Domov Zanimivosti Nekdanja slovenska voditeljica iskreno o vzponih in padcih

Nekdanja slovenska voditeljica iskreno o vzponih in padcih

Ko je letošnjo pomlad priljubljena radijska voditeljica Tanja Kocman oznanila, da se poslavlja od radijskega mikrofona, so bili mnogi njeni poslušalci in oboževalci žalostni. A Tanja ni poniknila, še vedno se rada oglasi preko družbenih omrežji in razveseljuje s svojimi mislimi in fotografijami. Pa tudi sicer ima simpatična svetlolaska že načrtovano tudi svojo poslovno prihodnost.

Pred kratkim se je oglasila na Instagramu, objavila čudovito poletno fotografijo, poleg pa zapisala nekaj svojih misli. In njene besede imajo težo ter tistemu, ki jih prebere, dajo misliti:

Večinoma sem zadovoljna. S sabo. Z odločitvami. S sabo med svojimi odločitvami. Ker na koncu dneva ne obžalujem ničesar, kar sem komu naredila. Ker nikomur ne storim nič. Slabega. Nalašč.

Občasno dejansko nekaterim storim premalo. Njim vrednega. Brez ideje o črnih vrečah. A večinoma se postavim zase takrat, ko to ne zahteva preveč truda, ker me misel na večdnevne boje za svoje pravice utruja. Večinoma.”

Tanja je iskreno priznala tudi o svoji sreči, o svojih vzponih in padcih, ki jih tako kot vsi, doživlja tudi sama:

Občasno sem srečna. Med svojimi vzponi in padci, izgubami in delnimi povratki. Občasno se zalotim srečno. V trenutku brez dejanskega pomena. Brez prstana, brez prihodnosti, brez pogodbe. Občasno se zalotim srečno.

A nikoli nalašč.

Ker sreča je marsikaj. Skrita, neobstoječa, precenjena, izgubljena, odrinjena, podhranjena … sreča je lahko vse. A nikoli planirana.”

So vam njene misli blizu?

View this post on Instagram

Večinoma sem zadovoljna. S sabo. Z odločitvami. S sabo med svojimi odločitvami. Ker na koncu dneva ne obžalujem ničesar, kar sem komu naredila. Ker nikomur ne storim nič. Slabega. Nalašč. Občasno dejansko nekaterim storim premalo. Njim vrednega. Brez ideje o črnih vrečah. A večinoma se postavim zase takrat, ko to ne zahteva preveč truda, ker me misel na večdnevne boje za svoje pravice utruja. Večinoma. Občasno sem srečna. Med svojimi vzponi in padci, izgubami in delnimi povratki. Občasno se zalotim srečno. V trenutku brez dejanskega pomena. Brez prstana, brez prihodnosti, brez pogodbe. Občasno se zalotim srečno. A nikoli nalašč. Ker sreča je marsikaj. Skrita, neobstoječa, precenjena, izgubljena, odrinjena, podhranjena … sreča je lahko vse. A nikoli planirana.

A post shared by Tanja Kocman (@tanjakocman) on

Foto: Facebook