Domov Zanimivosti Priljubljena slovenska televizijska voditeljica se bo poročila

Priljubljena slovenska televizijska voditeljica se bo poročila

Vau, to pa je veliko presenečenje. Razkrila je tudi, kdo je njen srčni izbranec.

Priljubljena slovenska televizijska voditeljica, ki jo ponovno lahko gledamo v oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija, Katja Tratnik, je za Svet24 razkrila, da se bo kmalu poročila. Pojasnila je, da je že pet let v zvezi na daljavo, njen srčni izbranec prihaja iz Nemčije.

»Lani pozno jeseni sva bila na Santoriniju in me je tam kar zaročil! Čisto presenečenje, bila sva v restavraciji, sončni zahod, pokleknil je pred vsemi, vsi gostje so ploskali. Sem mu najprej rekla, ali je zmešan. (smeh) Potem pa privolila. Lepo je bilo. Na sebi je imel majico z napisom »Bi se poročila z mano?«, spodaj pa okvirčka »ja« in »ne«, in jaz sem morala s flomastrom obkljukati odgovor,« je razkrila za omenjeni portal. Razkrila pa tudi, da se bosta najverjetneje poročila prihodnje leto.

»Jaz bi se na plaži, nekje na toplem, ob sončnem vzhodu (to ni pomota!), z nama bi bila moja hči in njegov sin – za priči. Zna biti, da bova sicer morala imeti še uradni obred pred matičarjem v Nemčiji, da ni treba potem prevajati in overjati dokumentov je še razkrila. O tem, kje bosta živela, pa zaenkrat še nista dorekla zadnje. Tratnikova pravi, da bo videla, kaj ji bo življenje pripravilo.

Foto: Facebook