Connect with us

Zanimivosti

Znana slovenska pevka popolnoma na dnu. Ponuja denarno nagrado

Published

on

Redno se javlja preko družbenih omrežij in prosi za pomoč vse.

Slovenska pevka Ana Soklič, ki nas je lansko leto zastopala na Evroviziji, je te dni zelo žalostna in zaskrbljena. Izginila je namreč njena siamska mačka Eliška, na katero je zelo navezana. Pogreša jo že več kot dva tedna. Najditelju ponuja bogato denarno nagrado.

“Danes je 14ti dan od njenega izginotja.

Kdor jo je videl, opazil, morebiti ve kakšno informacijo kje se nahaja, prosim, da mi slednje javi na telefon: 031 705 251.

Eliška je sterilizirana mačka.

Nazadnje je sicer nosila okrog vratu ovratnico belo roza barve z zvončkom in srčkom, vendar v primeru, da je bila ukradena, dvomim, da bi jo lahko imela še na sebi.

Čutim, da je živa in pri nekomu doma, v drugem okolju, našega smo že takoj v prvih dneh prečesali do potankosti,« je zapisala na svoj Facebook zid in dodala še opozorilo: »Prav tako bi želela opozoriti vse ljudi naj varujejo svoje hišne ljubljence!

Prejemam namreč sporočila, da naj bi v zadnjem času na gorenjskem “izginilo” kar nekaj pasemskih mačk! Mislim, da ne gre za naključje, mačke naj bi ugrabljali za parjenje ter kasneje preprodajo mladičev.

Prosim Vas, prijatelji Facebooka, DELITE mojo objavo, težko se je sprijazniti, ko ti dobesedno “iztrgajo” domačo žival in prijatelja. “

Najditelju ponuja nagrado v vrednosti 500 evrov.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Velik šok: Nihče ni pričakoval, da z voditeljskega stolčka odhaja tudi ta zelo znani obraz RTV Slovenija

Published

on

Za mnoge je veliko presenečenje novica, da z mesta voditelja na RTV Slovenija odhaja tudi ta, zelo znani obraz …

Kot že nekaj dni poročajo številni slovenski mediji, se v zadnjem času na RTV Slovenija dogajajo velike spremembe, razrešujejo urednike, novinarje in tudi voditelje.

Potem, ko je v javnost prišla novica, da informativne oddaje Arena ne bosta vodila več Igor Pirkovič in Vida Petrovčič, je nekaj kasneje odjeknila tudi novica, da Dnevnika ne bo več vodila Valentina Plaskan, Odmevov pa ne Luka Svetina.

Sedaj pa portal slovenske novice poroča še o eni spremembi. Dnevnika naj ne bi več vodil tudi Nejc Krevs.

»Nekateri so špekulirali, da bo vodstvo Krevsa ravno zaradi daljšega staža na RTVS in zaradi dejstva, da je nečak pokojnega Hribarja, pustilo pri miru, a kot kaže, so se odločili drugače,« med drugim piše omenjeni portal.

Foto: Facebook, RTV Slovenija

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: znana slovenska smučarka z 20 let starejšim postala mamica

Published

on

Znana slovenska smučarka je pred dnevi prvič postala mamica. Takšno fotografijo je delila …

Znana slovenska nekdanja smučarka Maruša Ferk, njen priimek po poroki je Saïoni, je objavila čudovito fotografijo, s katero je preko družbenih omrežij razkrila, da je postala mamica.

Z možem, francoskim smučarskih trenerjem Christopherjem Saïoninijem sta se razveselila hčerke.

 »Najina mala deklica je tukaj. Romi. Zdaj smo tričlanska družina. Za začetek bo govorila tri jezike in se ukvarjala s športom,« je zapisala poleg fotografij, iz katerih sije sreča.

Nekdanja smučarka je kariero končala leta 2020, v kratkem bo dopolnila 35 let. Njen soprog, nekdanji smučar in trener, je od nje starejši 20 let.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Modrijani z objavo močno presenetili: odzvali so se mnogi, tudi vi se boste

Published

on

Priljubljena slovenska skupina Modrijani, je svoje številne oboževalce pustila brez besed …

Skupina Modrijani, ki spada med najbolj priljubljene slovenske skupine, je svoje spletne prijatelje in oboževalce presenetila z objavo. Zapisali so namreč misel, ki veliko pomeni: »Nikoli ne dovolite, da bi vam kdorkoli izbrisal nasmeh z obraza. Še najmanj pa nekdo, ki ga nikoli ni ustvaril.«

S svojim zapisom so dali misliti mnogih, prejeli so številne všečke. Zapis boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals