Domov Glasba Ekskluzivno: Ameriški kantavtor Todd Barrow bralcem portala Bumnovice predstavlja svoj single z...

Ekskluzivno: Ameriški kantavtor Todd Barrow bralcem portala Bumnovice predstavlja svoj single z naslovom “Point Of No Return”

Zagotovo je tudi v Sloveniji veliko ljubiteljev country glasbe. V veselje nam je, da smo lahko tudi mi v našem uredništvu poklepetali z enim čisto pravim country izvajalcem – Toddom Barrowom, ki pravkar predstavlja svojo najnovejšo pesem “Point Of No Return”. O njem smo izvedeli veliko zanimivega. Kaj vse, si lahko preberete spodaj.

Todd Barrow – Point Of No Return

Todd Barrow se je proslavil kot izvajalec country glasbe. Teksaški kantavtor, ki je prejel več priznanj, vse od PRSA nagrade za odličnost, nagrade Akademije za najboljši country album pa vse do naslovnic v revijah Alternative Roots, American Pride Magazine in AVA Radio. Nastopal je v mnogih televizijskih oddajah, vključno z zelo znanima oddajama Good Morning Texas z Jerryjem Mathenyjem in Texas Music Café na PBS. Odre in snemalne studije si je delil z nekaterimi svotovnimi najbolj znanimi izvajalci country glasbe, vse od glasbenikov CMA v zasedbi Mirande Lambert do Fort Worth – producenta leta Barta Rosea. Toda bolj, kot njegovi občudovanja vredni dosedanji uspehi, Todda najbolj odlikuje njegova osebnost, točneje njegovo veliko srce, ki ga poslušalci še kako začutijo prav v njegovi glasbi.

Toddova glasba ni glasba samo in izključno za starejše poslušalce. Čeprav sonični vpliv na njegovo ustvarjanje nedvomno prihaja od glasbenih virtuozov, kot sta Hank Williams in Johnny Cash, so njegove melodije moderne. Igra skoraj vse inštrumente, od klavirja do kitare, mandoline, harmonike in bobnov. Ta multiinstrumentalist je hkrati tekstopisec, tako zase kot za druge znane glasbene izvajalce. Todd je za portal Bumnovice povedal naslednje: “Če lahko s pesmijo nekomu narišem nasmeh na obraz, mi to preprosto pomeni svet. Trudim se priti do resničnega bistva in duše pesmi. Zame pesmi niso samo besede, ampak je vsaka pesem zgodba zase, in z vsako rimo se trudim, da jo poslušalcem povem na čim bolj jasen in razumljiv način. Prav ta srčna iskrenost country glasbe je tisto, kar me k tej glasbi vleče. Country glasba so zgodbe, zgodbe o ljudeh.

Ravno ta Toddova srčnost je osvojila občinstvo po vsem svetu. Njegov nedavni singel “The House That Love Built”, pesem, ki jo je ustvaril v sodelovanju z avtorem Sonnyjem Burgessom, je pred kratkim predstavll na RightNow TV in PRSA Fort Worth ga je počastil z priznanjem za njegovo humanitarno delo v imenu hiše Ronalda McDonalda.

Todd Barrow – Point Of No Return

Todd Barrow je pravkar izdal tudi svoj najnovejši singl “Girl Like You”, ki pripoveduje ljubezensko zgodbo med trenutno pandemijo koronavirusa! Todd je tudi ponosen član agencije Harry Fox, Country Music Association, Mednarodnega združenja kantavtorjev, Teksaškega glasbenega urada, BMI, Fort Worth Songwriters Association, American Music Podcasting, NSAIDFW Songwriters Association, Dallas Songwriters Association, British Country Music Association in Bayou Country Music Association.

Todda Barrowa lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih:
http://www.ToddBarrowMusic.com
http://www.facebook.com/ToddBarrowMusic
http://www.twitter.com/ToddBarrowMusic
http://www.instagram.com/ToddBarrowMusic1
http://www.youtube.com/c/ToddBarrow