Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 23. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 23/08/2020

Dobro jutro, dober dan na nedeljo. Poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan.

»Vedno izberi to, kar ti v sedanjem trenutku prinese največ radosti.«

Tjaša Dorelay

Triindvajsetega smo danes. Število kot tako je zelo srečno.  Podpira nas pri ustvarjanju odličnih stikov z ljudmi, priteguje denar, potovanja, vzpon v karieri. Da pa je vse tako kot je treba, moramo nad svojim življenjem imeti nadzor.

Repertoar naših zanimanj se bo močno razširil. Ideje nam bodo padale v naročje, kot pečen kostanj. Hitreje bomo razmišljali in kar naprej bomo iskali možnosti, kako bi jih uresničili.

Kakorkoli, danes bomo odprti, vedoželjni, aktivni in dinamični. Želja po svobodi, gibanju, potovanjih, druženju, spremembah, bo velika. Impulzivni bomo in kot že napisano, ne smemo izgubiti nadzora.

Pri uresničevanju naših silno zanimivih idej pa bo pela druga pesem. Trdo bo treba delati in vztrajati. Nič nam ne bo poklonjeno.

Osmica, ki je seštevek cifer današnjega datuma malce ponagaja srečnemu številu dneva. Nanj deluje tako, da se pri vseh naših dejavnostih zatika. Iz tega razloga bomo morali vložiti več truda in dela. Prav tako bo potrebno paziti pri gibanju, pri športnih aktivnostih, pri delu, med vožnjo na cesti,… Danes je zaradi delovanja števil 5 (23) in 8 povečana možnost poškodb, izvinov, nesreč. Pazljivo! Kakšne aktivnosti in obveznosti rajši prestavite na jutri.

Osmica pritegne pomoč angelov varuhov. Prav tako lahko že zjutraj uporabimo enega od številčnih nizov Grigoria Grabovoia namenjenega zaščiti. Predstavljajte si števila, ki se svetijo na vodi ali na nebu, na steni,…medtem ko jih opazujete in izgovarjate v mislih ali glasno: 71931.

Srečno in bodite dobro!

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com