Domov Zabava Kmetija: Nenadni preobrat dvobojevalcev v areni, sotekmovalci v šoku

Kmetija: Nenadni preobrat dvobojevalcev v areni, sotekmovalci v šoku

Zgodilo se je nekaj, kar nihče ni pričakoval …

Da letos na kmetiji ni nič tako kot se zdi, se počasi že navajamo. Skrite naloge, ki jih dodeljujejo strici iz ozadja, nepričakovano mešajo štrene in tekmovalci težko načrtujejo svoj potek igre. Zaradi tega so vse bolj sumničavi, ne zaupajo drug drugemu. Vsak se boji, da nekdo drug nekaj skriva.

Tako je bilo tudi, ko so določali drugega dvobojevalca. Potem ko je prvi dvobojevalec postal Jan Knez, so se nekateri člani družine dogovorili, da za drugega dvobojevalca postavijo Anžeta. Po njihovem mnenju ima le ta največ možnosti, da se vrne. Tako je pri izboru drugega dvobojevalca dobil tudi največ kamenčkov, kar je pričakoval.

A ko je Natalija dejala, da je postal drugi dvobojevalec, se je oglasil Ambrož ter svoji družini prebral skrivno sporočilo, v katerem je pisalo, da če uganke ne reši, postane avtomatično drugi dvobojevalec. Ni je rešil, zato se je moral v kajžo z Janom odpraviti on.

»O, Marička ježešna,« je ob tem dejal Anže.

»A nisi našel,« je Ambroža vprašal Franc in ko je ta odkimal, je dejal: »Kaj nisi povedal, bi ti pomagali iskat!«

Kasneje je Ambrož svoji družini dejal: »Lahko da bo to moj konec!« A Tamara ga je objela in mu dejala, da se bo zagotovo vrnil.

Se bo res? Bomo videli …

Foto: POP TV