Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Jan znorel na Andreo, nato sta jo skupaj z Majo prosila naj umakne nož. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Kamere so posnele vse in ti prizori vas bodo šokirali …

Jan in Andrea imata očitno hude zamere. Zdi se, da je prišel trenutek, ko je med njima zares počilo. Andrea je Janu očitala, da ni nič delal, da je spal štiri ure več od vseh ostalih članov družine. A Jan je odvrnil nazaj: »Samo ne mi govoriti, da nič ne delam, ker ne maram tega.«

A Andrea ima dovolj, v kamero je povedala, da njeni člani družine samo počivajo, mislijo le na hrano in na nič drugega. Vodenje takšne družine je zelo težko.

Janu je poskusila dopovedati, da ne dela, a je hitro znorel: »Pa zakaj mene gledaš, pa mi govoriš! Spravi se mi s face stran model!«

A tukaj se prepir še ni zaključil, stopnjeval se je. Jan je bil jezen, Andrea mu je skušala dopovedati, da naredi vse, pa kljub temu ni zadovoljen.

»Ampak, dejstvo je, da ko se zbudiš, imaš pripravljeno kavo, imaš pripravljen zajtrk,« je razlagala Andrea z nožem v roki, kar je zmotilo najprej Majo: »A lahko ta nož umakneš?«

Nato ji je dejal še Jan, naj ne maha z nočem in naj ga umakne. A Andrea ga ni želela umakniti. »Ne bom odložila. Ne bom. … Ne dviguj glasu na mene, ker bom …«

Ker Andrea ni umaknila noža, je Jan odšel stran.

»Njena reakcija je bila kar napadalna, no. Se je kar branila, pa ni hotela sprejeti, da ima ona narobe,« je ob koncu prepira v kamero povedal Jan in dodal, da ne bo več spal pod isto streho z njo, da jo nihče več ne more pogledati v oči.

Kaj se dogaja v hlevu?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Kmetija: Na posestvo prihaja zanimiv obisk. Kako jo bodo sprejeli tekmovalci?

Objavljeno

V redu

Avtor

Prihaja s točno določenim razlogom. Jo bodo veseli ali ne?

Člani družine, ki prebivajo v hiši, so opazili, da nekdo prihaja proti njim. Ugibali so, kdo bi to lahko bil in zakaj je namenjen k njim.

A hitro so uganili, da prihaja pomoč, ki jo je poslala gospodarica Nada.

»Pošilja me vaša gospodarica Nada, da vas naučim, kako se pripravlja kruh,« jim je povedala in tekmovalci so jo seveda bili zelo veseli.

Glava družine Danijela je takoj stekla po zvezek, da bi si vse skrbno zabeležila.

Končno bo v hiši zadišalo po sveže pečenem domačem kruhu!

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

POP TV razkril resnico o Petrovem zdravju. Tega niste pričakovali …

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenetila vas bo resnica o Petrovi alergiji, sedaj so se oglasili še s POP TVja in pojasnili vse.

Videli smo, da je Peter, ki spi v hlevu, iz dneva v dan slabše volje. Ko jih je obiskala Natalija, ji je zaupal, da ima težave z zdravjem, alergičen je namreč na seno in ker spi na njem, se mu je alergija še poslabšala. »Še astmo sem dobil nazaj,« je povedal.

Zakaj se je prijavil v šov, če pa ve, da je na kmetiji tudi seno?

Peter ni vedel, da bo spal na senu, bil je prepričan, da ga čaka kmetija, kakršno je gledal po televiziji prejšnje leto. Tekmovalci so spali na udobnih posteljah.

Ali je produkcija ukrepala, glede na to, da se je Petru zdravje slabšalo?

»Petru smo ponudili zdravniško oskrbo, vendar jo je zavrnil, ker se je počutil bolje.

Drugače imamo vedno prisotnega dežurnega zdravnika in veterinarja, ki skrbi za živali. Tekmovalci med snemanjem nimajo dodatnih zdravstvenih pregledov, edino če se slabo počutijo ali izpostavijo kakšen zdravstven problem. Takrat seveda pokličemo zdravnika in skupaj glede na stanje ocenimo, ali je potrebna premestitev v bolnišnico,« so pojasnili na POP TV.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Domna iz Poroke na prvi pogled? Našel je svojo ljubezen!

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno je spregovoril o tem. Tudi vi boste veseli zanj.

Domna smo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, v eksperimentu se je poročil z Nino in na prvi pogled se je zdelo, da bo njuna ljubezen cvetela. A po koncu šova je Nina mnoge presenetila, ko je razkrila, da je ugotovila, da nista za skupaj. Takrat je bil Domen zelo potrt, za javnost ni dajal izjav.

Sedaj pa se je očitno vse spremenilo, saj je razkril, kakšna je njegova velika ljubezen.

»Spoznal sem tudi svojo trenutno ljubezen in s to ljubeznijo sem vsak dan. To so moje rožice. Dobil sem še večji navdih, tako da pridno ustvarjam in želim si, da v naslednjem letu odprem vrata svoje cvetličarne,« je povedal za cosmopolitan.

Lepo, kajne?

Foto: Planet TV/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals