Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Mirni Franc je popolnoma izgubil živce, nato je storil to

Objavljeno

V redu

Tokrat je prekipelo njemu in ni se mogel več zadržati …

Letošnji šov Kmetija se gleda kot zelo napeta nadaljevanka. Že v tretjem tednu se dogaja toliko, da tekmovalci le komaj še sledijo, povrhu vsega pa so še pod hudim stresom. Mnogi izmed njih menijo, da je za dodaten stres krivo Mariino vodenje, ki ne pelje nikamor. Po besedah Aljaža naj bi Maria, odkar je postala glava družine, bila prepričana, da je pojedla vse znanje tega sveta. Kot je še dejal, hodi po posestvu in ne dela nič, samo s prstom kaže.

Franca, ki je tokrat v vlogi kmeta že drugič, smo vajeni kot marljivega in mirnega človeka. A tudi njemu je Maria uspela dvigniti pokrov, saj se ni mogel več zadržati. Ko mu je večkrat ponavljala, da ne posluša njenih navodil in da ne dela prav ograje, je imel dovolj.

»Pojdi stran, pusti me pri miru, kakor da me ni, lepo te prosim,« je dejal, ko je ponovno prišla do njega, a se ni dala odgnati. Želela se ga je dotakniti, a se ji je ognil in jo spet prosil, naj gre stran. Mario pa je zanimalo, zakaj ne želi komunicirati z njo.

Kasneje je v kamero povedal, da se z njo ne želi pogovarjati, da naj ga pusti pri miru, da naj druge sprašuje. »Kaj mi je bilo tega treba,« se je spraševal.

Kako se bo vse skupaj razpletlo? Bo Maria zdržala? Bodo zdržali ostali tekmovalci? Bo šel kdo domov? Bomo videli.

Foto: POP TV

Zabava

Poglejte, kaj je s svojim videzom naredila Sonja Plešnar iz šova Ljubezen po domače. Vam je všeč?

Objavljeno

V redu

Avtor

Rada ima spremembe, to njeni sledilci in spletni prijatelji že dobro vedo …

Sonjo Plešnar lahko trenutno spremljamo v priljubljenem šovu Ljubezen po domače, kjer se je pokazala kot pozitivna in nasmejana ženska.

Vsi, ki jo spremljajo preko družbenih omrežij, pa tudi dobro vedo, da je Sonja vedno brezhibno urejena, naličena, da ima rada spremembe. Tako je bila pred časom črnolaska, nato svetlolaska, rada pa ima tudi bolj modne odtenke las. Spodaj si lahko pogledate nekaj njenih zadnjih fotografij, ki dokazujejo, da ima Sonja rada tudi odtenke roza na svojih laseh.

Vam je všeč?

View this post on Instagram

A post shared by Sonja Plešnar (@sonjaplesnar3081)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ljubezen po domače: Tako žalostna je njuna življenjska zgodba. Se bosta tudi zato zaljubila?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da sta Julijana Štilec in Miroslav Košir ustvarjena drug za drugega. Kaj hitro so med njima preskočile iskrice. Miroslav je priznal, da jo zelo rad vidi, tudi na skrivni randi jo je že povabil. Julijana pa je tudi iskreno dejala, da čuti metuljčke.

»Meni tudi na misel ni prišlo, ko sem šla v to, da bi dobila kakšnega moškega,« je iskreno priznala, a zdi se, da se je zgodilo prav to.

Tako Miroslav kot tudi Julijana, pa imata za seboj žalostno življenjsko preizkušnjo. Oba sta vdovca in obema sta partnerja umrla zaradi raka. Morda pa ju je tudi to na nek način povezalo in lažje razumeta drug drugega.

Pa se bo njuna simpatija razvila v pravo ljubezen in se bogatila tudi po koncu šova? Držimo pesti, da bo temu tako!

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Je Romana s tem pokazala svoj pravi obraz?

Objavljeno

V redu

Avtor

Želi se znebiti Nine. Preberite, kako se je tega lotila.

Spet je napočil čas za izbor prve dvobojevalke. In, če sta Nina in Polona sklepčni, da v areno odhajata onidve, temu morda ne bo tako.

Čeprav si Nina želi domov oziroma v hiško v gozdu, ker meni, da bi se tam lažje maščevala določenim osebam, pa morda njena želja ne bo uslišana. Polona in Nina se namreč dogovarjata, da bi bila Nina prva, Polona pa druga dvobojevalka.

Tudi Romana si nadvse želi, da bi dvobojevalka postala Nina, saj nista več prijateljici. To želi sporočiti tudi ostalim članom družine. Toda, jo bodo poslušali? Bodo kamenčke namenili Nini ali ne? Ali je s tem dejanjem Romana pokazala svoj pravi obraz? Je res, kar pravi o njej Nina?

Že nocoj bo znano veliko več …

Bo prva dvobojevalka postala Nina? (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals