Domov Zanimivosti Ojoj, kakšen šok! Saša Lendero razkrila, kaj se je dogajalo v njihovem...

Ojoj, kakšen šok! Saša Lendero razkrila, kaj se je dogajalo v njihovem domu. Vsi so bili prestrašeni

Nedelja je bila za pevkino družino stresna.

Slovenska pevka Saša Lendero je svojim spletnim prijateljem razkrila, kaj se je prejšnjo nedeljo dogajalo v njihovem domu.

»Takole se je začela moja nedelja… Skozi rahlo priprto strešno okno je priletela sinička. Prestrašena se je zaletela v velika steklena balkonska vrata in obležala na tleh. Naenkrat smo se proti njej zapodili vsi, skupaj z obema kužkoma in našo muco Azro. Jaz sem skoraj v letu najprej prišla do nje, jo nežno dvignila in odnesla na balkon. Čisto je bila v šoku. Prijela se je za moj prst in nepremično, z odprtim kljunčkom kakšnih 5 minut samo dihala. Potem je pričela obračati glavico in si me ogledovala,« je zapisala na družbeno omrežje, nato pa pojasnila še: »Aria je prinesla vodo in s prstom sem ji uspela dati v kljunček nekaj kapljic. Deset minut kasneje se je malo sprehodila po mojem prstu, sfrfotala na pol metra oddaljeno ograjo, si me še enkrat dobro ogledala, se pokakala (to se mi je zdelo dobro znamenje) , potem pa samozavestno odletela proti nebu.

Nekateri pravijo, da sinička prinese angelsko sporočilo in blagoslov, če pride v dom. Hvaležna sem ji zanj, saj je prestala ogromno strahu, da ga je prinesla.”

K sreči se je vse dobro končalo in verjamemo, da se je pevki, ki je očitno velika ljubiteljica živali, pošteno oddahnilo.

Foto: Facebook