Kontaktirajte nas

Zanimivosti

RTV voditeljica želela popraviti napako, a se je hudo zmotila

Objavljeno

V redu

Kaj se je dogajalo v oddaji?

Televizijska voditeljica Tina Šrot je v oddaji Profil želela enkrat za vselej razčistiti, kako se pravilno naglašuje priimek gostje, ki je bila z njo v studiu. Pogovarjala se je namreč s plesalko slovensko-afriških korenin Mašo Kagao Knez. Ta je na začetku pogovora razkrila, da je sicer rojena v Sloveniji, je pa pogosto občutila, da Zaradi svojih afriških korenin »štrli ven«. Dejala je, da se s tem nikoli ni mogla popolnoma sprijazniti in je to ignorirala, ples pa ji je ponudil neko zatočišče. »Seveda sem bila ves čas deležna teh nekih komentarjev, vprašanj, vezanih na temno polt,« je razkrila.

Med drugim pa razkrila tudi, da nima dveh priimkov, ampak dva imena. »Enkrat za vselej povem, da je to moje drugo ime, ne priimek, kar tudi vsi mislijo, ker se pač tako sliši. Ampak, to je ime, ki mi ga je dal ob rojstvu oče in pomeni, nekako v prevodu: rojena zunaj svoje vasi.«

Maša Kagao Knez (posnetek zaslona)

Foto: posnetek zaslona

Zanimivosti

Prepoznate malčka na fotografiji? Danes je uspešen slovenski glasbenik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegove pesmi prepevajo vsi, tako otroci kot tudi starejši …

Prepoznate malčka na fotografiji? Ta je nastala pred 43 leti in na njej je zelo znan slovenski glasbenik in člane ene najbolj prepoznavnih slovenskih skupin. Na fotografiji je seveda pevec Jernej Tozon, ki uspešno glasbeno kariero gradi kot član skupine Čuki.

»43 let nazaj. Hvala vam na pozornosti in željah. Se vidimo, polupčkamo in na zdravimo je pripisal poleg fotografije, ki jo je delil na družbenem omrežju.

Objavi so takoj sledile številne čestitke in lepe želje za njegov rojstni dan.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, takšna lepotica je postala hčerka Vesne Janković

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosna mama je delila novo fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko. Samo poglejte, kakšna lepotica je …

Nekdanji fotomodel in manekenka Vesna Janković, ki je danes uspešna podjetnica, ima iz prejšnjega razmerja z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo. Nanju je seveda neizmerno ponosna in ju podpira v njunih željah.

Jankovićeva pa včasih svoje spletne prijatelje razveseli s fotografijami, na katerih je skupaj s hčerko in sinom. Tako je nedavno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

»Polovica mojega smisla življenja,« je zapisala poleg in prejela številne komentarje. Mnogi menijo, da je njena hčerka popolna kopija svoje lepe matere.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani presenetili mnoge z razkritjem, da ne bi bilo niti enega nastopa

Objavljeno

V redu

Avtor

Naredili so izjemo in pokazali fotografijo, ki je bila vsem takoj všeč.

Priljubljena slovenska skupina Modrijani je ena najbolj uspešnih že leta. Tako mladi kot tudi starejši radi zahajajo na njihove koncerte in pojejo z njimi.

Tokrat so člani skupine naredili izjemo in na družbeno omrežje dodali fotografijo, na kateri pa niso oni, temveč trije moški, ki so zaslužni, da na koncertih poteka vse tako kot mora.

»Niti enega nastopa ni brez naših najbolj srčnih tehnikov. Stojan, Matej in ‘oče Modrijanov’ Peter.
En velik
všeček si pa zaslužijo fantje, kajne? so pripisali poleg fotografije, ki je takoj požela številne všečke.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals