Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Kakšen preobrat, tekmovalci so Maji povedali vse v obraz! To jo je zelo šokiralo

Objavljeno

V redu

Maja zagotovo ni pričakovala, da bo od tekmovalcev v obraz slišala takšne besede.

Vse kaže, da je med družinskimi člani marsikaj nedorečenega. Hudo sta se sprla Jan in Andrea, napetost je naraščala predvsem med člani družine v hlevu.

Pravi čas jim je Natalija poslala sporočilo, da prihaja in da bodo imeli možnost, da si povedo vse, kar si imajo za povedati.

Člani obeh družin so se zbrali na trgu. Natalijo je zanimalo, kako se počutijo, Maja je rekla: »Dejansko o njih ne vemo veliko (drugi družini, op. a.), če bi imeli večkrat tako priložnost, bi bilo zagotovo bolj zanimivo.«

A Monika, članica nasprotne družine, je rekla: »Ja, res bi se lahko več družili. Prvi teden vemo, da zaradi Maje to ni bilo ravno najbolj mogoče.« Pojasnila je, da je bila Maja, kar se tiče menjav in pogovorov z nasprotno družino, nesramna.

Maja se je branila, da ni tako hudo, da oni v hlevu pač ne morejo veliko ponuditi za menjavo.

Oglas se je tudi Aljaž, ki je Maji povedal, da je imelo njihovo mleko okus po vodi, Maja se je razjezila, naj se ne oglaša.

»Kaj sem jaz srečen, da sem v tej družini. Če bi bil tam dol, bi se slej ko prej stepel,« je kasneje v kamero priznal Aljaž.

»To je jasno kot beli dan, da sem očitno moteči člen v njihovi družini, ampak jaz se to ne sekiram. Dajte me v boj, ni panike,« je kasneje dejala Maja v kamero. Takšnega odziva nasprotne družine ni pričakovala.

Jo bodo izbrali za dvobojevalko?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Kmetija: Na posestvo prihaja zanimiv obisk. Kako jo bodo sprejeli tekmovalci?

Objavljeno

V redu

Avtor

Prihaja s točno določenim razlogom. Jo bodo veseli ali ne?

Člani družine, ki prebivajo v hiši, so opazili, da nekdo prihaja proti njim. Ugibali so, kdo bi to lahko bil in zakaj je namenjen k njim.

A hitro so uganili, da prihaja pomoč, ki jo je poslala gospodarica Nada.

»Pošilja me vaša gospodarica Nada, da vas naučim, kako se pripravlja kruh,« jim je povedala in tekmovalci so jo seveda bili zelo veseli.

Glava družine Danijela je takoj stekla po zvezek, da bi si vse skrbno zabeležila.

Končno bo v hiši zadišalo po sveže pečenem domačem kruhu!

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

POP TV razkril resnico o Petrovem zdravju. Tega niste pričakovali …

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenetila vas bo resnica o Petrovi alergiji, sedaj so se oglasili še s POP TVja in pojasnili vse.

Videli smo, da je Peter, ki spi v hlevu, iz dneva v dan slabše volje. Ko jih je obiskala Natalija, ji je zaupal, da ima težave z zdravjem, alergičen je namreč na seno in ker spi na njem, se mu je alergija še poslabšala. »Še astmo sem dobil nazaj,« je povedal.

Zakaj se je prijavil v šov, če pa ve, da je na kmetiji tudi seno?

Peter ni vedel, da bo spal na senu, bil je prepričan, da ga čaka kmetija, kakršno je gledal po televiziji prejšnje leto. Tekmovalci so spali na udobnih posteljah.

Ali je produkcija ukrepala, glede na to, da se je Petru zdravje slabšalo?

»Petru smo ponudili zdravniško oskrbo, vendar jo je zavrnil, ker se je počutil bolje.

Drugače imamo vedno prisotnega dežurnega zdravnika in veterinarja, ki skrbi za živali. Tekmovalci med snemanjem nimajo dodatnih zdravstvenih pregledov, edino če se slabo počutijo ali izpostavijo kakšen zdravstven problem. Takrat seveda pokličemo zdravnika in skupaj glede na stanje ocenimo, ali je potrebna premestitev v bolnišnico,« so pojasnili na POP TV.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Domna iz Poroke na prvi pogled? Našel je svojo ljubezen!

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno je spregovoril o tem. Tudi vi boste veseli zanj.

Domna smo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, v eksperimentu se je poročil z Nino in na prvi pogled se je zdelo, da bo njuna ljubezen cvetela. A po koncu šova je Nina mnoge presenetila, ko je razkrila, da je ugotovila, da nista za skupaj. Takrat je bil Domen zelo potrt, za javnost ni dajal izjav.

Sedaj pa se je očitno vse spremenilo, saj je razkril, kakšna je njegova velika ljubezen.

»Spoznal sem tudi svojo trenutno ljubezen in s to ljubeznijo sem vsak dan. To so moje rožice. Dobil sem še večji navdih, tako da pridno ustvarjam in želim si, da v naslednjem letu odprem vrata svoje cvetličarne,« je povedal za cosmopolitan.

Lepo, kajne?

Foto: Planet TV/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals