Kontaktirajte nas

Zabava

Mati Carmen Osovnikar je bila manekenka, to je njena fotografija

Objavljeno

V redu

Pokazala je, kako je bila videti njena mati kot manekenka …

Carmen Osovnikar, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, ima veliko oboževalcev. Svetlolaska pa je svojo lepoto očitno podedovala po materi, ki je bila manekenka.

Kot poroča portal njena.si, je bila njena mati manekenka v Damasku, kjer je tudi spoznala partnerja. Iz njune, sicer kratke zveze, pa se je rodila Carmen.

»Ona je moja vzornica, najboljša prijateljica in seveda najboljša mami na svetu,« je še povedala svojim spletnim prijateljem in dodala fotografijo svoje matere.

Foto: POP TV

Zabava

Sedaj je jasno vse: Razkrita ta podrobnost iz šova Poroka na prvi pogled

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega niste pričakovali!

Ste tudi vi opazili, kako lepo so oblečeni akterji v šovu Poroka na prvi pogled? Njihova oblačila, še posebej ženski del ekipe, lahko občudujemo skozi celoten eksperiment, še posebej pa so lepo urejeni na ceremonijah in večerjah.

Novinarka portala njena je raziskala, ali so oblačila njihova last in ugotovila zanimivo podrobnost.

»Njihovo garderobo so skoraj v celoti prevzeli ustvarjalci oddaje. Ne le, da so jim sproti dostavljali izbrane toalete za posamezen dogodek, poskrbeli so tudi za oblačila, ki so jih zakonci nosili na navadnih snemanjih,« piše, dodaja pa še: »Določene kose so lahko obdržali.«

Zanimivo, kajne?

Garderobo so prevzeli ustvarjalci oddaje.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok! Sta Nina in Domen (Poroka na prvi pogled) v resnici spala ločeno?

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšna je vsa resnica. Presenečeni?

V zadnjem predvajanem delu šova Poroka na prvi pogled smo lahko videli, da je bila Nina že zjutraj s svojo odejo na kavču, Domen pa je kraljeval na postelji v spalnici. Če ste se tudi vi spraševali, ali je bil morda to znak, da parček ni spal skupaj, si preberite odgovor.

»Nisva spala narazen, samo jaz sem dosti prej ustala in sem šla v dnevno, da je lahko on še naprej spal,« nam je v smehu pojasnila Nina.

Kot smo lahko razbrali iz njunega pogovora, je bila noč zelo naporna, akterji šova pa prejšnjega večera očitno zelo dobro razpoloženi.

Nina in Domen na zadnji ceremoniji.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Majde iz šova Kmetija? Danes je povsem spremenjena

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako je videti. Všeč vam bo!

Majdo Candir smo spoznali v lanski sezoni šova Kmetija. Z določenimi tekmovalci se je takoj spoprijateljila, z mnogimi ostala povezana tudi potem, ko so kamere ugasnile. Tako je pred kratkim nekaj sotekmovalcev povabila tudi na praznovanje svojega 60. rojstnega dne, na družbeno omrežje Instagram pa je še dodala fotografijo.

»Nekaj dni nazaj smo se kmetje poveselili za mojih 60 let. To je ena slika izmed njih.( Tilen,Tjaša, Majda),« je pripisala poleg fotografije, na kateri pa poleg nje stojita tudi Tjaša in Tilen. Opazili pa smo, da je Majda videti mnogo bolje. Zdi se, da je oklestila nekaj odvečnih kilogramov, njen videz pa je bolj mladosten.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals