Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana slovenska pevka popolnoma na dnu. Ponuja denarno nagrado

Objavljeno

V redu

Redno se javlja preko družbenih omrežij in prosi za pomoč vse.

Slovenska pevka Ana Soklič, ki nas je lansko leto zastopala na Evroviziji, je te dni zelo žalostna in zaskrbljena. Izginila je namreč njena siamska mačka Eliška, na katero je zelo navezana. Pogreša jo že več kot dva tedna. Najditelju ponuja bogato denarno nagrado.

“Danes je 14ti dan od njenega izginotja.

Kdor jo je videl, opazil, morebiti ve kakšno informacijo kje se nahaja, prosim, da mi slednje javi na telefon: 031 705 251.

Eliška je sterilizirana mačka.

Nazadnje je sicer nosila okrog vratu ovratnico belo roza barve z zvončkom in srčkom, vendar v primeru, da je bila ukradena, dvomim, da bi jo lahko imela še na sebi.

Čutim, da je živa in pri nekomu doma, v drugem okolju, našega smo že takoj v prvih dneh prečesali do potankosti,« je zapisala na svoj Facebook zid in dodala še opozorilo: »Prav tako bi želela opozoriti vse ljudi naj varujejo svoje hišne ljubljence!

Prejemam namreč sporočila, da naj bi v zadnjem času na gorenjskem “izginilo” kar nekaj pasemskih mačk! Mislim, da ne gre za naključje, mačke naj bi ugrabljali za parjenje ter kasneje preprodajo mladičev.

Prosim Vas, prijatelji Facebooka, DELITE mojo objavo, težko se je sprijazniti, ko ti dobesedno “iztrgajo” domačo žival in prijatelja. “

Najditelju ponuja nagrado v vrednosti 500 evrov.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Prepoznate malčka na fotografiji? Danes je uspešen slovenski glasbenik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegove pesmi prepevajo vsi, tako otroci kot tudi starejši …

Prepoznate malčka na fotografiji? Ta je nastala pred 43 leti in na njej je zelo znan slovenski glasbenik in člane ene najbolj prepoznavnih slovenskih skupin. Na fotografiji je seveda pevec Jernej Tozon, ki uspešno glasbeno kariero gradi kot član skupine Čuki.

»43 let nazaj. Hvala vam na pozornosti in željah. Se vidimo, polupčkamo in na zdravimo je pripisal poleg fotografije, ki jo je delil na družbenem omrežju.

Objavi so takoj sledile številne čestitke in lepe želje za njegov rojstni dan.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, takšna lepotica je postala hčerka Vesne Janković

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosna mama je delila novo fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko. Samo poglejte, kakšna lepotica je …

Nekdanji fotomodel in manekenka Vesna Janković, ki je danes uspešna podjetnica, ima iz prejšnjega razmerja z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo. Nanju je seveda neizmerno ponosna in ju podpira v njunih željah.

Jankovićeva pa včasih svoje spletne prijatelje razveseli s fotografijami, na katerih je skupaj s hčerko in sinom. Tako je nedavno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

»Polovica mojega smisla življenja,« je zapisala poleg in prejela številne komentarje. Mnogi menijo, da je njena hčerka popolna kopija svoje lepe matere.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani presenetili mnoge z razkritjem, da ne bi bilo niti enega nastopa

Objavljeno

V redu

Avtor

Naredili so izjemo in pokazali fotografijo, ki je bila vsem takoj všeč.

Priljubljena slovenska skupina Modrijani je ena najbolj uspešnih že leta. Tako mladi kot tudi starejši radi zahajajo na njihove koncerte in pojejo z njimi.

Tokrat so člani skupine naredili izjemo in na družbeno omrežje dodali fotografijo, na kateri pa niso oni, temveč trije moški, ki so zaslužni, da na koncertih poteka vse tako kot mora.

»Niti enega nastopa ni brez naših najbolj srčnih tehnikov. Stojan, Matej in ‘oče Modrijanov’ Peter.
En velik
všeček si pa zaslužijo fantje, kajne? so pripisali poleg fotografije, ki je takoj požela številne všečke.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals