Numerološka usmeritev dneva – Torek, 23.6.2020

»Svoboda moje duše se izraža na vsakem mojem koraku, v vsaki besedi in dejanju. «

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

riindvajsetega smo danes. To število samo zase je srečno število. Simbolizira sposobnost hitre presoje, vzpon v karieri, denar, potovanja, stike z ljudmi. Zaradi mnogo vsega vnaša v življenje nemir. Nadzorovanje sebe in situacij prinaša zaščito. Največ boste imeli od dne, če boste sledili sebi, svojemu veselju v srcu ob stvareh in ljudeh, ki vas osrečujejo. Resnično prebujenega in širokega duha boste danes. Ves svet bo vaš. Danes je dan resničnega veselja. 

Dan kot tak pa je naklonjen lahkotnosti, senzualnosti, lepoti, družini, humanitarnosti. Vaše zanimanje zato danes usmerite predvsem na ta področja. 

Vdani, praktični in usmerjeni k skupnosti boste, znali boste ustvarjati in ohranjati stike z ljudmi. 

Obstoječe ljubezensko razmerje odenite v sveže barve, naj bo pestro in razburljivo.

Bliskovito razmišljanje in odlični stiki z ljudmi vam dajejo možnost hitre spremembe na bolje. 

Z lastnim zgledom boste vplivali na spremembe pri svojih najbližjih. 

Morda se boste počutili korak pred svojim časom. Sprememba prehrane, stila oblačenja, popolna zamenjava kroga prijateljev, življenjskega sloga, identitete, selitev,.. .danes ne bo prav nič posebnega za vas.

Razprite krila! Lahkoten in vesel dan vam želim.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com