Connect with us

Zanimivosti

Diana, nestabilna in nesrečna princesa, bi letos praznovala okrogli jubilej

Published

on

Bila je obsedena s teorijami zarote, mračna stran je prevladovala. Niz dogodkov, ki je pripeljal do prezgodnjega odhoda princese Diane.

Nekdanja žena princa Charlesa bi 1. julija praznovala 60. rojstni dan. Če ne bi nesrečni intervju sprožil vrsto usodnih dogodkov in si z njim zapečatila svojo usodo, vprašanje kakšen bi bil razlet. Tako pa je prišlo do ločitve, do nepremišljene in neodobravane zveze z Dodijem Al-Fayedom, s katerim se je odpeljala v smrt.

Diana se je rodila 1. julija 1961 v bogati družini Spencer, ki je stoletja pripadala starodavni angleški aristokraciji, tesno povezani s kraljevim dvorom. “Moj plemiški naslov je starejši od tvojega,” je Diana, takrat Charlesova nezadovoljna žena, nekoč grajala princa Philipa, ko jo je opozoril, da se obnaša neprimerno in ko je že bilo jasno, da se ji ni uspelo zliti v kraljevo družino. Mladi ženski, ki je bila v nekem trenutku morda najbolj znana oseba na planetu, niti modra kri, niti bogastvo nista prinesla sreče v življenju, ki se je tragično končalo prezgodaj.

Intervju z novinarjem Martinom Bashirjem je bil pompozno napovedan kot “intervju stoletja”, Diana pa je Bashirju odprla srce in izpostavila svojo intimo, priznala, da trpi za bulimijo in na temo svojega zakona izjavila ” da so bili v zakonu vedno trije. ” Po tem zloglasnem intervjuju je šlo le še navzdol in čez niz nesrečnih okoliščin prišlo tudi do prometne nesreče, v kateri je premlada izgubila življenje.

Zdaj je znano, da je Bashir manipuliral z duševno nestabilno Diano in jo s pomočjo ponarejenih dokumentov in lažnih pričevanj uspel prepričati, da je Buckinghamska palača globoko nezadovoljna z njenim vedenjem, ki se mu zdi škandalozno, zato ji prisluškujejo, ji sledijo na vsakem koraku in ji dobesedno perejo glavo. Zbegana princesa je novinarju verjela, ko ji je razložil, da je njen edini izhod, da gre z vsem v javnost in tako se je strinjala, da bo stopila pred kamere. Potem ni bilo več isto.

Princesin zadnji dopust foto: MICHEL DUFOUR WIREIMAGE

foto: SUNSET BOX/ALLPIX PRESS/PR  

Zanimivosti

Filmski svet žaluje: Poslovila se je še ena igralska ikona, po tej vlogi smo ga poznali vsi in ga oboževali

Published

on

Filmski svet je zavit v črnino, poslovil se je še en legendaren igralec, ki smo ga po tej vlogi poznali vsi.

Tuji mediji poročajo o smrti legendarnega igralca, ki je zaigral v dveh filmskih uspešnicah: Pirati s Karibov in Možje v črnem.

Umrl je Sergio Calderón, mehiški igralec, star je bil 77 let.

Kot je za javnost sporočil tiskovni predstavnik, je igralec umrl prejšnjo sredo v bolnici.

Calderóna ljubitelji filma Možje v črnem poznajo kot glavo na palici, igral je vlogo nezakonitega nezemeljskega tujca, ki je želel prečkati ameriško mehiško mejo.

Leta 2007 je zaigral tudi v tretjem delu filma Pirati s Karibov, kjer je bil kapitan Vallenueva.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Žena Primoža Rogliča, Lora Roglič Klinc presenetila vse s takšnimi osebnimi fotografijami

Published

on

Tudi vi boste ostali brez besed, ko jih boste videli …

Žena vrhunskega športnika Primoža Rogliča, Lora Roglič Klinc, je tokrat zelo presenetila javnost, sklenila je namreč, da deli čudovite družinske utrinke in odpre vrata v njihovo zasebnost.

»Kaj je življenje, povej mi, če je življenje brez ljubezni,« je pripisala poleg številnih fotografij, ki prikazujejo njihovo družinsko povezanost in izžarevajo ljubezen.

Njena objava je takoj naletela na številne všečke in lepe komentarje.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka izginila iz družbenih omrežij, sedaj pa … pokazala nosečniški trebušček!

Published

on

Znana slovenka je mnoge zelo presenetila. Najprej je izginila iz javnosti, sedaj pa je vsem pokazala svoj nosečniški trebušček.

Priljubljena slovenska spletna vplivnica Mia Golob, srčna izbranka nogometaša Andraža Šporarja, bo postala mamica. Parček je to razkril že pred časom, delila sta tudi informacijo, da bosta starša postala avgusta letos.

Je pa Golobova za nekaj časa izginila iz družbenih omrežij, sedaj pa ponovno razveselila v Instagram zgodbi, kjer je pokazala svoj trebušček.

»29 tednov,« je zapisala poleg fotografije, na kateri je oblečena v belo poletno obleko.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals