Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Helena Blagne objavila fotografijo, a tokrat ni požela pohval ona

Objavljeno

V redu

Le redko se zgodi, da naša prva dama slovenske glasbe objavi takšno fotografijo …

Priljubljena slovenska pevka Helena Blagne je naredila eno izmed redkih izjem in na svoj Facebook račun dodala fotografijo, na kateri pa je poleg nje tudi njen postavni sin Kristijan, ki ga ima pevka s svojim bivšim možem Mitjem Zamanom.

Postavni Kristijan, ki bo letos julija dopolnil že 23 let, je bil tokrat glavna točka na fotografiji. Mnogi sledilci in oboževalci so kar prezrli Jana Plestenjaka in tudi Heleno Blagne in oči usmerili v postavnega mladeniča. Njegova slavna mati je zagotovo lahko ponosna nanj, mnogi so zapisali, da je zelo lep, mi pa dodajamo, da je lepoto več kot očitno podedoval po svoji mamici. Ob fotografiji je pevka zapisala le eno besedo, ki pa v teh časih pomeni zelo veliko: »Nostalgija«

Oh, da, zelo močno upamo, da se tisti lepi časi kmalu vrnejo …

Nostalgija.🦋 #lepicasi

Objavil/a Helena Blagne dne Petek, 22. januar 2021

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Tako je Mirjam Poterbin navdušila s fotografijami

Objavljeno

V redu

Avtor

Mati uspešnega košarkarja Luke Dončiča je ponovno navdušila s svojimi fotografijami, ki jih je dodala na družbeno omrežje Instagram.

Bi verjeli, da ima Mirjam Poterbin že 47 let? Uspešna podjetnica, dobrodelnica in nekdanji model je za svoja leta videti zares odlično. Preseneča tako z mladostnim videzom kot tudi s popolno postavo, ki ji jo lahko zavida marsikatera, za pol mlajša ženska. Leta ji očitno ne pridejo do živega in takoj ko objavi novo fotografijo na družbenem omrežju, se usuje plaz všečkov in pohval.

Med njimi pa se je tokrat oglasila tudi mati Poterbinove, Milena Poterbin, ki je zapisala: »Moja čudovita hči (my beautiful doughter)«.

Fotografiji lepotice Miriam si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Čakajte malo, je to Raiven?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Raiven je res pravi kameleon. Tako je videti, ko odvrže ekstravaganten videz in se predstavi v naravni podobi, z glasbeno zvrstjo, ki jo popelje naravnost med oblake.

Če niste zasledili že mesece poprej, vam je vse od šova ‘Kdo si ti: Zvezde pod masko’ nemara jasno, da je Raiven mnogo več kot pevka pop glasne. V oddaji je kot šopek pisanih cvetlic  predstavila sposobnosti opernega petja in s širino glasu navdušila tako zvezdniško ekipo, kot gledalce pred domačimi zasloni.

Za Raiven, katere pravo je ime je Saša Briški, vse to ni prav nič nenavadno, saj študira operno solo petje.  Obdobje, ko je koronavirus ustavil svet, je tako med drugim porabila za operne vaje, ki se jim je marljivo posvečala in se pripravljala na čase, ko bo kriza minila.

V spodnji objavi lahko spoznate Raiven kot operno pevko. Ob spremljavi pianistke Tanje Šterman je zapela Mozartovo sladbo La Clemenza di Tito- Parto, parto. No, kakšna vam je bolj všeč – s pop skladbo in barvitim videzom ali kot uglajena operna diva?

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Slavni igralec John Travolta ima osem mesecev po ženini smrti spet razlog za veselje

Objavljeno

V redu

Avtor

Hči je dobila prvo glavno vlogo. 

Ella Bleu Travolta gre po stopinjah svojih staršev, slavnem igralcu Johnu Travolti in žal že pokojni igralki Kelly Preston, ki je pred osmimi meseci umrla za rakom. 
Poleg tega, da je talent za igranje in ples podedovala po starših, se je zaradi očeta Johna zaljubila v letala in letenje, njene nove vloge pa bi se najbolj veselila njena pokojna mama,  igralka Kelly Preston.

Že kot otrok sem neprestano pela, plesala in igrala ter za starše in prijatelje prirejala svoje male predstave. Še posebej se spominjam svoje prve profesionalne vloge leta 2009 v filmu”Old dogs “, v katerem sem igral skupaj s starši, kar  mi je močno olajšalo delo, ” je nedavno povedala Ella Bleu Travolta (20), hči Johna Travolte in Kelly Preston, igralke, ki je umrla pred osmimi meseci po dvoletni bitki z rakom dojke.
A čudovita igralka bi zagotovo skakala od veselja, ker je njena hči ravnokar dobila prvo glavno vlogo v filmu režiserke in scenaristke Daniele Amavie “Get Lost”.  

Po dolgem premoru v igranju, boju z najstniškimi demoni in prekomerno telesno težo je Ella leta 2019 zablestela v zločinskem romanu “The Poison Rose” v katerem je igrala skupaj z očetom in Morganom Freemanom. Zrasla je v resnično lepotico, najboljšo mešanico mame in očeta, njen videz pa bo z nedvomno podedovanim talentom zagotovo zmagovalna vstopnica za prihodnja filmska dela.

A kljub temu, da je živela v hollywoodskem okolju s slavnimi starši, mladi igralki ni bilo lahko. Istega leta, ko je posnela svoj prvi film, je njen brat Jett, avtist, ki je zbolel za astmo in Kawasakijevim sindromom, umrl pri šestnajstih letih. Ta tragedija je za vedno zaznamovala življenje družine Travolta. Malo so si opomogli ob rojstvu zdaj desetletnega Benjamina. Potem je zbolela še žena in mama ter se dve leti borila z rakom.

Slavni igralec se je po ženini smrti posvetil otrokoma, vsak dan ju poskuša razveseliti s plesom, igro, druženjem, novimi hišnimi ljubljenčki!

foto: Randy Holmes via Getty Images

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO