Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Takšna je Rebeka Dremelj v resnici v kopalkah

Objavljeno

V redu

Pravi sicer, da ni zadovoljna, a če zamiži na eno oko …

Zakaj imamo radi pevko in podjetnico Rebeko Dremelj? Tudi zato, ker je resnična. Pokaže tisto, kar je resnično. Zapiše tisto, kar si misli. In mi menimo, da je tudi to razlog, da ima simpatična pevka in spletna vplivnica toliko oboževalcev.

Na svoj Instagram račun je dodala fotografijo, na kateri uživa na barki in je v bikini kopalkah. In kot pravi, ima tudi nekaj maščobnih oblog, zaradi katerih se sicer ne počuti najbolje, ampak jih dobro utemeljuje s svojim zapisom.

Mi je rekla prijateljica- mam jaz eno tako aplikacijo, kjer se lahko shujsas.🤣 Vem. Tudi jaz jo imam. In tudi uparabljena je že bila! Ampak zdaj jo nočem!!! Hej!!! To sem jaz. Malo vampkasta, ker sem preveč lepo papcala in pila, in se preveč veselila! Ne smem rečt, da sem zadovoljna sama s sabo, ker nisem, in se ne počutim ok, ampak mi je pa, če zamižim na eno oko, prav fajn. Fino sem jedla, fino sem pila, otroci so nasmejani, mož je zadovoljen, vse je tako kot mora bit. Vampkek gor ali dol, vam rečem.!!!! Bo prišel september, pa en kup sekerancije spet, pa telovadba, pa paleo dieta po dr. Flisovi, pa še kakšen fit izziv morda, no upam, od @andrejafreyer in bo spet vse na mestu. Zdaj je pa tako kot je. Pa kaj naj. To sem jaz. Zadovoljna, zdrava in srečna. V ogledalo pa se pač malo manj gledam v celoti! 🤣🤣🤣
Na zdravje🥂♥️,”
je iskreno zapisala in požela mnogo všečkov in pohval. Tudi mi dodajamo, da je videti zares odlično.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals