Connect with us

Zabava

Resničnostni šov Kmetija se vrača

Published

on

Ste jo pogrešali? Najslavnejša slovenska kmetija se vrača. Odprte so prijave za novo sezono resničnostnega šova Kmetija.

Da spomnimo. Na prestolu Kmetije še vedno sedita dvojčka Jan in Tilen Klobasa, ki sta lovoriko osvojila leta 2019, zdaj pa je prišel čas za novo zmagovalko ali zmagovalca. »Ste me res vprašali, če bi ponovil to dogodivščino? To sploh ni vprašanje. TAKOJ,« ne skriva navdušenja Jan, ki tudi v imenu brata pove, da je bila to zanju ena najlepših življenjskih izkušenj: »S Tilnom imava na Kmetijo same lepe spomine. Spoznala sva veliko prijateljev, doživela nepozabne izkušnje in seveda na koncu zmagala.« In zakaj bi vsem svetoval, da se prijavijo: »V Kmetiji spoznaš sebe, saj greš skozi izkušnje, ki jih nisi pričakoval. Ni vsak dan rožnato, zato je toliko več spoznanj,« še pravi Jan, ki bi se z veseljem še kdaj pomeril v areni, najraje v spretnosti.

Gledalci se pogosto sprašujejo, kako bi se bilo pomeriti v kateri od aren – spretnosti, znanju ali moči? Zdaj imajo novi tekmovalci priložnost, da se preizkusijo v areni, stkejo nove prijateljske vezi z neznanci, okusijo medijsko slavo ali le zadihajo v neokrnjeni naravi, če so siti Zoomov. Seveda pa zmagovalca čaka tudi bogata denarna nagrada.

Prijave so že odprte na spletni strani 24UR.COM.

Foto: POP TV

Zabava

Se spomnite Karin iz šova Kmetija? Samo poglejte jo danes!

Published

on

Zagotovo se tudi vi še dobro spomnite simpatične tekmovalke šova Kmetija. Tako je videti danes …

Karin Lipovnik, ki smo jo v šovu Kmetija gledali dve sezoni, se je po dolgem času oglasila preko družbenih omrežij. To je storila v svojem hudomušnem stilu.

»Ena da vas spomnem da je smeh pol zdravja je zapisala poleg fotografije, iz katere mežika.

Seveda je takoj požela številne všečke.

Karin je po prihodu iz zadnje sezone šova Kmetija presenetila svoje številne oboževalce, pokazala je svojega srčnega izbranca in razkrila, da sta zelo srečna skupaj …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Šok: Andrej Škufca še pred pričetkom Talentov storil to: Ostali boste brez besed

Published

on

Ko boste videli ta posnetek, boste tudi vi popolnoma presenečeni …

Avdicije za novo sezono šova Slovenija ima talent so že v polnem teku, žiranti imajo polne roke dela.

Letos pa je na žirantski stolček prvič sedel tudi plesalec Andrej Škufca, ki je zamenjal dolgoletnega žiranta Branka Čakarmiša.

In če so nekateri dvomili, da odslej zardi menjave ne bo več tako zanimivo, so se krepko ušteli. Škufca je namreč že na avdiciji dokazal, da bo njegova prisotnost zelo popestrila celotno dogajanje.

Poglejte si posnetek spodaj, tudi vi boste navdušeni!

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Vesela novica za vse ljubitelje resničnostnih šovov: Vrača se najbolj priljubljeni šov

Published

on

Ljubitelji šovov se boste zagotovo zelo razveselili. Vrača se Kmetija.

Čeprav smo tik pred vstopom v poletje, ki je čas, ko resničnostni šovi niso na sporedu, pa je televizijska voditeljica Natalija Bratkovič, ki že nekaj let vodi šov Kmetija, sporočila zelo veselo novico: odprte so prijave za novo sezono.

»Odprte so prijave za novo sezono Kmetija. Pohiti, ne zamudi. Če rabiš nekaj novega v svojem življenju, je to idealna priložnost zate,« je sporočila v kratkem posnetku.

Kot je še razkrito, pa bo naslednja sezona Kmetije že 10. zapovrstjo, tudi zato ustvarjalci šova obljubljajo temu primerno vzdušje.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals