Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Katja povedala resnico! Zato se je prijavila v...

Poroka na prvi pogled: Katja povedala resnico! Zato se je prijavila v šov

Ni mi žal za mojo reakcijo, še vedno stojim za svojo odločitvijo in mislim, da sem ravnala prav. (foto: osebni arhiv)

Zaupala nam je, zakaj se je odločila, da se prijavi v šov in v njem poskuša najti ljubezen svojega življenja. Ste nad njenim odgovorom presenečeni?

V šovu Poroka na prvi pogled lahko spremljamo, kako se razvija ljubezen med Katjo in Aleksandrom.  Katjo smo tokrat povprašali, kaj je bil tisti pravi vzrok, da se je prijavila v šov.

»Sebe vidim kot osebo, ki s pogumom presega lastne omejitve in strahove. Zato občasno sama sebe rada spravim iz cone udobja, ker verjamem, da tako človek lahko najbolj zraste. Kot naročeno mi je prišel “pod roke” tudi ta izziv Poroke na prvi pogled. Zaželela sem si to dogodivščino, ki ti lahko prinese življenjskega sopotnika in se podala v to avanturo. Saj veste, kako pravijo, samo enkrat se živi in če živiš na polno, je enkrat dovolj! nam je razkrila, a hitro dodala še: »Je pa res, da mi je eno življenje skorajda premalo za vse tisto, kar bi rada še počela in uresničila.«

Kakšne želje ima Katja za svojo prihodnost?

»V bližnji prihodnosti si zelo želim družine, rada bi na ta čudoviti planet rodila otroke in z njimi ter partnerjem prepotovala svet.,« je razkrila za naš portal.

In mi močno držimo pesti, da se Katji želje tudi uresničijo.

Foto: osebni arhiv