Kontaktirajte nas

Zabava

Šok: Je hčer svetovno znane manekenke zapeljalo dekle? Poglejte fotografije

Objavljeno

V redu

Še en protest se je zgodil v Los Angelesu minulo sredo pod sloganom Black Lives Matter. Na protestih, ki se vrstijo, pa so mnogi opazili tudi znane osebnosti. Ena izmed njih je bila tudi hči nekdanje vrhunske manekenke Cindy Crawford, Kaia Gerber. Ta je bila v družbi manekenke Care Delevingne. Nič nenavadnega, če dekleti ne bi vzbujali pozornosti s svojim obnašanjem, kar je pritegnilo tudi številne paparace.

Dekleti sta se zapeljivo gledali, objemali in se dotikali, s tem pa sprožili govorice, da sta nov zvezdniški par. Cara se je že dolgo nazaj razglasila za biseksualko, pred kratkim pa je prekinila dolgotrajno razmerje z igralko Ashley Benson, s katero naj bi bili poročeni.

Foto: Instagram

Ashley je trenutno v srečni zvezi z raperjem G-Eazyjem, Cara pa naj bi ostala samska. Kar preseneča, je dejstvo, da 18-letna Kaia ni nikoli kazala znakov biseksualnosti in je nazadnje poljubila komika Peta Davidsona, parček pa je razdvojila stroga mati Cindy, ki ni želela, da bi se njena hčerka družila s problematičnimi fanti. 

Kako bo na vse skupaj reagirala stroga Cindy, lahko le ugibamo, zagotovo pa ji fotografije ne bodo všeč, saj se je ves čas trudila, da bi svoja otroka vzgajala brez pečata slave in bogastva. A žal se je to izjalovilo že pred časom, ko je njen sin Presley vozil pod vplivom alkohola in si na obraz nadel tetovaže.

Zabava

Kmetija: Prihaja porota, a njihov namen vas bo presenetil

Objavljeno

V redu

Avtor

Prišli so točno z določenim namenom. Tekmovalci bodo šokirani …

Prišel je čas, ko na posestvo vstopa porota. Kot porotniki so se vrnili Denis, Manja, Aneta, Maja in Karin. A prišli so s prav posebnim namenom, ki pa vsem tekmovalcem zagotovo ne bodo všeč.

Medtem ko se v areni odvija boj med Ivanom in Janom, so se porotniki naselili v hišo.

»Pač, enostavno, prideš sem, da se določenim ljudem maščuješ,« je takoj napovedala Maja in dodala, da ni maščevalna oseba, a je prav, da izkusijo tisto, kar je zaradi njih občutila ona.

Maščevanje je napovedal tudi Denis, ki je dejal: »Če je kmetija letos brez milosti, bom pa tudi jaz!«

Kaj čaka preostale tekmovalce?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Gospodarica Nada tega še nikoli ni naredila, Ivan vihal nos

Objavljeno

V redu

Avtor

Tako lepo jih je presenetila, a vsi niso bili zadovoljni.

Gospodarica Nada je tekmovalce, ki so še ostali na posestvu prijetno presenetila. Za vsakega izmed njih je skrbno izbrala darilo.

Najprej je odšla do šotora, kjer sta bila Ivan in Jan, ki sta čakala na dvoboj v areni. Izročila jima je darila, Jan se ga je zelo razveselil, Ivan pa je bil malce presenečen nad Nadino izbiro.

»Ali meni na čelu delo piše, al kaj?« je dejal v kamero, ko je odvil darilo. Dobil je namreč kovček orodja, ki bi se ga zagotovo razveselil vsak moški.

Jan je za darilo prejel mikrofon, s katerim je takoj popestril dan.

Gospodarica Nada ni pozabila na ostale tri. Darilo, ki so se ga zelo razveselili, je odnesla tudi Aljažu, Danijeli in Tomu.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Za tekmovalce prihaja velika sprememba, ki je niso pričakovali

Objavljeno

V redu

Avtor

Šov Kmetija se bo letos zaključil popolnoma drugače.

Nič ne bo tako kot smo bili vajeni do sedaj. Ustvarjalci so namreč za letošnji resničnostni šov pripravili še nekaj presenečenj, ki pa jih gledalci še ne poznajo. Letos se bo zaključek zgodil nekoliko drugače.

Na posestvo prihaja porota, a to niso vsi izpadli tekmovalci, prišli bodo le nekateri. Tekmovalci, ki so še ostali, se jih bodo več ali manj razveselili. Kot je že znano, prihajajo Manja, Maja, Aneta, Denis in Karin.

A tukaj presenečenj še ni konec.

Na posestvo namreč prihaja še nekdo oziroma še štiri osebe, ki pa bodo letos imele povsem drugačno, novo vlogo …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals