Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Sedaj je razkrito: Nina Radi in Jan Klobasa skupaj v postelji. To je povedala Nina

Objavljeno

V redu

To morate videti! Mi smo zelo presenečeni …

Če je bilo do sedaj nekoliko zavito v skrivnost, pa je od danes dalje javno vsem. Nina Radi in Jan Klobasa, oba udeleženca resničnostnih šovov, sta sodelovala pri snemanju video spota pevca Urbana Vidmarja in zaigrala zaljubljeni par.

To je na svojem Instagram računu razkrila tudi Nina, ki je vsem svojim oboževalcem sporočila: »𝘝𝘪𝘥𝘦𝘰𝘴𝘱𝘰𝘵 𝘻𝘢 𝘱𝘦𝘴𝘦𝘮 𝘕𝘌 𝘔𝘌 𝘗𝘖𝘡𝘈𝘉𝘐𝘛- 𝘜𝘳𝘣𝘢𝘯𝘢 𝘝𝘪𝘥𝘮𝘢𝘳𝘫𝘢 𝘪𝘻𝘪𝘥𝘦 𝘫𝘶𝘵𝘳𝘪 𝘷 𝘴𝘳𝘦𝘥𝘰 23.2 𝘰𝘣 8:00𝘩.«

Spodaj si lahko pogledate video spot. Nas je navdušilo popolnoma vse!

Foto: You Tube/posnetek zaslona

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je Nataša Pirc Musar tako »divja«?

Objavljeno

V redu

Avtor

S to objavo je popolnoma presenetila in pokazala svojo drugačno plat.

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa informacijska pooblaščenka in pravnica, tudi kandidatka za predsednico države Nataša Pirc Musar, je v svoji Instagram zgodbi pokazala svojo divjo plat. Več kot očitno je, da je Pirc Musar adrenalinski tip človeka, je namreč motoristka, vozi motor Kawasaki.

»To je to, to je ta zvok, evo. Grem en giro,« je dejala v zgodbi in pokazala svojega jeklenega konjička.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals