Kontaktirajte nas

Zabava

Šok: Je hčer svetovno znane manekenke zapeljalo dekle? Poglejte fotografije

Objavljeno

V redu

Še en protest se je zgodil v Los Angelesu minulo sredo pod sloganom Black Lives Matter. Na protestih, ki se vrstijo, pa so mnogi opazili tudi znane osebnosti. Ena izmed njih je bila tudi hči nekdanje vrhunske manekenke Cindy Crawford, Kaia Gerber. Ta je bila v družbi manekenke Care Delevingne. Nič nenavadnega, če dekleti ne bi vzbujali pozornosti s svojim obnašanjem, kar je pritegnilo tudi številne paparace.

Dekleti sta se zapeljivo gledali, objemali in se dotikali, s tem pa sprožili govorice, da sta nov zvezdniški par. Cara se je že dolgo nazaj razglasila za biseksualko, pred kratkim pa je prekinila dolgotrajno razmerje z igralko Ashley Benson, s katero naj bi bili poročeni.

Foto: Instagram

Ashley je trenutno v srečni zvezi z raperjem G-Eazyjem, Cara pa naj bi ostala samska. Kar preseneča, je dejstvo, da 18-letna Kaia ni nikoli kazala znakov biseksualnosti in je nazadnje poljubila komika Peta Davidsona, parček pa je razdvojila stroga mati Cindy, ki ni želela, da bi se njena hčerka družila s problematičnimi fanti. 

Kako bo na vse skupaj reagirala stroga Cindy, lahko le ugibamo, zagotovo pa ji fotografije ne bodo všeč, saj se je ves čas trudila, da bi svoja otroka vzgajala brez pečata slave in bogastva. A žal se je to izjalovilo že pred časom, ko je njen sin Presley vozil pod vplivom alkohola in si na obraz nadel tetovaže.

Zabava

Se še spomnite Jacqueline iz šova Ljubezen po domače? To vas bo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

V šovu je iskala ljubezen, našla jo je drugje. Kaj pa je z njo danes?

Zagotovo se tudi vi še vedno spomnite Jacqueline, ki je sodelovala v šovu Ljubezen po domače. Kasneje so jo hrvaški gledalci lahko gledali v šovu Ljubezen na vasi. Ne v eni in ne v drugi seriji prave ljubezni ni našla, poročila se je kasneje.

In v kakšnem spominu jo imajo hrvaški gledalci?

»52-letnice, ki je pri nas pritegnila veliko pozornosti, se še vedno dobro spomnijo na Hrvaškem. Kot razkriva odziv na RTL-ovo objavo, so gledalci Jacqueline ohranili v lepem spominu,« poroča portal njena, objavili pa so tudi nekaj prijetnih komentarjev:

»Zelo prijetna in simpatična.«

»Zelo korektna in dobra oseba.«

»Od vseh žensk, ki so takrat sodelovale, mi je bila najbolj všeč.«

Kako pa se ima simpatična svetlolaska danes?

»Kako se ima več kot leto po poroki, ni znano, saj se je umaknila v zasebnost. še navaja omenjeni portal.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: POP TV pokazal, kje se bo odvijala letošnja Kmetija in obljublja tudi to

Objavljeno

V redu

Avtor

Ljubitelji šova Kmetija bodo zaradi tega še bolj navdušeni! To je razkrito …

Končno je razkrit del kmetije, kjer se bo odvijal letošnji šov Kmetija, za katerega pa voditeljica Natalija Bratkovič pravi, da bo pustil odprtih ust vse, še najbolj pa tekmovalce, ki si takšnih pogojev najbrž niso predstavljali. Kot je razkrila za POP IN, bo tudi letos z njimi gospodarica Nada, in: » Lahko razkrijem, da sva z gospodarico Nado letos sklenili prav poseben pakt, o katerem boste izvedeli že v prvi oddaji …«

Voditeljica razkriva še, da bomo gledalci po koncu vsake oddaje komaj čakali naslednjo.

»Letos predlagam, da pozabite na vse, kar ste na naših kmetijah videli in doživeli, pričakujte ogromno novosti, veliko sprememb, še več bojev, nove nevarnosti, ki prežijo na tekmovalce,« je med drugim razkrila voditeljica Natalija.

Nas že pošteno muči radovednost. Pa vas?

Kmetija

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ta znani slovenski parček se ni razšel, ampak se je zgodilo to …

Objavljeno

V redu

Avtor

Zelo boste presenečeni!

Parček, ki ga menda vsi dobro poznamo in smo ju gledali v enemu izmed resničnostnih šovov, je v tem času zavit v tančico skrivnosti. Vsaj tako poroča portal njena, ki pa imen ne izdaja. Le skrivnostno so zapisali, da prihaja veliko presenečenje, ki ga pripravlja znani slovenski par, za katerega so mnogi ugibali, ali sta sploh še skupaj.

» … parček se še vedno ljubi, le da tega ne obešata na velik zvon, v medsebojni naklonjenosti namreč raje uživata v zasebnosti. Je pa res, da ju to poletje čaka velik preizkus, saj se zaradi določenih okoliščin in projektov zelo dolgo ne bosta videla.

Za koga natanko gre, bo jasno kmalu, čaka pa vas kar dvojno presenečenje,« med drugim piše omenjeni portal.

Ste kaj radovedni, za koga gre? Mi priznamo, da smo zelo!

Fotografija je simbolična! Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals