Connect with us

Zabava

Izpadla tekmovalka razkrila potek šova Kmetija in imensko tudi zmagovalca

Objavljeno

on

Se spomnite Nike in Dominika? Dominik je bil diskvalificiran po nekaj dneh in je šov zapustil, z njim pa je odšla tudi Nika. Sedaj razkrivata vse.

Nika Belčić se je odločila, da razkrije celoten potek šova Kmetija, pa tudi ime tistega, ki je zmagal in prejel glavno nagrado. Četudi je bila v šovu le nekaj dni, pa očitno dobro pozna tako vse sotekmovalce kot tudi njihovo taktiziranje, potek šova in dogajanje na kmetiji, ko je tam že dolgo ni bilo več.

Kot piše portal njena.si je za njene namene izvedel tudi nekdo od tekmovalcev, ji to poskušal preprečiti, a mu ni uspelo.

»Katastrofa, on grozi drugim tekmovalcem, da meni ne smejo povedati, kdo je zmagovalec. Ampak njemu so taktike uspevale na kmetiji, če bi bila jaz na kmetiji, mu ziher ne bi uspevale, tako kot mu tudi sedaj ni uspela taktika, saj sem vse izvedela,« je dejala Nika v posnetku na svojem YouTube kanalu.

Kot še poroča omenjeni portal je objavljeni video, kjer je Nika razkrila potek šova in zmagovalca, POP TV uspelo odstraniti, a Nika se ne boji in bo s svojim početjem nadaljevala.

Pa ima res prave informacije o poteku šova in o zmagovalcu? Tega z gotovostjo ne bomo izvedeli vse do finala.

Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: Tekmovalec Kristijan utrpel hudo nesrečo. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

on

Avtor:

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija je bil udeležen v hudi nesreči.

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Kristijan Kozole, je po poročanju portala njena.si, pred leti utrpel hudo delovno nesrečo.

»Da ima za seboj delovno nesrečo, ki bi lahko bila zanj usodna, je nedavno na družbenem omrežju razkril njegov prijatelj. »Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva,« je zapisal piše omenjeni portal.

»Za rokometaša so kot kaže ti spomini preveč boleči, saj o tem ne želi govoriti,« pojasnjuje omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Prepoznate malčka s fotografije? Zaradi tega, kar počne, ga danes obožuje cela Slovenija

Objavljeno

on

Avtor:

Ste prepoznali malčka, ki se smeji s fotografije? Verjemite, zelo dobro ga poznate in radi gledate.

Če ste ugibali, da je na fotografiji, ki je nastala pred mnogimi leti, danes zelo priljubljeni voditelj komik in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, se niste zmotili.

Fotografijo so na družbeno omrežje že pred časom objavili ustvarjalci šova Slovenija ima talent, poleg pa so pripisali: »Kdo ugane, kdo je otrok na fotki?«

Mnogi gledalci so hitro ugotovili, da gre za priljubljenega Lada Bizovičarja.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Izpadli v slovenskih Talentih, sedaj pa prejeli takšno veliko nagrado

Objavljeno

on

Avtor:

Izpadli so v letošnjem šovu Slovenija ima talent, sedaj pa prejeli še boljše priznanje …

Primorski skupini Pantaloons je uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent ušlo za las. Pristali so na nehvaležnem tretjem mestu in niso šli naprej.

A kljub temu so dejali, da niso razočarani. “Glede na razplet, nam vse skupaj sploh ni pustilo grenkega priokusa,« so dejal za 24ur.com in dodali: »Dobili smo tudi podlago, da gremo s polno paro naprej.”

Sedaj pa se jim je nasmehnila sreča. Žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar jih je namreč povabil, da se mu pridružijo v Stožicah konec januarja.

»Pantaloonsi bodo nastopali po odrih, večjih od Stožic. Počaščen sem, da jih lahko povabim na “koštanje” velikanskosti!  je zapisal Bizovičar na Instagramu in dodal posnetek, s katerim je pokazal, kako je skupino Pantaloons povabil v Stožice in kako so se odzvali.

Posnetek si poglejte spodaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals