Domov Glasba Manca Špik pokazala svojo hči – takšna lepotica je že!

Manca Špik pokazala svojo hči – takšna lepotica je že!

Priljubljena pevka Manca Špik je zelo pozitivna oseba, ki se v vsaki stvari trudi najti pozitivno plat. Prav zato jo imajo mnogi radi. Vedno nasmejana pevka se svojim sledilcem in oboževalcem javlja preko družbenih omrežji in deli svoje fotografije, pozitivne misli, včasih pa preprosto le zaželi vsem dober in lep dan.

Zaradi novega koronavirusa so tudi slovenski pevci primorani odpovedati marsikateri nastop. To doživlja tudi Manca, ki pa ostaja kljub vsemu nasmejana.

Trudim se, da v vsaki “težavi” vidim darilo! Hvaležna sem, da je moje darilo to, da sem v teh negotovih časih ogromno skupaj s svojo hčerko Lano! Biti tukaj in zdaj je v življenju najpomembneje in te modrosti nas vsak dan učijo naši otroci! Vem, da bo koncertov in vseh obveznosti v življenju še veliko, Lana pa ne bo večno majhna, zato sem res hvaležna, da imava čas, da tako intenzivno postavljava temeljni kamen za njeno življenje,” je zapisala Manca in objavila prisrčno fotografijo, na kateri je skupaj s hčerjo. Mala deklica postaja prava mala dama!

Foto: Facebook