Kontaktirajte nas

Zabava

Prepoznate znano slovensko voditeljico na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj, ki je znana po svojem odkritem obnašanju in močni samozavesti, je pred časom na družbeno omrežje Facebook dodala fotografijo iz svoje mladosti.

Danes 38-letna Jasna je objavila fotografijo, na kateri je s skupino prijateljic, stara pa komaj 15 let.

Izlet v Minimundus, 8.razred (1996). Aja, jaz sem zgoraj levo, v karirasti srajci, v all starkah furam safr (svetobolje) in v slušalkah si nabijam Nirvano,” je med drugim zapisala. Fotografijo, na kateri je najstniška Jasna, si lahko pogledate spodaj, preberete pa tudi njen celotni zapis.

Foto: Facebook

Zabava

Ta tekmovalka šova Kmetija je pritegnila največ pozornosti. Ste jo opazili tudi vi?

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrito je, kdo bo letos sodeloval v šovu Kmetija, največ pozornosti je pritegnila ta tekmovalka.

Če spadate med tiste, ki komaj čakajo, da se prične letošnji šov Kmetija, potem ste zagotovo spremljali, ko je POP TV razkril prvih 16 tekmovalcev. Med njimi pa je tudi Andrea Libič, ki je pritegnila veliko pozornosti.

V intervjuju za portal 24ur.com je razkrila, da prihaja iz Logatca, da je stara 29 let in po poklicu kozmetičarka. Pred kratkim se je razšla z možem, trenutno je samska.

Pa je pripravljena na novo ljubezen, četudi se ta zgodi pred kamero?

»Ljubezni ne moremo načrtovati in pričakovati. Nikoli ne vemo kdaj in kje nas čaka. Kar se strasti pred kamero tiče, to je pa ena druga zgodba. Če je dovolj močna kemija med dvema osebami, zakaj ne,« je pojasnila za omenjeni portal.

Andrea (foto: POP TV)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Manja razkrila resnico: Zato se je prijavila v šov Kmetija!

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeno priznanje vas bo zelo presenetilo.

Manjo Šernek smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, kjer je bila ena izmed kandidatk Davida Krulčiča. Njun odnos se je sicer zaključil bolj klavrno, Manja je odšla domov, saj ji ni ustrezal način komuniciranja, ki ga je David izbral.

Kljub temu, da je bila v prejšnjem šovu razočarana, pa je sklenila, da se poda novim izzivom naproti in se udeležila tekme za glavno nagrado v šovu Kmetija.

Zakaj se je tako odločila?

»V zadnjih letih sem postala preveč meščanska za prekmursko deklino. Hočem najti spet ta stik z naravo, ki sem ga izgubila. Velik izziv je pred mano in jaz imam rada izzive,« je pojasnila za 24ur.com.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Razkriti so prvi tekmovalci, a pravi šok še sledi!

Objavljeno

V redu

Avtor

Znanih je prvih 16 tekmovalcev letošnjega šova Kmetija, a to vas bo še bolj presenetilo …

POP TV končno razkriva prvih šestnajst tekmovalcev, ki se bodo letos borili za glavno nagrado 50 tisoč evrov. Ti so na posestvo prispeli že 26. julija, med njimi sta tudi že dva stara obraza resničnostnih šovov, to sta Manja Šernek in Maja Triler. Prvo smo spremljali v šovu Ljubezen po domače, drugo pa spoznali v šovu Ljubezen na deželi. Kot pa še poroča portal njena, najboljše šele prihaja!

»POP TV vam tako še ni predstavil presenečenja, o katerem smo vam namignili pred časom. Gre namreč za obraz, ki ga zagotovo ne pričakujete in ki vam bo izvabil nasmeh na lica,« so med drugim skrivnostno zapisali.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals