Ljubezen po domače: Ali Drago Kosmač res živi v neredu? Takšno resnico je razkril sedaj

<div id="midasWidget__r92"></div>

Prve kandidatke so že prišle na domove svojih izbrancev, Mojco je pri Dragu čakalo presenečenje.

Mojca Šumnik je od Draga Kosmača prejela zlato karto in na njegovo posestvo je prišla en dan pred ostalimi dekleti. Drago jo je, kot pravi kavalir, zelo lepo sprejel in Mojca je priznala, da ji je všeč, ampak …

»Vidi pa se, da pri njemu v hiši manjka ženska roka, da malo počisti,« je dejala in dodala, da se ji zdi, kot da pri hiši ženske ne bi bilo že petdeset let. lotila se je likanja in pospravljanja.

Kakšna pa je resnica? Ali Drago živi v neredu, ali shranjuje vse in s težavo kaj odvrže? Obrnili smo se nanj in ga o tem povprašali.

»Pred začetkom snemanja sem opral kar nekaj ” tekstila “, predvsem takega, ki ga nisem imel namen uporabljati. Tiste “cunjice”, ki pa so mi vsak dan pri roki, sem pa že odstranil. Ja, prikazano je bilo kot, da ničesar ne pospravim, kar pa ne drži,« je pojasnil za portal BumNovice.si in dodal še, da Mojca ves čas, kar je bila pri njemu, ni omenila, da bi jo karkoli motilo, prav tako ne ostale kandidatke.

Drago je sicer strasten zbiralec znamk, značk in knjig. »Če pa dobim zraven še kakšno stvar, jo spravim. Ali zase, če mi je všeč, drugače jo pa podarim drugemu zbiralcu,” nam je še zaupal.

Mojca in Drago med kupom oblačil. (posnetek zaslona)

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice