Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana slovenska pevka popolnoma na dnu. Ponuja denarno nagrado

Objavljeno

V redu

Redno se javlja preko družbenih omrežij in prosi za pomoč vse.

Slovenska pevka Ana Soklič, ki nas je lansko leto zastopala na Evroviziji, je te dni zelo žalostna in zaskrbljena. Izginila je namreč njena siamska mačka Eliška, na katero je zelo navezana. Pogreša jo že več kot dva tedna. Najditelju ponuja bogato denarno nagrado.

“Danes je 14ti dan od njenega izginotja.

Kdor jo je videl, opazil, morebiti ve kakšno informacijo kje se nahaja, prosim, da mi slednje javi na telefon: 031 705 251.

Eliška je sterilizirana mačka.

Nazadnje je sicer nosila okrog vratu ovratnico belo roza barve z zvončkom in srčkom, vendar v primeru, da je bila ukradena, dvomim, da bi jo lahko imela še na sebi.

Čutim, da je živa in pri nekomu doma, v drugem okolju, našega smo že takoj v prvih dneh prečesali do potankosti,« je zapisala na svoj Facebook zid in dodala še opozorilo: »Prav tako bi želela opozoriti vse ljudi naj varujejo svoje hišne ljubljence!

Prejemam namreč sporočila, da naj bi v zadnjem času na gorenjskem “izginilo” kar nekaj pasemskih mačk! Mislim, da ne gre za naključje, mačke naj bi ugrabljali za parjenje ter kasneje preprodajo mladičev.

Prosim Vas, prijatelji Facebooka, DELITE mojo objavo, težko se je sprijazniti, ko ti dobesedno “iztrgajo” domačo žival in prijatelja. “

Najditelju ponuja nagrado v vrednosti 500 evrov.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani Slovenec sporočil veselo novico! Postal bo očka

Objavljeno

V redu

Avtor

S partnerko sta objavila takšno čudovito fotografijo.

Znani slovenski televizijski voditelj in komik Rok Škrlep, ki ga poznamo kot voditelja oddaje Male sive celice, je sporočil veselo novico. S svojo partnerico Evo bosta postala starša.

Na svoj Instagram račun je dodal zelo lepo fotografijo, na kateri se vidi že precej velik nosečniški trebušček.

»Le še stran do novega poglavja je zapisal poleg, kdaj se bo veseli dogodek zgodil, pa ni povedal.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk končno pokazala svojega sinčka. Tako simpatična sta z njenim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako uživa in kako prisrčno je videti, ko njen partner in sinček sladko spita.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk se je svojim spletnim prijateljem oglasila preko Instagram zgodbe in pokazala, da so na oddihu.

»Evola. Zdaj pa nujen oddih, vsaj kakšen dan,« je zapisala v prvi zgodbi in pokazala lep prostorček pod borovci ob morju, kjer uživajo.

V drugi zgodbi pa je pokazala še, kako sladko spita njena fanta. »Hodžića počivata in filata baterije, jaz pa pišem tekst,« je razkrila.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka pokazala novega, to se je zgodilo s prejšnjim! Ste to vedeli?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zgodila se ji je neljuba stvar …

Priljubljena slovenska pevka Alya je med svoje številne spletne sledilce delila posnetek, s katerim je pokazala, da vrača svoj stari avto, dobila bo namreč novega. A, kot boste videli, je imela s svojim starim avtomobilom manjšo nezgodo, ki pa bo hitro rešena.

»Vrnila sem prejšnjega Tiguana, čeprav z malo poškodovanim platiščem, ampak ni problema fantje bodo to uredili 1,2,3 in naredili še servis.
Jaz pa že z novim, novim zmagam naproti,«
je pevka zapisala ob posnetku, v katerem pa je ponosno pokazala tudi svoj novi avto.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals