Connect with us

Zabava

Ta znani Slovenec razkril, zakaj sta v resnici odšla Anita in Damir (Poroka na prvi pogled)

Published

on

Ne boste verjeli, kaj je povedal vsem zelo znani Slovenec. Zato sta Damir in Anita v resnici zapustila eksperiment Poroka na prvi pogled.

Mnogi se še vedno sprašujejo, kaj je bil pravi vzrok za odhod Anite in Damirja iz eksperimenta Poroka na prvi pogled. Na to vprašanje je odgovoril vedeževalec Blaž v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled.

»Jaz sem pogledal: nihanje razpoloženja, pri njemu težave s psiho izpred štirih, petih let, ne ve točno, kaj bi rad. Hitro se je zaletel v njo. Ko je zdaj to dobil, se je ustrašil,« je dejal vedeževalec Blaž in dodal, da sta bila na kavču pred strokovnjaki oba zjamrana. Meni, da bi oba morala pokazati malo več energije.

»Sta primerna, sta sorodni duši, ampak, ne najdeta pa skupnega cilja,« je pojasnil in dodal, da vidi, da je on užaljen. »V bistvu bolj on njo želi, kot ona njega. Njemu ne paše tam sedet na kavču, on bi se raje veselil, ona pa prehitro zameri zadeve, misli, da se vse okrog nje. Je preveč občutljiva.«

Blaž še meni, da če bi se pogovorila, bi lahko bila skupaj.

Vedeževalec Blaž v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled.

Foto: Planet TV

Zabava

Se spomnite Karin iz šova Kmetija? Samo poglejte jo danes!

Published

on

Zagotovo se tudi vi še dobro spomnite simpatične tekmovalke šova Kmetija. Tako je videti danes …

Karin Lipovnik, ki smo jo v šovu Kmetija gledali dve sezoni, se je po dolgem času oglasila preko družbenih omrežij. To je storila v svojem hudomušnem stilu.

»Ena da vas spomnem da je smeh pol zdravja je zapisala poleg fotografije, iz katere mežika.

Seveda je takoj požela številne všečke.

Karin je po prihodu iz zadnje sezone šova Kmetija presenetila svoje številne oboževalce, pokazala je svojega srčnega izbranca in razkrila, da sta zelo srečna skupaj …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Šok: Andrej Škufca še pred pričetkom Talentov storil to: Ostali boste brez besed

Published

on

Ko boste videli ta posnetek, boste tudi vi popolnoma presenečeni …

Avdicije za novo sezono šova Slovenija ima talent so že v polnem teku, žiranti imajo polne roke dela.

Letos pa je na žirantski stolček prvič sedel tudi plesalec Andrej Škufca, ki je zamenjal dolgoletnega žiranta Branka Čakarmiša.

In če so nekateri dvomili, da odslej zardi menjave ne bo več tako zanimivo, so se krepko ušteli. Škufca je namreč že na avdiciji dokazal, da bo njegova prisotnost zelo popestrila celotno dogajanje.

Poglejte si posnetek spodaj, tudi vi boste navdušeni!

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Vesela novica za vse ljubitelje resničnostnih šovov: Vrača se najbolj priljubljeni šov

Published

on

Ljubitelji šovov se boste zagotovo zelo razveselili. Vrača se Kmetija.

Čeprav smo tik pred vstopom v poletje, ki je čas, ko resničnostni šovi niso na sporedu, pa je televizijska voditeljica Natalija Bratkovič, ki že nekaj let vodi šov Kmetija, sporočila zelo veselo novico: odprte so prijave za novo sezono.

»Odprte so prijave za novo sezono Kmetija. Pohiti, ne zamudi. Če rabiš nekaj novega v svojem življenju, je to idealna priložnost zate,« je sporočila v kratkem posnetku.

Kot je še razkrito, pa bo naslednja sezona Kmetije že 10. zapovrstjo, tudi zato ustvarjalci šova obljubljajo temu primerno vzdušje.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals