Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Priljubljena slovenska televizijska voditeljica se bo poročila

Objavljeno

V redu

Vau, to pa je veliko presenečenje. Razkrila je tudi, kdo je njen srčni izbranec.

Priljubljena slovenska televizijska voditeljica, ki jo ponovno lahko gledamo v oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija, Katja Tratnik, je za Svet24 razkrila, da se bo kmalu poročila. Pojasnila je, da je že pet let v zvezi na daljavo, njen srčni izbranec prihaja iz Nemčije.

»Lani pozno jeseni sva bila na Santoriniju in me je tam kar zaročil! Čisto presenečenje, bila sva v restavraciji, sončni zahod, pokleknil je pred vsemi, vsi gostje so ploskali. Sem mu najprej rekla, ali je zmešan. (smeh) Potem pa privolila. Lepo je bilo. Na sebi je imel majico z napisom »Bi se poročila z mano?«, spodaj pa okvirčka »ja« in »ne«, in jaz sem morala s flomastrom obkljukati odgovor,« je razkrila za omenjeni portal. Razkrila pa tudi, da se bosta najverjetneje poročila prihodnje leto.

»Jaz bi se na plaži, nekje na toplem, ob sončnem vzhodu (to ni pomota!), z nama bi bila moja hči in njegov sin – za priči. Zna biti, da bova sicer morala imeti še uradni obred pred matičarjem v Nemčiji, da ni treba potem prevajati in overjati dokumentov je še razkrila. O tem, kje bosta živela, pa zaenkrat še nista dorekla zadnje. Tratnikova pravi, da bo videla, kaj ji bo življenje pripravilo.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani Slovenec sporočil veselo novico! Postal bo očka

Objavljeno

V redu

Avtor

S partnerko sta objavila takšno čudovito fotografijo.

Znani slovenski televizijski voditelj in komik Rok Škrlep, ki ga poznamo kot voditelja oddaje Male sive celice, je sporočil veselo novico. S svojo partnerico Evo bosta postala starša.

Na svoj Instagram račun je dodal zelo lepo fotografijo, na kateri se vidi že precej velik nosečniški trebušček.

»Le še stran do novega poglavja je zapisal poleg, kdaj se bo veseli dogodek zgodil, pa ni povedal.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk končno pokazala svojega sinčka. Tako simpatična sta z njenim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako uživa in kako prisrčno je videti, ko njen partner in sinček sladko spita.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk se je svojim spletnim prijateljem oglasila preko Instagram zgodbe in pokazala, da so na oddihu.

»Evola. Zdaj pa nujen oddih, vsaj kakšen dan,« je zapisala v prvi zgodbi in pokazala lep prostorček pod borovci ob morju, kjer uživajo.

V drugi zgodbi pa je pokazala še, kako sladko spita njena fanta. »Hodžića počivata in filata baterije, jaz pa pišem tekst,« je razkrila.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka pokazala novega, to se je zgodilo s prejšnjim! Ste to vedeli?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zgodila se ji je neljuba stvar …

Priljubljena slovenska pevka Alya je med svoje številne spletne sledilce delila posnetek, s katerim je pokazala, da vrača svoj stari avto, dobila bo namreč novega. A, kot boste videli, je imela s svojim starim avtomobilom manjšo nezgodo, ki pa bo hitro rešena.

»Vrnila sem prejšnjega Tiguana, čeprav z malo poškodovanim platiščem, ampak ni problema fantje bodo to uredili 1,2,3 in naredili še servis.
Jaz pa že z novim, novim zmagam naproti,«
je pevka zapisala ob posnetku, v katerem pa je ponosno pokazala tudi svoj novi avto.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals