Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Diana, nestabilna in nesrečna princesa, bi letos praznovala okrogli jubilej

Objavljeno

V redu

Bila je obsedena s teorijami zarote, mračna stran je prevladovala. Niz dogodkov, ki je pripeljal do prezgodnjega odhoda princese Diane.

Nekdanja žena princa Charlesa bi 1. julija praznovala 60. rojstni dan. Če ne bi nesrečni intervju sprožil vrsto usodnih dogodkov in si z njim zapečatila svojo usodo, vprašanje kakšen bi bil razlet. Tako pa je prišlo do ločitve, do nepremišljene in neodobravane zveze z Dodijem Al-Fayedom, s katerim se je odpeljala v smrt.

Diana se je rodila 1. julija 1961 v bogati družini Spencer, ki je stoletja pripadala starodavni angleški aristokraciji, tesno povezani s kraljevim dvorom. “Moj plemiški naslov je starejši od tvojega,” je Diana, takrat Charlesova nezadovoljna žena, nekoč grajala princa Philipa, ko jo je opozoril, da se obnaša neprimerno in ko je že bilo jasno, da se ji ni uspelo zliti v kraljevo družino. Mladi ženski, ki je bila v nekem trenutku morda najbolj znana oseba na planetu, niti modra kri, niti bogastvo nista prinesla sreče v življenju, ki se je tragično končalo prezgodaj.

Intervju z novinarjem Martinom Bashirjem je bil pompozno napovedan kot “intervju stoletja”, Diana pa je Bashirju odprla srce in izpostavila svojo intimo, priznala, da trpi za bulimijo in na temo svojega zakona izjavila ” da so bili v zakonu vedno trije. ” Po tem zloglasnem intervjuju je šlo le še navzdol in čez niz nesrečnih okoliščin prišlo tudi do prometne nesreče, v kateri je premlada izgubila življenje.

Zdaj je znano, da je Bashir manipuliral z duševno nestabilno Diano in jo s pomočjo ponarejenih dokumentov in lažnih pričevanj uspel prepričati, da je Buckinghamska palača globoko nezadovoljna z njenim vedenjem, ki se mu zdi škandalozno, zato ji prisluškujejo, ji sledijo na vsakem koraku in ji dobesedno perejo glavo. Zbegana princesa je novinarju verjela, ko ji je razložil, da je njen edini izhod, da gre z vsem v javnost in tako se je strinjala, da bo stopila pred kamere. Potem ni bilo več isto.

Princesin zadnji dopust foto: MICHEL DUFOUR WIREIMAGE

foto: SUNSET BOX/ALLPIX PRESS/PR  

Zanimivosti

Meghan Markle je obsedena, Harryja sili na kirurški poseg

Objavljeno

V redu

Avtor

Konkretno na presaditev las preden bo prepozno.

Čeprav je še v tridesetih, se je princ Harry že spoprijel s težavo, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Imajo šarm, slog in so tudi princi, vendar manjka ena stvar, pri moškem delu britanske kraljeve družine, to so lasje. Mnogi se spominjajo časa, ko sta se princ William in njegov mlajši brat, princ Harry, lahko pohvalila z gostimi lasmi in zaželeno pričesko, potem pa je princ William pred približno desetimi leti prvič prišel v središče pozornosti javnosti, ko je začel izgibljati lase.

Nenadoma se je začela videti pleša. Njegovega mlajšega brata Harryja očitno čaka ista usoda. Čeprav je šele v tridesetih ga je zajela težava, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Po poročanju medijev pa Meghan Markle sili moža, princa Harryja na presaditev las. Meghan menda princu Harryju ne dovoli, da zapusti hišo brez nečesa, kar pokrije plešo. Vir pravi: “Meghan je zelo pomembno to, kako izgledajo, zato, ko vidi Harryjevo težavo, želi čimprej rešiti stvar in izvršuje pritisk nanj. Naj stori nekaj glede tega dokler ne bo prepozno.” Čeprav se sliši ostro, vir poudarja, da se je Harry pripravljen ukloniti njeni želji.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jelena Rozga pokazala dojenčka, materinstvo ji odlično pristoji!

Objavljeno

V redu

Avtor

Nič ne povzroči večje sreče kot otrokov nasmeh, ko ga vzamete v naročje.

To nepopisno čustvo je splitska pevka Jelena Rozga začutila na kosilu v zagrebški modni restavraciji Nova Bonaca, kjer se na prostorni terasi zbira veliko ljudi iz javnega življenja, ki še niso dali poslovnih obveznosti na stran, da bi počivali in se odpravili na dopust. Nekateri bodo dopust izpustili, saj bodo izkoristili poletje za nastope, saj so bili zaradi pandemije prikrajšani.

Regionalna pop zvezda Jelena Rozga je med koncertoma v Sloveniji, na kratko povratek na sceno praznovala s prijatelji. Dobro razpoloženje lepe blondinke je začutil tudi otrok njene prijateljice in si zaželel biti v njenem naročju.

Materinstvo ji popolnoma ustreza, so se v restavraciji slišali komentarji, ko se je Jelena Rozga igrala, objemala in poljubljala z dojenčkom in res celo objava fotografije na profilu restavracije na družbenih omrežjih je presenetila njene najbolj zveste oboževalce zaradi nepričakovane objave pevka, ki zasbno življenje sicer skriva. Le v intervjujih za medije je pogosto poudarjala, kako rada ima otroke in kako je skrbna teta do svojih nečakov, 21-letne Lee in osemletnega Noe. Rozgi se doslej ni izpolnila dolgoletna želja po materinstvu.

foto: JOHN PAVLISH, Story press

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Lendero priznala, česa ne zmore

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno je priznala, da ona tega pač ne zmore …

Priljubljena slovenska pevka, Saša Lendero, se pogosto oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat se je ubadala z vprašanjem, kako imajo nekateri lahko ves čas brezhibno pospravljeno stanovanje, priznala je, da sama tega ne zmore kljub temu, da pospravlja redno.

Pospravljam … in se sprašujem, kako je mogoče, da to počnem ves čas, pa vseeno nisem preveč uspešna. 🤪 Kar malo zavidam tistim, ki znajo vzdrževati red in organizacijo ves čas. Kako pa vam uspeva?,” je zapisala poleg fotografije, iz katere pa se smehlja. Njeno objavo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Tudi mi se sprašujemo podobno. Saša, ko boš našla odgovor, ga javi še nam!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO