Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Helena Blagne lepša kot kdaj koli

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska diva je sporočila veselo novico.

Tudi za slovenske glasbenike so letošnji prazniki drugačni kot so jih vajeni. Vsako leto nastopajo in s svojim glasom razveseljujejo množice. Letos pa je nekoliko drugače. In prav zato so glasbeniki toliko bolj veseli vsake priložnosti, ki jo imajo za nastop, pa četudi le ta ni pred množico oboževalcev.

Svoje številne sledilce in oboževalce je tako razveselila tudi naša priljubljena Helena Blagne, ki je razkrila, da jo bomo lahko gledali preko televizijskih zaslonov.

»Skupaj z @bernardazarn in glasbenimi gosti, vas bova popeljali v čudovito božično pravljico,« je še zapisala poleg fotografij, ki jih je dodala na družbeno omrežje Instagram. Med njimi pa tudi posnetek, na katerem svojim sledilcem pošlje poljubček.

Poglejte si fotografije, posnetek. Mar ni Blagnetova videti naravnost čudovito?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Brez besed: Znana Slovenka pokazala, kako je videti teden dni po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, da je minilo šele 7 dni od njenega poroda! Takšen je njen trebušček sedaj …

Slovenska televizijska in radijska voditeljica Maja Pinterič, ki je pred enim tednom postala prvič mamica, rodila je hčerko Luno, je svojim spletnim sledilcem pokazala, kako je njeno telo videti danes.

V Instagram zgodbi je najprej objavila nosečniški trebušček na dan poroda, v naslednji zgodbi pa je pokazala, kako je videti točno teden dni kasneje, na dan, ko je njena hčerka dopolnila teden dni.

«Danes,« je na kratko zapisala poleg fotografije, s katero je presenetila. Njeno telo je vitko kot pred nosečnostjo, o trebuščku pa že skoraj ni ne duha ne sluha.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Edija Pucerja ni več. Kaj se dogaja na POP TV?

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni televizijski voditelj že nekaj časa več ne vodi informativne oddaje 24ur. kaj se dogaja z njim?

Da priljubljenega televizijskega voditelja Edija Pucerja že dlje časa ni bilo zasledili preko malih televizijskih ekranov, pišejo slovenske novice. Kot poročajo, je gledalka nanje naslovila vprašanje: »Kje je, zakaj ne vodi poročil?«

Zasledila je namreč, da voditeljica Darja Zgonc ta teden vodi oddajo sama, torej brez priljubljenega Pucerja.

Omenjeni portal je raziskal, kaj se dogaja, zanje je Pop TV pojasnil: »Sem in tja se zgodi, da osrednji voditelj vodi 24ur sam.«

Kot so še pojasnili, si priljubljeni voditelj zaradi daljše bolniške odsotnosti kolegice Zgončeve ni mogel privoščiti dopusta, je sklenil, da si malce oddahne sedaj.

Na voditeljski stolček pa bo ponovno sedel 19. decembra, še poročajo slovenske novice.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: znani slovenski televizijski voditeljici čez noč odpuščeni

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrito je, kaj se je zgodilo in tudi vi boste nad tem zelo presenečeni.

Znani slovenski televizijski voditeljici, Milena Novak, ki je bila športna novinarka v oddaji Svet na Kanalu A, in njena sodelavka, novinarka in urednica oddaje Kristina Hacin, sta bili odpuščeni. Tako poroča revija Lady, navajajo tudi, da sta se še pred kratkim zabavali na službenem praznovanju Mileninega 40. rojstnega dneva.

»Ko smo še malo bolj prisluhnili govoricam na televizijskih hodnikih, smo izvedeli, da se na Pop TV in Kanalu A obetajo velike spremembe, saj menda združujejo uredništva in odpuščajo novinarske kadre,« še piše omenjena revija in dodaja: »Seznam odpuščenih naj bi bil kar dolg.«

View this post on Instagram

A post shared by milena novak (@milena_novak)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals