Domov Zanimivosti Mnogo prezgodaj je odšla še ena velika zvezda: Za njim žaluje tudi...

Mnogo prezgodaj je odšla še ena velika zvezda: Za njim žaluje tudi znana Slovenka

Plesni svet je zavit v črnino, za vedno in mnogo prezgodaj se je poslovila velika zvezda. Za njim žaluje tudi znana slovenska plesalka.

Svet plesa je ovit v črnino. Za vedno se je poslovil znani plesalec, komaj 44-letni Robin ‘Bobby’ Windsor, ki je bil dolgoletni prijatelj znane slovenske plesalke Gordane Grandošek Whiddon.

Plesalec je med letoma 2010 in 2015 sodeloval v plesnem šovu Strictly Come Dancing, kjer je zaplesal z manekenko Patsy Kensit, igralko Anito Dobson, igralko Liso Riley in zvezdnico Deborah Meaden.

Plesalec je bil tudi prvotni član plesnega šova Burn The Floor. Ti so se po novici o njegovi smrti oglasili preko družbenih omrežij in zapisali: “Družina Burn the Floor je izgubila enega svojih ustanovnih članov, Robina ‘Bobbyja’ Windsorja – ki je tragično umrl. Kot član BTF je z nami plesal dvajset let – vključno na Broadwayu, West Endu in na vseh naših norih dogodivščinah po svetu.”

Plesalec je mnogo let prijateljeval tudi s profesionalno plesalko Gordano Grandošek Whiddon, ki se je mnogi slovenski gledalci spomnijo iz dveh šovov: Zvezde plešejo in Vražje dame.

Foto: pexels.com