Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Jure razkril podrobnosti – to se je v Španiji dogajalo z Leo!

Objavljeno

V redu

Jure Novak in Lea Bertoncelj sta takole uživala v Španiji! Poglejte si fotografije …

Kot smo lahko videli v zadnjem delu šova Ljubezen po domače, je voditeljica Tanja Jureta Novaka zelo presenetila. Povedala mu je, da bo odšel na Moto GP v Španijo, s seboj pa lahko vzame eno izmed svojih kandidatk. Jure ni okleval, stekel je k Lei, ki pa je bila sprva zelo presenečena in kar ni mogla verjeti.

Kakšna dogodivščina ju je čakala, pa je Jure razkril za naš portal.

»Lea sprva sploh ni verjela, bila je prepričana, da se le šalim! A kasneje je sprevidela, da je vse res. Tako sva se sredi noči odpravila proti Španiji, ostali dve kandidatki pa sploh nista vedeli, kaj se dogaja in kje sva,« nam je razkril in dodal še, da sta v Španiji uživala tri dni.

»V Barceloni sva bila v soboto in nedeljo, v ponedeljek ponoči sva imela let nazaj.«

In kaj sta v Španiji počela?

»Res sva zelo uživala, raziskovala Barcelono, se kopala, si ogledala Moto GP. Ker sva bila tam v času praznika, je bilo zares zelo živahno,« pa svoje prijetne spomine strne Jure.

Da sta zares doživela čudovito potovanje, pa dokazujejo tudi fotografije, ki nam jih je poslal Jure. Pogledate si jih lahko spodaj.

Jure in Lea na letališču.
Jure in Lea med raziskovanjem Španije.
Dogodivščina …
Jure in Lea na Moto GP dirki.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals