Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Torek, 22. 12. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Torek, 22. 12. 2020

Dobro jutro in lepo pozdravljeni !

»Vzemi si čas za vse, kar boš danes storil. Deluj pomirjeno. Usklajen si z božanskim časom.«

Tjaša Dorelay

Danes bomo pod vplivom mojstrskega števila 22; velikega intuitivnega mojstra graditelja in številom tekočega dne 2. 

Današnji dan kliče k osebnostni rasti in duhovnemu razvoju. Zakaj?  Število dneva 22  bo v marsikomu spodbudilo iluzije, velike sanje, velika pričakovanja in bo gradil gradove v oblakih namesto tistih trdnih na tleh.  Najhitrejši osebni razvoj se godi po poti nuje ustvarjanja nečesa oprijemljivega.  Izkoristimo dan za prizemljevanje  vizionarskih idej, ki bodo na svet porodile nekaj čisto novega in neznanega.  Ključ  je, torej, v spremenjeni  miselnosti, osebnostni rasti in delovanju.  Zelo malo ljudi obvladuje vse to, kar privlači v življenje to mojstrsko število.  Občutljivost, globoka emocionalnost  in slaba presoja marsikateremu vizionarju preprečujejo, da bi svoje notranje slike preslikal v resničnost. Število tekočega dne 2 pa pravi, da bomo uspeli uresničiti tisto, o čemer sanjamo, če se bomo še z nekom povezali in sodelovali.

V partnerstvu se boste bolje počutili in imeli, če boste pokazali svoja čustva, povedali, kaj želite in postavili meje.  Danes imate priložnost sestopiti iz iluzij in osvojiti umetnost povezovanja.

Pogumni in inventivni bodite danes, pustolovskega duha, vztrajni in marljivi.

Vaša dobrosrčnost  lahko kot magnet privlači lažne prijatelje.

Želim vam, da vašim zamislim uspete pomagati ugledati luč sveta.  

Vaša numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya