Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Ali Drago Kosmač res živi v neredu? Takšno resnico je razkril sedaj

Objavljeno

V redu

Prve kandidatke so že prišle na domove svojih izbrancev, Mojco je pri Dragu čakalo presenečenje.

Mojca Šumnik je od Draga Kosmača prejela zlato karto in na njegovo posestvo je prišla en dan pred ostalimi dekleti. Drago jo je, kot pravi kavalir, zelo lepo sprejel in Mojca je priznala, da ji je všeč, ampak …

»Vidi pa se, da pri njemu v hiši manjka ženska roka, da malo počisti,« je dejala in dodala, da se ji zdi, kot da pri hiši ženske ne bi bilo že petdeset let. lotila se je likanja in pospravljanja.

Kakšna pa je resnica? Ali Drago živi v neredu, ali shranjuje vse in s težavo kaj odvrže? Obrnili smo se nanj in ga o tem povprašali.

»Pred začetkom snemanja sem opral kar nekaj ” tekstila “, predvsem takega, ki ga nisem imel namen uporabljati. Tiste “cunjice”, ki pa so mi vsak dan pri roki, sem pa že odstranil. Ja, prikazano je bilo kot, da ničesar ne pospravim, kar pa ne drži,« je pojasnil za portal BumNovice.si in dodal še, da Mojca ves čas, kar je bila pri njemu, ni omenila, da bi jo karkoli motilo, prav tako ne ostale kandidatke.

Drago je sicer strasten zbiralec znamk, značk in knjig. »Če pa dobim zraven še kakšno stvar, jo spravim. Ali zase, če mi je všeč, drugače jo pa podarim drugemu zbiralcu,” nam je še zaupal.

Mojca in Drago med kupom oblačil. (posnetek zaslona)

Foto: Voyo

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals