Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Je Aleksandar pokazal svoj pravi obraz? To vas bo zelo šokiralo …

Objavljeno

V redu

Zelo boste presenečeni nad njegovimi izjavami. Kaj bo storila Katja?

Ker prej zaradi bolezni nista uspela, pa bosta Katja in Aleksandar svoje medene tedne pričela sedaj. Za nekaj dni bosta uživala na Bledu in se spoznavala. A kaj hitro bo jasno, da se njuni pogledi v določenih stvareh zelo razlikujejo. Zdi se, da si Aleksandar želi zelo podložno ženo in zdi se, da to Katja ni.

Že pri zajtrku Aleksandar ni pokazal nobenega zanimanja za to, da bi se s Katjo pričela spoznavati. Menil je celo, da bo njun medeni teden dolgočasen. Aleksandar namreč zelo rad počne spontane stvari, priznal je, da mu manjka adrenalin in ugotovil, da kaj takšnega s Katjo najbrž ne bo šlo.

»Aleksandar je zelo zanimiv človek, dinamičen, zelo hiter um ima, zelo hitre asociacije. Bi pa rekla, ja, da je kar kompliciran,« bo v kamero povedala Katja.

Ko pa se bo pošalila in mu rekla, da je v zakonu tako, da ima mož vedno zadnjo besedo, ko reče: »Da, draga!«, ji bo takoj dal vedeti, da pri njemu ni tako.

»Absolutno se ne strinjam s tem. Če ona misli, da bo ona hlače nosila, se je zafrknila,« bo kasneje zelo resno v kamero dejal Aleksandar in dodal še: »To ne pomeni, da imam jaz vedno prav ali da bo moja zadnja … Moja mnenje je, da je moški glava, ženska pa vrat. Enostavno!«

Bo Katja spoznala, da sta si z Aleksandrom preveč različna? Bomo videli …

Sta si Katja in Aleksandar preveč različna?

Foto: Planet TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals