Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pika Božič žaluje, to je sporočila …

Objavljeno

V redu

Nekdanja slovenska pevka in podjetnica Pika Božič je preko družbenih omrežij sporočila žalostno vest, da jih je za vedno zapustil njen oče Evstahij.

Življenje je kot reka… Prej ali slej jo tok odnese tja kamor je njena pot… in tebe je reka ponesla na drugo stran mavrice …nazaj k mami…
A pot se tu ne konča. To slovo ni nekaj, kar je za večno… je samo križišče, kjer čakamo, da nas ponese na novo pot, ki vodi do vaju… tja visoko…,
” je zapisala Pika.

Delila pa je tudi nekaj lepih spominov, ki jih je preživela skupaj s svojo družino: “Hvala ti za vse trenutke.. za prečudovite spomine… za modre besede in ta neprecenljivi občutek varnosti s katerim si nas “ovijal” vso življenje….
Hvala za tvoj vijolični beetle, ki si nama ga podaril, da sva se s Simonom lahko mlada in željna slave pripeljala na najine prve koncerte…
Hvala, ker si me naučil, kar pomeni imeti resnično strast v življenju.. tvoja je segla preko meja… Tvoje ime še danes vsi povezujejo s VW hrošči…
Hvala za vse večere, za ves smeh.. za vsa poletja v Savudriji, za vse zime v Martuljku,”
je zapisala.

Njeno celotno objavo si lahko pogledate spodaj.

Naš oči Evstahij! Pa si nas še ti zapustil… 💔🕯Življenje je kot reka… Prej ali slej jo tok odnese tja kamor je…

Objavil/a Pika Bozic dne Sobota, 21. november 2020

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals