Connect with us

Zabava

Šok: Je hčer svetovno znane manekenke zapeljalo dekle? Poglejte fotografije

Published

on

Še en protest se je zgodil v Los Angelesu minulo sredo pod sloganom Black Lives Matter. Na protestih, ki se vrstijo, pa so mnogi opazili tudi znane osebnosti. Ena izmed njih je bila tudi hči nekdanje vrhunske manekenke Cindy Crawford, Kaia Gerber. Ta je bila v družbi manekenke Care Delevingne. Nič nenavadnega, če dekleti ne bi vzbujali pozornosti s svojim obnašanjem, kar je pritegnilo tudi številne paparace.

Dekleti sta se zapeljivo gledali, objemali in se dotikali, s tem pa sprožili govorice, da sta nov zvezdniški par. Cara se je že dolgo nazaj razglasila za biseksualko, pred kratkim pa je prekinila dolgotrajno razmerje z igralko Ashley Benson, s katero naj bi bili poročeni.

Foto: Instagram

Ashley je trenutno v srečni zvezi z raperjem G-Eazyjem, Cara pa naj bi ostala samska. Kar preseneča, je dejstvo, da 18-letna Kaia ni nikoli kazala znakov biseksualnosti in je nazadnje poljubila komika Peta Davidsona, parček pa je razdvojila stroga mati Cindy, ki ni želela, da bi se njena hčerka družila s problematičnimi fanti. 

Kako bo na vse skupaj reagirala stroga Cindy, lahko le ugibamo, zagotovo pa ji fotografije ne bodo všeč, saj se je ves čas trudila, da bi svoja otroka vzgajala brez pečata slave in bogastva. A žal se je to izjalovilo že pred časom, ko je njen sin Presley vozil pod vplivom alkohola in si na obraz nadel tetovaže.

Zabava

Vau, takšna lepotica čaka doma Alena iz šova Kmetija

Published

on

Alen, ki tekmuje v šovu Kmetija je v srečni zvezi že mnogo let …

V resničnostnem šovu Kmetija letos tekmuje tudi športnik Alen Ploj, ki prihaja iz Lenarta. Kot so gledalci do sedaj že lahko spoznali, je zelo prijazen, miren, nekonflikten.

»Discipliniran, dobrosrčen, zanesljiv. Odvisno od situacije, če vidim, da je nekdo drug prevzel vodenje, mu prepustim, rad pa tudi sam prevzamem vlogo vodje je dejal o sebi pred vstopom v šov. Razkril pa tudi, da se pred kamerami ne bo romantično zapletal.

Kot pa poroča portal cosmopolitan.si, pa je vrsto let tudi že srečno zaljubljen, doma zanj navija njegova srčna izbranka Sana, s katero pa naj bi bila skupaj že 17 let.

Njuno skupno fotografijo boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Luka po šovu Kmetija šokiral z žalostno resnico iz resničnega življenja

Published

on

Luka je javno razkril, kaj vse je v življenju doživel …

V zadnjih oddajah šova Kmetija smo videli, kako je Kristijan razkrinkal Luko, ta je potem, ko je dobil največ kamenčkov, vse tudi priznal. Pred družino je razkril, da je on skrivni novinar, kar je povzročilo veliko šoka med ostalimi.

Ko je odhajal iz šova, je dejal, da ga bomo zagotovo še videli. Kaj je s tem mislil, pa ni razkril niti za portal 24ur.com. »Žal mora to ostati presenečenje je dejal.

Na vprašanje, zakaj je dejal Suzani med nekim pogovorom, ali sploh ve, kaj je že dal v življenju skozi, je pojasnil: “Zelo močno me je zaznamovala družina in škodoželjna družba v najstniških letih, kateri sem na žalost podlegel. Ne glede na to, da sem star 25 let, sem do zdaj doživel več izdaje, zlorabe in bil tarča manipulativnih in škodoželjnih ljudi, česar pa marskido ne doživi, morda v celem življenju.”

Foto: Voyo/posnetek zaslona, POP TV

Continue Reading

Zabava

Presenečenje: Blaž Kričej Režek odhaja! Razkril je vse podrobnosti

Published

on

Blaž Kričej Režek, ki smo ga gledali v šovu Sanjski moški, je povedal, da odhaja …

Blaž Krilej Režek, ki smo ga gledali v drugi sezoni šova Sanjski moški, je svojim spletnim prijateljem razkril, da se seli. Odgovarjal je na vprašanja v Instagranm zgodbi, dobil je komentar, da naj pride kaj na Obalo, na to pa je odgovoril, da se tja v bistvu seli skupaj s svojo srčno izbranko Vito.

»V bistvu se z oktobrom selim, oziroma se seliva v Koper, tako da, lej, potrebujeva nove prijatelje,« je odgovoril.

Razkril pa je tudi, kakšne načrte ima za prihodnost. »Urediti si novo stanovanje v Kopru, lansirati lastno znamko …,« je dejal, želi pa si tudi kupiti nov skuter.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals