Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pika Božič žaluje, to je sporočila …

Objavljeno

V redu

Nekdanja slovenska pevka in podjetnica Pika Božič je preko družbenih omrežij sporočila žalostno vest, da jih je za vedno zapustil njen oče Evstahij.

Življenje je kot reka… Prej ali slej jo tok odnese tja kamor je njena pot… in tebe je reka ponesla na drugo stran mavrice …nazaj k mami…
A pot se tu ne konča. To slovo ni nekaj, kar je za večno… je samo križišče, kjer čakamo, da nas ponese na novo pot, ki vodi do vaju… tja visoko…,
” je zapisala Pika.

Delila pa je tudi nekaj lepih spominov, ki jih je preživela skupaj s svojo družino: “Hvala ti za vse trenutke.. za prečudovite spomine… za modre besede in ta neprecenljivi občutek varnosti s katerim si nas “ovijal” vso življenje….
Hvala za tvoj vijolični beetle, ki si nama ga podaril, da sva se s Simonom lahko mlada in željna slave pripeljala na najine prve koncerte…
Hvala, ker si me naučil, kar pomeni imeti resnično strast v življenju.. tvoja je segla preko meja… Tvoje ime še danes vsi povezujejo s VW hrošči…
Hvala za vse večere, za ves smeh.. za vsa poletja v Savudriji, za vse zime v Martuljku,”
je zapisala.

Njeno celotno objavo si lahko pogledate spodaj.

Naš oči Evstahij! Pa si nas še ti zapustil… 💔🕯Življenje je kot reka… Prej ali slej jo tok odnese tja kamor je…

Objavil/a Pika Bozic dne Sobota, 21. november 2020

Foto: Facebook

Zanimivosti

Glasbeni svet žaluje, umrla je znana pevka, ki smo jo poznali vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Umrla je svetovno znana pevka, katere pesmi smo poznali in prepevali vsi.

Bila je dobitnica grammyja in oskarja, pevka Irene Cara se je poslovila v 64. letu starosti. Svet jo pozna po naslovni pesmi filma Flashdance, za katerega je posnela pesem What a Feeling.

Novico o njeni smrti je pred nekaj dnevi preko družbenih omrežij sporočila njena predstavnica za stike z javnostjo. Ta je dejala: »Umrla je na svojem domu v Floridi, vzrok smrti je za zdaj še neznan.«

Pevka je postala slavna, ko je dobila vlogo v filmu Fame, leta 1980, zanj je posnela tudi istoimensko pesem in tudi balado. Za vlogo, ki jo je odigrala, je bila nominirana za zlati globus, skladba pa ji je prinesla dve nominaciji za grammyja.

Tri leta pozneje je dobila oskarja za najbolj izvirno filmsko skladbo Flashdance in grammyja za najboljšo pop izvajalko.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani poskrbeli za presenečenje, ki ga nihče ni pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Že veste, kaj so storili? Tudi vas bo to zelo presenetilo.

Priljubljena slovenska glasbena skupina Modrijani je svoje moči združila s skupino Booom, ki postaja vse bolj priljubljena. Skupaj so predstavili novo pesem Spomin, ki je takoj navdušila številne.

Pod avtorje besedila se je poleg članov skupine Booom (Patrik Mrak, Matevž Derenda, Luka Cvetičanin) podpisal tudi legendarni Jan Plestenjak.

Tako Modrijani kot tudi skupina Booom so novico o skupni pesmi že delili na Instagramu, naleteli pa na zelo pozitiven odziv.

»Bravo, fantje, pesem je čudovita,« se je glasil eden izmed komentarjev.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, hči znane pevke razkrila svoj talent in osupnila

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da ima ta znana slovenska pevka tako nadarjeno hči?

Da je pevka Natalija Kolšek zelo ponosna na svoje tri otroke, to večkrat poudari.  V zakonu so se ji rodili trije, sin Anej, ter hčeri Aisha Naja ter Anisa. Starejša, Aisha Naja pa je očitno po materi podedovala pevski talent, saj ima zares izjemen glas. To je pokazala v kratkem napovedniku, s katerim sta skupaj z materjo napovedali pesem, ki prihaja.

»Z največjim veseljem, skupaj s hčerko Aisho Najo, pošiljava med vas Pesem upanja,« sta povedali mati in hči, Aisha Naja pa je že v napovedniku dokazala, da ima zares čudovit glas.

Pesem, ki prihaja v začetku naslednjega meseca bo zagotovo naletela na zelo pozitiven odziv med poslušalci.

Foto: YouTube

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals