje,….sprošča. 

Dan ni toliko ugoden za sklepanje prijateljstev in za romantične zveze. Stroga usmerjenost v delo vodi v prekrivanje čustev in osamljenost.

Število 8 je dvorezno; finance lahko dobimo ali izgubimo. Možne so kraje, goljufije, denarne kazni npr. v prometu, ali pa nepričakovani prilivi na tekoče račune.

Ključi današnjega dne: prizemljenost, poslovnost, ambicija, nadzor, rutina

Miren dan vam želim.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya