Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Jurij Zrnec preprečil poroko

Objavljeno

V redu

Priljubljeni igralec je iskreno spregovoril o bolezni, pa tudi o tem, da je bil kriv, da je njegov prijatelj moral preložiti celo poroko.

Za UKC Ljubljana je igralec Jurij Zrnec spregovoril o svoji izkušnji, prebolel je namreč koronavirus covid.19.

K sreči ga je prebolel brez zapletov, a ker zaradi prejšnjih zdravstvenih težav spada v rizično skupino, so ga zdravniki spremljali na daljavo, prek sistema telemetrije.

V intervjuju je med drugim dejal, da je pred kratkim izvedel, da se je okužil na fitnesu.

»Ko sem izvedel za okužbo, je bila zame to prava mora, groza! Najprej sem pomislil, koga vse sem okužil naprej, morda celo življenjsko ogrozil (starša, drugi šibkejši člani razširjene družine).
Prijatelj je moral celo odpovedati poroko! Če se malo pohecam, sem ga na nek način “rešil”, mu dal čas za ponoven razmislek,«
se je pošalil Zrnec in pojasnil še, da k sreči nihče od možnih kandidatov ni zbolel.

Na vprašanje, kaj sporoča dvomljivcem in vsem ostalim, pa je odgovoril: »Virus je in to je dejstvo! Dejstvo je tudi, da o vsem skupaj še vedno ne vemo veliko. Številke kažejo svoje. Kako, kaj in zakaj? Na vse odgovore bomo morali še malo počakati, kaj šele na cepivo.
Do takrat pa: pamet v – razkužene – roke, nadenimo si maske in stopimo korak nazaj!«

Foto: Tamino Petelinšek/STA

Njegov celoten intervju si lahko preberete spodaj.

https://www.facebook.com/ukcljubljana/posts/364256154999540

Zanimivosti

Sanjskega Mija doletele tri težke življenjske lekcije

Objavljeno

V redu

Avtor

Hrvaški sanjski moški Mijo Matić je doživel finančno stisko, uničenje sanj in strto srce. Vse tri lekcije dojema kot najboljše življenjske učitelje.

Mijo Matić je svojim spletnim prijateljem pojasnil, da so prazni žepi, uničene sanje in strto srce trije najboljši življenjski učitelji. »Običajno se vse zgodi naenkrat. Govorim iz izkušenj,« je priznal hrvaški sanjski moški in se med drugim dotaknil obdobja, ki je nastopilo po tem, ko se je moral zaradi poškodbe posloviti od nogometa.

»Poškodovan in razočaran sem svojo energijo in fokus preusmeril v telovadnico. Prav kmalu sem se udeležil državnega tekmovanja, kjer sem kljub veliki konkurenci slavil zmago. Ko sem bil še otrok, me je babica pogosto spraševala, če me bo kdaj gledala po televiziji. Žal ni dočakala, da bi videla, kako se je nadaljevalo moje življenje,« je svoje misli povzel Mio ter za konec za spletne prijatelje nanizal lekcije, ki jih je okusil na svoji življenjski poti.

»Živite na tem svetu, vendar ne dovolite, da svet živi v vas. Bodite tukaj, zdaj, naučite se spremeniti svoje strupe v med, delite vse pozitivne stvari, ki jih imate … Glava je postala tako dominantna, da ne dopušča niti najmanjše spontanosti. Spremenila se je v diktatorja. Srcu ne dovoli izgovoriti niti ene besede; prisilila ga je k molku,« je pomenljivo zaključil.  

Foto: Warner Bros

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ljubljenec žensk, pevec Matevž Šalehar Hamo ima brata dvojčka

Objavljeno

V redu

Avtor

Ljubljenec ženske publike Matevž Šalehar Hamo, pevec in frontman skupine Hamo & Tribute 2 Love, ki je tudi v času pandemije med najbolj aktivnimi slovenskimi izvajalci ima novo službo, posel ali le hobi.

Očitno je korona naredila svoje, saj po novem na zelo svojstven način razlaga in pojasnjuje tudi pomen angleških besed in s tem pomaga svojim sledilcem, oboževalcem in drugim pri razumevanju določenih izrazov povezanih z glasbeno industrijo. Še najbolj gre na roko svojemu dvojčku. Ja, ja dvojčku. Tako je namreč razbrati iz posnetka, ki ga je objavil. To, da ima brata radijskega voditelja,”toplovodarja” Mihija Šaleharja s katerim sta pred leti ustanovila rock bend Babewatch, je bolj ali manj znano, zdaj se je pojavil še dvojček. No, “2 in 1”, oboževalke bodo zagotovo vesele. 

https://fb.watch/4Ri6Xs5Uo-/

foto: Marko Alpner

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Princ Phillip je bil med drugim mojster žara

Objavljeno

V redu

Avtor

Kraljevska brata sta svojemu dedu napisala ganljiva posvetila, za njiju bo vedno ostal tudi navdih, vedno se bosta spominjala njegovega drznega humorja in vedrega duha. A tudi njegovih odličnih kulinaričnih sposobnosti.

Odhod princa Phillipa, vojvode Edinburškega, je močno pretresel britansko kraljevo družino, prijatelje in britansko javnost. Ni uspel praznovati 100. rojstnega dne, odšel je mirno, zaspal je v svoji postelji na gradu Windsor. Kot je v uradni izjavi povedal njegov sin, princ in bodoči kralj Charles, celotna družina Phillipa strašno pogreša. 

Od princa Phillipa sta se poslovila tudi od vnuka, brata, princa William in Harry, ki je priletel iz Kalifornije na zadnje slovo svojega dedka. William pa je na svojem uradnem profilu na Instagramu objavil ganljivo fotografijo svojega sina Georgea s pradedkom Phillipom in zapisal: “Vesel sem, da je bil moj dedek zgled, ki me je vodil in je bil stalno prisoten tudi v mojem odraslem življenju. Vedno bom hvaležen, da ga je moja žena lahko spoznala in za prijaznost, ki ji jo je izkazal. Nikoli ne jemljite tega kot nekaj samoumevnega, tudi posebnih spominov, ki jih bodo moji otroci vedno imeli na svojega pradedka, na primer na trenutke, ko je prišel po njih s kočijo” in dodal:”moj dedek je bil izjemen človek in del izredne generacije. S Kate bova še naprej delala, kar bi želel in kraljici stala ob strani. Pogrešal ga bom, a vem, da bi rad, da nadaljujeva z delom je William še zapisal pod fotografijo.

Ker ni prisoten na družbenih omrežjih, je princ Harry na spletno stran svoje fundacije Archewell objavil pismo svojemu dedu: 

“Moj dedek je bil mož svojega položaja, časti in izjemnega smisla za humor. Bil je izredno ostrega uma in je lahko zaradi svojega šarma pritegnil kogar koli, tudi zato, ker nikoli nisi vedel, kaj bo rekel. Spomnjali se ga bomo kot najdlje živečega partnerja Monarha, uglednega vojaka, princa in vojvodo” in dodal “ampak zame je bil moj dedek, mojster žara, legenda humorja in drznosti”.

foto:  MARK PAIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO