Connect with us

Zabava

Kmetija: Karin ne more verjeti, da se to dogaja med Aljažem in Aneto

Published

on

Karin je zelo šokirana. Ste presenečeni tudi vi?

Odkar je Karin izvedela, da je postala prva dvobojevalka, izgubila je namreč v boju z Janom, se stres med tekmovalci stopnjuje. Ugotavlja in taktizira se, kdo bo postal drugi dvobojevalec. Če bi bila to Manja, bi Karin lažje zmagala in se vrnila v družino.

A spet so nastala trenja med Aneto, Karin in Aljažem. Aneta meni, da se Karin in Aljaž menita za njenim hrbtom in zato jezno želi, da gre v dvoboj ona. Karin presenečeno ugotavlja, da ne razume nič več in da je vse skupaj izgubilo nit.

Razočarano je odšla do Aljaža, ki je molzel kravo in mu rekla: »Prvič in zadnjič povem, da hočem, da greš ti proti meni, pa je stvar zaključena.«

Aljaž je bil seveda presenečen, od kje spet sprememba načrta.

»Ker se s tabo pogovarjam, je vse narobe,« je dejala Karin in Aljažu razložila, da Aneta meni, da se nekaj dogovarjata za njenim hrbtom.

»Točno to, kar sem ti prej povedala, da ti je oprala možgane. To za mene ni igra,« je razočarano dejala Karin. Aljaž pa meni, da je Aneta paranoična.

Kako se bo rešilo in kdo bo postal drugi dvobojevalec?

Karin je razočarana nad izzivalci.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Vau, takšna lepotica čaka doma Alena iz šova Kmetija

Published

on

Alen, ki tekmuje v šovu Kmetija je v srečni zvezi že mnogo let …

V resničnostnem šovu Kmetija letos tekmuje tudi športnik Alen Ploj, ki prihaja iz Lenarta. Kot so gledalci do sedaj že lahko spoznali, je zelo prijazen, miren, nekonflikten.

»Discipliniran, dobrosrčen, zanesljiv. Odvisno od situacije, če vidim, da je nekdo drug prevzel vodenje, mu prepustim, rad pa tudi sam prevzamem vlogo vodje je dejal o sebi pred vstopom v šov. Razkril pa tudi, da se pred kamerami ne bo romantično zapletal.

Kot pa poroča portal cosmopolitan.si, pa je vrsto let tudi že srečno zaljubljen, doma zanj navija njegova srčna izbranka Sana, s katero pa naj bi bila skupaj že 17 let.

Njuno skupno fotografijo boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Luka po šovu Kmetija šokiral z žalostno resnico iz resničnega življenja

Published

on

Luka je javno razkril, kaj vse je v življenju doživel …

V zadnjih oddajah šova Kmetija smo videli, kako je Kristijan razkrinkal Luko, ta je potem, ko je dobil največ kamenčkov, vse tudi priznal. Pred družino je razkril, da je on skrivni novinar, kar je povzročilo veliko šoka med ostalimi.

Ko je odhajal iz šova, je dejal, da ga bomo zagotovo še videli. Kaj je s tem mislil, pa ni razkril niti za portal 24ur.com. »Žal mora to ostati presenečenje je dejal.

Na vprašanje, zakaj je dejal Suzani med nekim pogovorom, ali sploh ve, kaj je že dal v življenju skozi, je pojasnil: “Zelo močno me je zaznamovala družina in škodoželjna družba v najstniških letih, kateri sem na žalost podlegel. Ne glede na to, da sem star 25 let, sem do zdaj doživel več izdaje, zlorabe in bil tarča manipulativnih in škodoželjnih ljudi, česar pa marskido ne doživi, morda v celem življenju.”

Foto: Voyo/posnetek zaslona, POP TV

Continue Reading

Zabava

Presenečenje: Blaž Kričej Režek odhaja! Razkril je vse podrobnosti

Published

on

Blaž Kričej Režek, ki smo ga gledali v šovu Sanjski moški, je povedal, da odhaja …

Blaž Krilej Režek, ki smo ga gledali v drugi sezoni šova Sanjski moški, je svojim spletnim prijateljem razkril, da se seli. Odgovarjal je na vprašanja v Instagranm zgodbi, dobil je komentar, da naj pride kaj na Obalo, na to pa je odgovoril, da se tja v bistvu seli skupaj s svojo srčno izbranko Vito.

»V bistvu se z oktobrom selim, oziroma se seliva v Koper, tako da, lej, potrebujeva nove prijatelje,« je odgovoril.

Razkril pa je tudi, kakšne načrte ima za prihodnost. »Urediti si novo stanovanje v Kopru, lansirati lastno znamko …,« je dejal, želi pa si tudi kupiti nov skuter.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals