Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ojoj, kakšen šok! Saša Lendero razkrila, kaj se je dogajalo v njihovem domu. Vsi so bili prestrašeni

Objavljeno

V redu

Nedelja je bila za pevkino družino stresna.

Slovenska pevka Saša Lendero je svojim spletnim prijateljem razkrila, kaj se je prejšnjo nedeljo dogajalo v njihovem domu.

»Takole se je začela moja nedelja… Skozi rahlo priprto strešno okno je priletela sinička. Prestrašena se je zaletela v velika steklena balkonska vrata in obležala na tleh. Naenkrat smo se proti njej zapodili vsi, skupaj z obema kužkoma in našo muco Azro. Jaz sem skoraj v letu najprej prišla do nje, jo nežno dvignila in odnesla na balkon. Čisto je bila v šoku. Prijela se je za moj prst in nepremično, z odprtim kljunčkom kakšnih 5 minut samo dihala. Potem je pričela obračati glavico in si me ogledovala,« je zapisala na družbeno omrežje, nato pa pojasnila še: »Aria je prinesla vodo in s prstom sem ji uspela dati v kljunček nekaj kapljic. Deset minut kasneje se je malo sprehodila po mojem prstu, sfrfotala na pol metra oddaljeno ograjo, si me še enkrat dobro ogledala, se pokakala (to se mi je zdelo dobro znamenje) , potem pa samozavestno odletela proti nebu.

Nekateri pravijo, da sinička prinese angelsko sporočilo in blagoslov, če pride v dom. Hvaležna sem ji zanj, saj je prestala ogromno strahu, da ga je prinesla.”

K sreči se je vse dobro končalo in verjamemo, da se je pevki, ki je očitno velika ljubiteljica živali, pošteno oddahnilo.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ojoj, kaj se dogaja z Rifletom? To smo izvedeli …

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je, kaj se mu je zgodilo in kako je sedaj.

Priljubljeni slovenski igralec Janez Hočevar Rifle je za revijo Lady spregovoril o svojem zdravstvenem stanju.

Brez vseh opozoril me je nekega lepega dne ‘prtegnu možganski kapič’.  Z ženo Majo sva, kot je najina navada ob koncih tedna, pripravljala kosilo. V nekem trenutku me je za kuhinjskim pultom obšla slabost, sesedel sem se in leva stran me enostavno ni več ubogala. Roka in noga sta šli v nasprotju z mojimi željami povsem po svoje. Drugega pa ni bilo, govoril sem povsem normalno. Ker ne maram težav in sem verjel, da bo kmalu vse tako, kot je bilo prej, sem Majo prepričal, da grem samo malo počivat. Žal naslednji dan ni bilo nič bolje, zato me je brez pregovarjanja odpeljala na urgenco,« je pojasnil za omenjeno revijo in razkril, da je bil s škofjeloške urgence prepeljan na nevrološko kliniko, kjer je preživel štirinajst dni. Po zdravljenju je odšel še v zdravilišče in kot je še pojasnil, se je od tam vrnil kot nov.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Se spomnite Tajči? Tako je pevka videti danes

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred kratkim se je oglasila preko družbenega omrežja.

Nekoč zelo priljubljena hrvaška pevka Tajči, Tatjana Cameron, je na svoj Instagram račun dodala družinsko fotografijo, s katero je pokazala, kako veliki so že njeni trije sinovi, Evan, Dante in Blais, pokazala pa je tudi, da je sama še vedno videti zelo mladostno.

Pevka se je pred leti preselila v ZDA, še vedno pa rada obiskuje svojo rodno Hrvaško, kjer živi njena mati.

“Tako je videti popolna sreča: moja mama in moji otroci na enem kraju, in to na zelo posebnem kraju,« je zapisala pevka, ki je vdova, ob lepi družinski fotografiji.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je on srčni izbranec Nataše Pirc Musar?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da jo njen mož podpira.

Nekdanja televizijska voditeljica, informacijska pooblaščenka in odvetnica Nataša Pirc Musar, je te dni javnost seznanila s kandidaturo za predsednico Slovenije. kot pa poročajo mediji, je Aleš Musar svojo ženo ob tem popolnoma podprl in bo vključen tudi v njeno kampanjo, bo vodja volilnega štaba.

Kot piše portal metropolitan, sta zakonca »v zadnjem obdobju največ skupnega časa preživela v primestni vili, imenovani Ruska dača, ki stoji v Zgornjih Gameljnah pri Ljubljani. Opremila sta jo zelo skrbno, v njej ima vsak predmet svojo zgodbo. Velik poudarek sta dala predvsem izbranim slikam, ki so Aleševa velika ljubezen.«

Par ima tudi sina Maksa, ki še pridno študira.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals