Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 22. 11. 2020

  • Avtor: Asya
  • 22/11/2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

“Vsak doživlja svoj svet drugače. Sprejmi to.”

Tjaša Dorelay

Dvaindvajsetega smo danes. Tekom današnjega dne bo na nas vplivala vibracija tega mojstrskega števila.  Do izraza bo prišla naša intuitivna narava, zato sprejmimo njene modrosti v svojo zavest. Povezani bomo s svojimi občutki, delovali bomo bolj sanjavo in skrivnostno.  Marsikdo se zna malce predajati iluzijam.

Danes lahko kot magnet v življenje pritegnemo lažne prijatelje, saj bomo delovali bolj odprto in empatično kot običajno. Pravi prijatelji ne izkoriščajo dobrosrčnosti.

Današnji dan je namenjen novim začetkom, sejanju semen, novitetam. Če se bomo uspeli spraviti v red, se organizirati in narediti načrt ter pridno delati, lahko postavimo nov posel ali začnemo nove projekte, ki nam bodo kasneje prinašali denar.  Ker bo družina najvišje na lestvici prioritet, bi lahko pričeli z družinskim poslom ali s projekti, povezanimi z domom in družino.

Če potrebujemo pomoč, prosimo zanjo moško osebo danes.

Želim nam, da uspemo prizemljiti to, za kar smo navdahnjeni.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com