Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Nenadni preobrat dvobojevalcev v areni, sotekmovalci v šoku

Objavljeno

V redu

Zgodilo se je nekaj, kar nihče ni pričakoval …

Da letos na kmetiji ni nič tako kot se zdi, se počasi že navajamo. Skrite naloge, ki jih dodeljujejo strici iz ozadja, nepričakovano mešajo štrene in tekmovalci težko načrtujejo svoj potek igre. Zaradi tega so vse bolj sumničavi, ne zaupajo drug drugemu. Vsak se boji, da nekdo drug nekaj skriva.

Tako je bilo tudi, ko so določali drugega dvobojevalca. Potem ko je prvi dvobojevalec postal Jan Knez, so se nekateri člani družine dogovorili, da za drugega dvobojevalca postavijo Anžeta. Po njihovem mnenju ima le ta največ možnosti, da se vrne. Tako je pri izboru drugega dvobojevalca dobil tudi največ kamenčkov, kar je pričakoval.

A ko je Natalija dejala, da je postal drugi dvobojevalec, se je oglasil Ambrož ter svoji družini prebral skrivno sporočilo, v katerem je pisalo, da če uganke ne reši, postane avtomatično drugi dvobojevalec. Ni je rešil, zato se je moral v kajžo z Janom odpraviti on.

»O, Marička ježešna,« je ob tem dejal Anže.

»A nisi našel,« je Ambroža vprašal Franc in ko je ta odkimal, je dejal: »Kaj nisi povedal, bi ti pomagali iskat!«

Kasneje je Ambrož svoji družini dejal: »Lahko da bo to moj konec!« A Tamara ga je objela in mu dejala, da se bo zagotovo vrnil.

Se bo res? Bomo videli …

Foto: POP TV

Zabava

Sanjski moški je razkrit, pa tudi razlog, zakaj se je prijavil! To vas bo presenetilo …

Objavljeno

V redu

Avtor

O sebi novi Sanjski moški ne razmišlja tako.

Končno smo izvedeli, kdo je novi Sanjski moški, to je postavni Blaž Kričej Režek, ki je star 23 let in želi najti dekle, s katero bo užival življenje.

Zanimivo pa je, da sam sebe sploh nima za »sanjskega«.  “Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet.,« je razkril za portal 24ur.com in dodal še:

Sicer pa ima zelo rad morje, je skiper in študira pomorstvo. Rad ima tudi fitnes, boks in naravo.

Bo našel dekle svojih sanj? Mi že komaj čakamo, da se nova sezona prične!

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Presenečenje: Tekmovalci Kmetije spet skupaj in razlog vas bo razveselil!

Objavljeno

V redu

Avtor

Znani obrazi nasmejani ponovno skupaj.

Na družbenih omrežjih so se pojavile fotografije in Instagram zgodbe o tem, da so se nekateri tekmovalci zadnje sezone Kmetije ponovno srečali in skupaj zelo dobro zabavali. ker nas je zanimalo, kaj se je dogajalo, smo vprašali Lino, ki je bila med njimi skupaj s svojim Aljažem.

»Ja, res je, dobili smo se. Bili smo na rojstnem dnevi pri Majdi,« je potrdila Lina. Majda je namreč praznovala 60 let in povabila tudi svoje prijatelje s Kmetije.

»Prišli smo le določeni, jaz in Aljaž, Romana, Tjaša, Franc, Ambrož, Anže in Tilen,« je še pojasnila in povedala, da so se po dolgem času končno spet srečali.

»Res sem hvaležna Majdi, da je naredila žurko in smo se spet malo videli,« je še iskreno dejala Lina.

Kakšni pa so danes kaj odnosi med njimi?

»Ostali smo v dobrih odnosih in ni nikakršnih nesoglasij več med nami. Kar je bilo, je bilo,« je za konec še pojasnila.

Res lepo!

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Mojca (Ljubezen po domače) sedaj končno razkrila, kaj se je dogajalo, ko ni bilo kamer

Objavljeno

V redu

Avtor

Je bilo res tako vroče?

Ko sta Mojca in Drago prispela na romantičen oddih, se je zdelo, da so Korošici popustile vse zavore. Ko sta legla na posteljo, se je lotila Dragovih hlač, naslednjega dne pa sta se oba le hudomušno nasmihala.

Kaj se je v resnici dogajalo med njima?

Kot nam je Drago že pojasnil, je bilo na potovanju veliko stvari, o katerih ni vedel. Kot je dejal, naj bi se produkcija bolj menila z Mojco kot z njim. »Morda je bilo tudi to odpenjanje hlač del dogovora,« je med drugim pojasnil in razkril še, da se med njim in Mojco ni nič zgodilo.

Kakšna pa je njena plat?

»Da ne boste mislili: nič se ni zgodilo; bila je igra dveh teles, malo sva se božala, bilo je lepo, a nisva seksala,« je razkrila za Svet24.

Kot pa smo že lahko videli v finalni oddaji, je Drago s svojimi kandidatkami ostal v prijateljskih odnosih, Mojca pa se je po šovu zaljubila v mlajšega moškega.

Prav nič se ni zgodilo.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals