Domov Zabava Izpadla tekmovalka razkrila potek šova Kmetija in imensko tudi zmagovalca

Izpadla tekmovalka razkrila potek šova Kmetija in imensko tudi zmagovalca

Nika in Dominik razkrivata ozadje Kmetije. (Foto: posnetek zaslona)

Se spomnite Nike in Dominika? Dominik je bil diskvalificiran po nekaj dneh in je šov zapustil, z njim pa je odšla tudi Nika. Sedaj razkrivata vse.

Nika Belčić se je odločila, da razkrije celoten potek šova Kmetija, pa tudi ime tistega, ki je zmagal in prejel glavno nagrado. Četudi je bila v šovu le nekaj dni, pa očitno dobro pozna tako vse sotekmovalce kot tudi njihovo taktiziranje, potek šova in dogajanje na kmetiji, ko je tam že dolgo ni bilo več.

Kot piše portal njena.si je za njene namene izvedel tudi nekdo od tekmovalcev, ji to poskušal preprečiti, a mu ni uspelo.

»Katastrofa, on grozi drugim tekmovalcem, da meni ne smejo povedati, kdo je zmagovalec. Ampak njemu so taktike uspevale na kmetiji, če bi bila jaz na kmetiji, mu ziher ne bi uspevale, tako kot mu tudi sedaj ni uspela taktika, saj sem vse izvedela,« je dejala Nika v posnetku na svojem YouTube kanalu.

Kot še poroča omenjeni portal je objavljeni video, kjer je Nika razkrila potek šova in zmagovalca, POP TV uspelo odstraniti, a Nika se ne boji in bo s svojim početjem nadaljevala.

Pa ima res prave informacije o poteku šova in o zmagovalcu? Tega z gotovostjo ne bomo izvedeli vse do finala.

Foto: POP TV