Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Lea in Jure noč preživela skupaj. Kaj se je v resnici zgodilo?

Objavljeno

V redu

Lea je prišla dan pred ostalimi, zato sta bila prvo noč z Juretom sama.

Če se je sprva zdelo, da sta si Jure Novak in Lea Bertoncelj takoj postala všeč, pa je kasneje slednja nekoliko spremenila mnenje.

Ko je dan pred ostalimi dekleti prišla na njegovo kmetijo, jo je zvečer čakalo veliko presenečenje Jure ji je namreč pokazal, kje bodo spala dekleta, ki prihajajo, zanjo pa je dejal: »Tukaj je za punce pripravljeno, ti boš pa gor na vrhu, zraven mene!« V zgornjem nadstropju ji je pokazal svojo sobo, njena pa naj bi bila zraven. A v njej ni bilo postelje. Jure ji je razložil, da si jo bo pač morala pripraviti sama.

»Ne vem, kaj se on gre, ampak to definitivno ne bo šlo skozi,« je kasneje v kamero povedala Lea, ki je bila vidno presenečena nad tem, kar se ji je obetalo. Dodala je še, da ni tiste vrste dekle in da spoštuje svoje telo, zato Jure zaman pričakuje akcijo že prvo noč. To mu je poskušala tudi dopovedati, pa ni želel nič slišati. Odločila se je, da se odpravi na sprehod.

Kaj se je ponoči dogajalo v Juretovi hiši? Na ta odgovor bomo morali še malce počakati …

Lea je odločno rekla: “Ne!” (posnetek zaslona)

Foto: Voyo

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals