Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Je Manja res postala ena od finalistov šova?

Objavljeno

V redu

Iz oddaje v oddajo smo bližje temu odgovoru. Je res Manji uspelo priti do finala?

V letošnjemu šovu Kmetija je za mnoge gledalce zelo priljubljena tudi Manja. Ta se z vsemi lepo razume, ne spletkari, prijazna je do vseh in dela po svojih najboljših močeh.

Ker Janu ni uspelo razvozlati namiga za kamenček, ki manjka, je za pomoč prosil prav njo. A manjka zlati kamenček in Manja je v kamero priznala, da je to njen najljubši kamenček in da bi bil res že čas, da ga dobi tudi ona.

Jan ugiba, da je lahko prav ta kamenček vstopnica, ki pelje direktno do finala, Manja pa o tem sploh noče razmišljati.

Z Janom razmišljata, da zlati kamenček zagotovo pomeni nekaj zelo velikega in odločilnega.

»Da bi bila to vstopnica v finale, pa jaz mislim, da bi mojo družino kap zadela. Dejansko sem ta teden jaz na tapeti in, joj, po moje bi jih kap zadela,« je v kamero priznala Manja in dodala, da bi bilo to res fenomenalno in da bi to dejansko hotela doživeti.

Bo Manja tista, ki bo našla kamenček in kaj bo ta spremenil?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Opa, tako je danes videti Tom (Kmetija). Ne boste ga prepoznali …

Objavljeno

V redu

Avtor

Postavni mladenič je pokazal, kako je videti danes in navdušil.

Eden izmed tekmovalcev, ki ga še vedno spremljamo v šovu Kmetija, je tudi Tom Zupan, ki se tokrat za glavno nagrado poteguje že drugič. Prvič se mu je izmuznila tik pred polfinalom, sedaj pa upa, da bo uspešnejši.

Je pa Tom zelo uspešen tudi na poslovnem področju, veliko časa namenja svoji karieri in kar je v nasprotju z večino tekmovalcev resničnostnih šovov, le redko objavi kakšno svojo fotografijo.

Tokrat je naredil izjemo in pokazal, kako dobro je videti danes.

»Poglejte REEL, ki smo ga posneli v sodelovanju z @slovenijales1 , kjer se izdeluje eden izmed mojih najbolj zanimivih projektov do sedaj,« se je pohvalil, seveda prejel številne všečke.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Strašno: Takšne grožnje prejemata Kristina in Eva Luna (Sanjski moški)

Objavljeno

V redu

Avtor

Je to sploh mogoče? Takšne grožnje res presegajo meje zdravega razuma …

Kandidatki letošnjega šova Sanjski moški, Kristina Miler in Eva Luna Mlakar sta za portal 24ur.com spregovorili o zelo resnih grožnjah, ki jih prejemata, odkar sodelujeta v šovu.

Kot je za omenjeni portal dejala Kristina, se je vse skupaj začelo s sovražnimi komentarji, sedaj pa je prešlo v grožnje.

»Grozili so mi tudi že, da me bodo ubili, grozijo mi, da bodo škodovali ne samo meni, ampak tudi moji družini. Grozijo, da bodo prišli k meni domov in nam ‘hišo v luft spustili’,« je pojasnila.

View this post on Instagram

A post shared by Kristina Miler (@milerkristina)

S podobnimi težavami se srečuje tudi Eva Luna, njej grozijo vse od zadnje oddaje dalje, ko je spregovorila o Arijanni in njenemu odnosu z Blažem.

»Zdaj, po zadnji oddaji, pa dobivam grožnje ne samo na Facebook, Instagram in Tik Tok, ampak tudi na osebni mail. To je res preseglo vse meje. Grozijo, naj zvečer ne hodim sama domov iz službe, ker me bodo pretepli. Pišejo mi, naj čim prej zapustim šov, ker sicer se ne bo dobro končalo zame. Poleg tega mi pišejo, da bi bilo bolje, če bi moj oče in celotna moja družina čim prej umrla, da si ne zaslužimo živeti,« je za omenjeni portal dejala Eva Luna, dodala pa, da je ni strah.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Po Exatlonu konec ljubezni za ta parček

Objavljeno

V redu

Avtor

Čeprav je bila njuna ljubezen trdna, pa je bila očitno za ta parček razdalja prevelika. Po koncu Exatlona sta se razšla …

Letošnji tekmovalec Exatlona, Jaka Polak, ki je tekmo zapustil kot prvi član modre ekipe Jadrana, je ponovno samski. Kot poroča portal njena, se je 27-letnik razšel s svojim dekletom.

»V enem izmed TikTok posnetkov razkril, da sta se s srčno izbranko razšla in da je znova samski. piše omenjeni portal.

Tekmovalci letošnjega Exatlona so bili večinoma v zvezah, nekateri so imeli doma tudi otroke. Kako težko je biti ločen, potrjujeta tudi Aljaž, ki je tekmoval v šovu Kmetija, njegovo dekle Lina pa je bila v Exatlonu, narazen sta bila kar 133 dni.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals