Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Metka Albreht iskreno o svojem partnerju. Zapis vas bo presenetil

Objavljeno

V redu

Delila je njegovo fotografijo, kar je zelo redko in zapisala te čustvene besede …

Srčni izbranec naše priljubljene stilistke in nekdanje misice Metke Albreht praznuje rojstni dan. ob tej priliki je na družbeno omrežje delila fotografijo, na kateri je nasmejana skupaj z njim, poleg pa je zapisala nekaj zares lepih in čustvenih besed. Zdi se, da sta zares srečna, da se imata rada in v življenju lepo dopolnjujeta.

Tale moj moški pa danes praznuje.
Številka, ki jo šteje je okrogla.
Itak, da nikoli svojih rojstnodnevnih dni ne razglaša na velik zvon, sam kaj, ko je pa zame to poseben dan.
Na leta, ki jih šteješ si lahko ponosen, saj hudičevo dobro zgledaš. Tiste mini gubice, ki si jih z leti pridobil so zapis, da si v življenju marsikaj doživel in se s tem obogatil za izkušnje in spomine.
Prosim poskrbi, da boš še naprej zdrav in fit. Da boš večkrat skupaj z mano nasmejan in dobrovoljen, ker resnično nimava razloga niti za trenutek, da so najine oči kadarkoli otožne in “mrtve”.
Ostani mističen, ostani vedoželjen in kar je najpomembnejše MOJ
VSE NAJ NAJ
,”  je zapisala in verjamemo, da so se ob branju marsikomu orosile oči. Ljubezen je lepa, kajne?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals