Numerološka analiza imena: Darka

  • Avtor: Asya
  • 23/09/2020

Ime Darka ima vibracijo števila 10, ki je pozitivno število. Energija tega števila predstavlja Tibetansko kolo sreče, ki simbolizira padce in vzpone: vsakokrat, ko Darka »pade«, se tudi vzpne.  Tovrstnih dogodkov je lahko manj, lahko več. 

Vzpon po padcu prinese trajen uspeh, koristnost za druge, spoštovanje in zvestobo ljudi. Ne le v partnerstvu, tudi med strankami, če je Darka podjetnica. Število 10 je najbolj blagodejno med enicami in Darki je v resnici mar za druge ljudi.

Darka deluje kot nekakšen varuh okolja, saj kar naprej izboljšuje in preureja svojo bivalno okolico. Rada ustvari kaj čisto novega, ali pa kakšno staro zadevo poustvari v novem kontekstu. Za Darko radi rečemo, da v tradicionalne pristope vnaša sveže, sodobne zamisli.

Plemenita je in velikodušna. Verjame, da je nemogoče mogoče. Njen največji izziv je zaupati v SVOJE IZVIRNE ideje, s katerimi lahko pomaga sebi in drugim. 

Ta vibracija prinaša Darki močno energijo, ustvarjalno in raziskovalno, s katero lahko dosega uspehe, a le pod pogojem, da blagodejno deluje na okolico.

Svoje ideje je sposobna prizemljiti  in konkretno ustvarjati, še posebej, če je ime v harmoniji z ostalimi števili v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com