Kontaktirajte nas

Zabava

Šok: Je hčer svetovno znane manekenke zapeljalo dekle? Poglejte fotografije

Objavljeno

V redu

Še en protest se je zgodil v Los Angelesu minulo sredo pod sloganom Black Lives Matter. Na protestih, ki se vrstijo, pa so mnogi opazili tudi znane osebnosti. Ena izmed njih je bila tudi hči nekdanje vrhunske manekenke Cindy Crawford, Kaia Gerber. Ta je bila v družbi manekenke Care Delevingne. Nič nenavadnega, če dekleti ne bi vzbujali pozornosti s svojim obnašanjem, kar je pritegnilo tudi številne paparace.

Dekleti sta se zapeljivo gledali, objemali in se dotikali, s tem pa sprožili govorice, da sta nov zvezdniški par. Cara se je že dolgo nazaj razglasila za biseksualko, pred kratkim pa je prekinila dolgotrajno razmerje z igralko Ashley Benson, s katero naj bi bili poročeni.

Foto: Instagram

Ashley je trenutno v srečni zvezi z raperjem G-Eazyjem, Cara pa naj bi ostala samska. Kar preseneča, je dejstvo, da 18-letna Kaia ni nikoli kazala znakov biseksualnosti in je nazadnje poljubila komika Peta Davidsona, parček pa je razdvojila stroga mati Cindy, ki ni želela, da bi se njena hčerka družila s problematičnimi fanti. 

Kako bo na vse skupaj reagirala stroga Cindy, lahko le ugibamo, zagotovo pa ji fotografije ne bodo všeč, saj se je ves čas trudila, da bi svoja otroka vzgajala brez pečata slave in bogastva. A žal se je to izjalovilo že pred časom, ko je njen sin Presley vozil pod vplivom alkohola in si na obraz nadel tetovaže.

Zabava

Se kandidatka Sanjskega moškega Mary sramuje svojega pravega imena?

Objavljeno

V redu

Avtor

Preberite, kako ji je v resnici ime in ali se svojega pravega imena res sramuje?

Za nekatere je Mary Ševo najlepše dekle med kandidatkami, ki se potegujejo V šovu Sanjski moški za srce Gregorja Čeglaja.

Mary na Instagramu sledi skoraj osem tisoč sledilcev, ki se seveda razveselijo vsake nove fotografije, ki jo doda.

Je pa pred kratkim prejela tudi vprašanje, če se sramuje svojega pravega imena – Marica.

A kot pravi, je njeno ime ne moti, a je vajena, da jo kličejo Mary ali Mari.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sanjski moški spravil v zadrego ženske

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko so ga zagledale, je marsikateri postalo zelo vroče …

Sanjski moški Slovenije Gregor Čeglaj je zares zelo postaven mladenič in marsikatera ženska ne more odvrniti pogleda.

Ko se je pojavil zgoraj brez, pa ni navdušil le svojih kandidatk, ampak tudi komentatorke, ki šov spremljajo iz domačega naslonjača.

Komentatorke so za hip obmolknile, ko so zagledale Gregorja med poziranjem dekletom. Milica je zažvižgala, Nuša je zavzdihnila: “Jaz sem kar brez besed ostala.” Maruša: “Kako je hud.” Nuša je nadaljevala: “Kakšen mačo, glej ga.” Milica in Bojana sta kar nazdravili na lep prizor, Luka pa je še dodal, da če bi imel takšno telo, poleti sploh ne bi nosil majice, poroča portal 24ur.com.

Pa vi, se strinjate s komentatorji?

In vsi vemo, da se to ne zgodi pogosto. #vrtnicexvino

Objavil/a Sanjski moški dne Ponedeljek, 10. maj 2021

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sanjski moški: Mary komentirala Polonin izbruh

Objavljeno

V redu

Avtor

Med kandidatkami šova Sanjski moški je ‘počilo’. Polona se ni mogla zadržati in je napadla Mary …

Potem ko je Carmen Poloni razkrila, da je Mary Gregorju Čeglaju izdala, koliko je stara, se slednja ni mogla zadržati. Polona je namreč želela, da njena starost ostane skrivnost, dokler se z Gregorjem bolje ne spoznata. Šele nato mu je želela razkriti, da je stara komaj 18 let. A njeno skrivnost je izdala Mary. Pojasnila je, da ni vedela, da je to skrivno, saj ji ni nihče povedal.

»Jaz se nje ne bojim in ne mislim hodit do nje in ji govoriti – joj, oprosti, jaz sem pa povedala, koliko si stara,« je dejala Mary in pojasnila še, da če bi to storila, bi bilo videti, kot da je njeno starost izdala nalašč.

Mnenja gledalk in gledalcev so deljena. Nekateri menijo, da je Mary ravnala grdo, spet drugi menijo, da Polonina leta ne bi smela biti takšna skrivnost …

Kaj pa menite vi?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO