Domov Zanimivosti Nesrečna princesa Charlene danes praznuje, to je povedal njen mož

Nesrečna princesa Charlene danes praznuje, to je povedal njen mož

Najbolj nesrečna princesa v Evropi, princesa Charlene,  v senci škandala in zakonske drame, danes praznuje rojstni dan.

Danes praznuje najbolj nesrečna princesa v Evropi svoj  43. rojstni dan. Njen mož, monaški  princ Albert ji je pripravil manjše praznovanje in darilo. Ali so to njegovi poskusi, da bi rešil zakon? Vprašanje, na katerega odgovor pozna le monaški kraljevi par.

Monaška princesa Charlene ima danes rojstni, ob tej priložnosti pa se je njen mož, monaški princ Albert, odločil javnosti razkriti podrobnosti praznovanja. “Ne moremo imeti velikega  praznovanja, ker smo omejeni tudi v zasebnih prostorih. V eni sobi nas ne sme biti več kot šest,” je dejal Albert, ki je spomladi 2020 prebolel koronavirus. 

Čeprav običajno kupuje v zadnjem trenutku, je princ razkril, da je tokrat za ženo pravočasno pripravil rojstnodnevno darilo. Mogoče je to način, kako se delno odkupiti za nevšečnosti, ki jih je morala Charlene pred kratkim prestati zaradi njega. Tisti, ki poznajo okoliščine v monaški kraljevi družini, trdijo, da je princesa prav zaradi Alberta obrila pol glave. Princ je na predvečer leta 2021 prejel sodni poziv za ugotovitev očetovstva. Anonimna 34-letnica namreč trdi, da ji je pred 15-mi  leti naredil otroka.

Hči se je rodila leta 2005, vendar je Albert menda noče priznati in spoznati. Sodišče v Milanu je princu dodelilo test DNK. Če se bodo tudi te obtožbe izkazale za resnične, bo to tretji nezakonski otrok nezanesljivega princa, ki ima doslej nezakonska sina in hčerko. Otroka sta bila spočeta, preden sta se Charlene in Albert spoznala, a tokrat se je afera glede na leto zgodila v času, ko sta princ in športnica že začela ljubezensko zgodbo. Zakonski par ima sicer dvojčka, Jacquesa in Gabriello

Foto:  Cry – Bebert/The photoone/Pro