Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Diana, nestabilna in nesrečna princesa, bi letos praznovala okrogli jubilej

Objavljeno

V redu

Bila je obsedena s teorijami zarote, mračna stran je prevladovala. Niz dogodkov, ki je pripeljal do prezgodnjega odhoda princese Diane.

Nekdanja žena princa Charlesa bi 1. julija praznovala 60. rojstni dan. Če ne bi nesrečni intervju sprožil vrsto usodnih dogodkov in si z njim zapečatila svojo usodo, vprašanje kakšen bi bil razlet. Tako pa je prišlo do ločitve, do nepremišljene in neodobravane zveze z Dodijem Al-Fayedom, s katerim se je odpeljala v smrt.

Diana se je rodila 1. julija 1961 v bogati družini Spencer, ki je stoletja pripadala starodavni angleški aristokraciji, tesno povezani s kraljevim dvorom. “Moj plemiški naslov je starejši od tvojega,” je Diana, takrat Charlesova nezadovoljna žena, nekoč grajala princa Philipa, ko jo je opozoril, da se obnaša neprimerno in ko je že bilo jasno, da se ji ni uspelo zliti v kraljevo družino. Mladi ženski, ki je bila v nekem trenutku morda najbolj znana oseba na planetu, niti modra kri, niti bogastvo nista prinesla sreče v življenju, ki se je tragično končalo prezgodaj.

Intervju z novinarjem Martinom Bashirjem je bil pompozno napovedan kot “intervju stoletja”, Diana pa je Bashirju odprla srce in izpostavila svojo intimo, priznala, da trpi za bulimijo in na temo svojega zakona izjavila ” da so bili v zakonu vedno trije. ” Po tem zloglasnem intervjuju je šlo le še navzdol in čez niz nesrečnih okoliščin prišlo tudi do prometne nesreče, v kateri je premlada izgubila življenje.

Zdaj je znano, da je Bashir manipuliral z duševno nestabilno Diano in jo s pomočjo ponarejenih dokumentov in lažnih pričevanj uspel prepričati, da je Buckinghamska palača globoko nezadovoljna z njenim vedenjem, ki se mu zdi škandalozno, zato ji prisluškujejo, ji sledijo na vsakem koraku in ji dobesedno perejo glavo. Zbegana princesa je novinarju verjela, ko ji je razložil, da je njen edini izhod, da gre z vsem v javnost in tako se je strinjala, da bo stopila pred kamere. Potem ni bilo več isto.

Princesin zadnji dopust foto: MICHEL DUFOUR WIREIMAGE

foto: SUNSET BOX/ALLPIX PRESS/PR  

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals