Domov Zabava Kmetija: Mirni Franc je popolnoma izgubil živce, nato je storil to

Kmetija: Mirni Franc je popolnoma izgubil živce, nato je storil to

Tokrat je prekipelo njemu in ni se mogel več zadržati …

Letošnji šov Kmetija se gleda kot zelo napeta nadaljevanka. Že v tretjem tednu se dogaja toliko, da tekmovalci le komaj še sledijo, povrhu vsega pa so še pod hudim stresom. Mnogi izmed njih menijo, da je za dodaten stres krivo Mariino vodenje, ki ne pelje nikamor. Po besedah Aljaža naj bi Maria, odkar je postala glava družine, bila prepričana, da je pojedla vse znanje tega sveta. Kot je še dejal, hodi po posestvu in ne dela nič, samo s prstom kaže.

Franca, ki je tokrat v vlogi kmeta že drugič, smo vajeni kot marljivega in mirnega človeka. A tudi njemu je Maria uspela dvigniti pokrov, saj se ni mogel več zadržati. Ko mu je večkrat ponavljala, da ne posluša njenih navodil in da ne dela prav ograje, je imel dovolj.

»Pojdi stran, pusti me pri miru, kakor da me ni, lepo te prosim,« je dejal, ko je ponovno prišla do njega, a se ni dala odgnati. Želela se ga je dotakniti, a se ji je ognil in jo spet prosil, naj gre stran. Mario pa je zanimalo, zakaj ne želi komunicirati z njo.

Kasneje je v kamero povedal, da se z njo ne želi pogovarjati, da naj ga pusti pri miru, da naj druge sprašuje. »Kaj mi je bilo tega treba,« se je spraševal.

Kako se bo vse skupaj razpletlo? Bo Maria zdržala? Bodo zdržali ostali tekmovalci? Bo šel kdo domov? Bomo videli.

Foto: POP TV