Kontaktirajte nas

Zabava

Vau, Vesna iz šova Ljubezen po domače po letu dni popolnoma spremenjena! Je to res ona?

Objavljeno

V redu

Leto dni je minilo od snemanja šova Ljubezen po domače, Vesna Volk pa je danes popolnoma spremenjena. Kot pravi, ljubezni trenutno ne išče, ampak se posveča svoji karierni poti.

»Imam svoje podjetje in v teh ‘čudnih časih’ me ljudje  potrebujejo bolj kot kadar koli prej. Tako da je moje trenutno poslanstvo, da s svojim holističnim pristopom nagovorim ljudi, jim ponudim 100-odstotna funkcionalna hranila, pogovorimo se o pitju vode, gibanju, umirjanju in preponskemu dihanju. Vsekakor gre za celostni pristop, kajti marsikdo se je v tem času izgubil. Ne znajo iti naprej v življenju, veliko ljudi je preplašenih, ne vidijo luči na koncu tunela. In kaj je lahko še boljše kot to, da jih opolnomočim? Enostavno jim pomagam, da prepoznajo svojo kreativno in ustvarjalno moč, da jih pripeljem do te stopnje, da lahko spremenijo vse tisto, kar ne funkcionira v njihovem življenju. Vse v življenju je le izbira. Nudim jim tudi terapije Access Consciousness, ki vsakodnevno spreminjajo njihov svet in svet vseh, s katerimi so obkroženi. In tako sem sebi in svetu največji doprinos. ,« je Vesna povedala za portal 24ur.com.

Kako je danes videti Vesna, pa si lahko pogledate spodaj in zagotovo se boste strinjali z nami, da prav žari!

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals