Domov Glasba Nina Pušlar je z razlogom zapela v Postojnski jami

Nina Pušlar je z razlogom zapela v Postojnski jami

Za Nino Pušlar je čudovit teden, potem, ko so jo razglasili za najbolj predvajano izvajalko z najbolj vrteno pesmijo v lanskem letu, je nastopila v Postojnski jami, kjer je prvič z bendom zaigrala tudi novo skladbo ‘Tople oči’, s tem pa končno začela veliko poletno koncertno turnejo.

V 15. letih kariere uspešen glasbenik doživi marsikaj. Nina Pušlar je v tem času pela že marsikje, ob zelo različnih priložnostih in zelo raznovrstnemu občinstvu. A tu pa tam se ji še zgodi kakšen prvič. Včeraj je tako prvič, stotim srečnim izbrancem, zapela v Postojnski jami. S tem pa napovedala tudi vrnitev na koncertne odre.

“Bilo je nepozabno!” se je kot majhen otrok, ko prvič vidi liziko, po koncertu med kapniki namuznila naša najbolj priljubljena pevka in dodala: “Pred dnevi sem v albumu našla fotografijo obiska Postojnske jame iz otroških let in skozi misli mi je švignilo: kdo bi si takrat mislil, da bom nekoč pela tukaj?!

Nina in njen odličen bend so odigrali hite To mi je všeč, Za naju, Tebe imam, Poljub na klopci, Svet na dlani, ki se je po razglasitvi za najbolj predvajano pesem minulega leta spet takoj vrnila na lestvico Slo Top 50. Prvič pa so skupaj izvedli tudi najnovejši singel Tople oči, ki bo v naslednjih dneh dobil video podobo.

Foto: Nejc Fon